Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.02.2009 22:26    #14821     Sufler - Porady do gry - problem z psychika
Mam pytanie odnosnie pilkarza piotra madeja otoz ma tragiczne staty psychiczne jak je mozna poprawic ?

real86 Partyzant

11.02.2009 21:02    #14822     Sufler - Porady do gry - kontuzje i szybkosc gry pytania
Mam juz oryginalna wiec zaczynam gre bez problemów:-D

Kasmilus Młody aktywista

11.02.2009 17:28    #14823     Sufler - Porady do gry - kontuzje i szybkosc gry pytania
[quote=real86]Znowu problem.Ściągnąłem nowego patcha.Tylko teraz gdy klikam na ikonkę w celu uruchomienia gry to wyskakuje mi jakieś okienko z rubrykami do wpisania jakiegoś klucza licencyjnego...O co chodzi?[/quote]
pewnie o wpisanie klucza licencyjnego ;) tego którego wpisywałeś przy instalacji gry

real86 Partyzant

11.02.2009 16:54    #14824     Sufler - Porady do gry - kontuzje i szybkosc gry pytania
Znowu problem.Ściągnąłem nowego patcha.Tylko teraz gdy klikam na ikonkę w celu uruchomienia gry to wyskakuje mi jakieś okienko z rubrykami do wpisania jakiegoś klucza licencyjnego...O co chodzi?

88borek Partyzant

11.02.2009 01:30    #14825     Sufler - Porady do gry - wypożyczenie czy rezerwa
czytając najnowszy temat o rezerwach przypomniał mi sie odwieczny problem, którego jeszcze do tej pory nie rozgryzłem.

czy na pewno lepiej wysyłać na wypożyczenie młodych, utalentowanych zawodników, do klubów z niższych klas rozgrywkowych? przecież nie rzadko kluby te mają o wiele gorsze od nas zaplecze treningowe czyt. trenerów i infrastrukturę.

powiedzmy, że gram potentatami ligi tureckiej, fenerbachce, galatasaray albo besiktas, przecież to z tych klubów wywodzą się największe gwiazdy tureckiej piłki, rzadkością jest by jakiś inny klub wypuszczał gwiazdę. więc skoro tak mało gwiazd produkują kluby z niższej pułki coś musi być tu na rzeczy, a na pewno jest to wspomniane przeze mnie wcześniej gorsze zaplecze treningowe tych klubów.

więc tutaj rodzi się moje proste pytanie:

czy nie lepiej zostawić gracza u nas w klubie, pod opieką największych specjalistów, gdzie może trenować na najlepszych obiektach treningowych, w najlepszych do tego warunkach, czy rzucać go na niższe progi, gdzie może jego rozwój się zatrzymać przez brak odpowiedniej bazy treningowej ?

TheStar Partyzant

10.02.2009 20:41    #14826     Sufler - Porady do gry - Rezerwy nie grają?
Mirekm18 - Twoja drużyna musi grać "wyżej" aby rezerwy zaczęly grać. Tak jest w rzeczywistości, podobnie w FM-ie. Jest zasada, że Rezerwy MUSZĄ grać o minimum 1 klasę rozgrywkową niżej aniżeli I drużyna. Co do sposobu na Twój problem to może spróbuj przejąć przed sezonem rezerwy i poczekać na zaproszenie. Najlepiej jest wypożyczać zawodników do klubów filialnych tak jak wyżej napisano. Osobiście również nie mam rezerw w Sheffield Wed. (Leauge One) na latce 9.1.0 więc robie w dluższych okresach przerwy między rozgrywkami sparingi, 80 % z rezerw, reszta z I zespolu (glównie zawodnicy rezerwowi).

Mirekm18 Partyzant

10.02.2009 18:12    #14827     Sufler - Porady do gry - Rezerwy nie grają?
Witam
Mam podobny problem, gram drużyną Thurrock liga (BSS)! Awansowałem do BSP i moje rezerwy nie grają w niższej klasie, czyli teraz w BSS! W sprawie U-18 dostałem zapytanie o granie w lidze a w sprawie rezerw nie! Nie wiem czy mam czekać aż awansuje o kolejną klasę wyżej, czy w ogóle rezerwy nie będą grały(dodaje że w opcjach mam zaznaczone że trenuje rezerwy! Potrzebne mi są one z wiadomych przyczyn bo mi U18 dorastają i tam już nie mogą grać!
Dodam że zacząłem grać na łatce 9.1. Szkoda mi zaczynać od nowa grę!
czy w jakiś sposób będę miał aktywne rezerwy??
Proszę o odpowiedź osoby znające się na temacie!

batata Przodownik pracy

10.02.2009 17:20    #14828     Sufler - Porady do gry - Oferty transferowe.
[quote2=Arek96][quote=batata]Jeśli dany klub zaakceptuje ofertę i tą mniejszą i tą ( twoją ) większą to wtedy po prostu zaoferuj dużo większy kontrakt niż zawodnik oczekuje :)[/quote]
Z tym również problem. Tutaj znów kłania się reputacja. Zaoferowałem Joaquinowi tygodniówkę 125 tys. Odrzucił. Patrzę. I w Arsenalu zarabia 75 tys. I wcale nie było napisane, że nie chce przyjść czy coś... :/[/quote2]
Tak, ale na pewno wtedy masz większe szanse na podpisanie kontraktu. Jeśli klub o równej reputacji do twojej zaoferuje mniej, to raczej dany zawodnik przejdzie do Ciebie. Tak jak w rzeczywistości, tak i często w managerze: " Kasa misiu, kasa"
A teraz coś prywatnego ^^
W FM 06 zrobiłem tak, że byłem równocześnie managerem Chelsea i Wisły. Kupiłem zawodnika z Wisły za chyba 90 mln. Miałem w Wiśle kasy jak lodu, ale i tak dziwiłem się dlaczego Tevez ( czy tam ktoś ) nie chce do mnie przejść, skoro daje mu wszystko co mam :D

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

10.02.2009 17:13    #14829     Sufler - Porady do gry - Oferty transferowe.
[quote=batata]Jeśli dany klub zaakceptuje ofertę i tą mniejszą i tą ( twoją ) większą to wtedy po prostu zaoferuj dużo większy kontrakt niż zawodnik oczekuje :)[/quote]
Z tym również problem. Tutaj znów kłania się reputacja. Zaoferowałem Joaquinowi tygodniówkę 125 tys. Odrzucił. Patrzę. I w Arsenalu zarabia 75 tys. I wcale nie było napisane, że nie chce przyjść czy coś... :/

Abdulinho17 Młody aktywista

09.02.2009 22:10    #14830     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem .
reinstalowalem juz przed tym jak wrzucilem ten problem :)
Visca el Barça !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.