Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

batata Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.02.2009 20:32    #14781     Sufler - Porady do gry - jak zamienic lige
Tu powinieneś się tego coś dowiedzieć. http://www.cmrev(...)rze.html

batata Przodownik pracy

15.02.2009 20:31    #14782     Sufler - Porady do gry - Kup "Pomysł na obiad"
Dokładnie QPR pasuje do twoich wymagań. Klub z nie najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii, finanse bardzo dobre, dostaniesz ok. 10 mln na transfery, w składzie też jest paru ciekawych zawodników jak Angelo Balanta czy doświadczony bramkarz Rader Cerny. Z awansem nie powinieneś mieć problemów i potem dzięki panu Briatore zbudujesz dobrą drużynę.
Polecam również Hoffenheim, fajnie mi się nimi grało :)

Abdulinho17 Młody aktywista

15.02.2009 18:33    #14783     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Witam .
Mam problem z transferem . Doszedłem do porozumienia z klubem , nastepnie z zawodnikiem . Ale transfer odwołano . Jak widac na obrazku pisze ze powodem odwołania transferu jest możliwa ilośc zawodników z poza EU .. a raczej brak możliwości sciagniecia zawodnika z poza EU . To znaczy ze nie moge sciagac zadnego Bośniaka ani nikogo ?;>
Visca el Barça !

janexdvd Partyzant

15.02.2009 18:32    #14784     Sufler - Porady do gry - problem z uruchomieniem fm 2009
Jeżeli możesz, to sprawdź czy możesz zobaczyć dokładniejsze informacje o błędzie. Być może schrzanił się jakiś plik o rozszerzeniu dll w plikach systemowych. Wtedy wystarczy takowy znaleźć w necie lub na płytce od windy. Ja miałem kiedyś podobny problem, tyle że z 2008.

PS. Sorry za powtórzenia, ale chyba się nikt nie przyczepi... ;D

jonasz125 Partyzant

15.02.2009 17:11    #14785     Sufler - Porady do gry - PROBLEM
Więc posiadam fm 09 pirata grałem sobie wszystko było pięknie ni i ostatnio gram i akurat pobierałem plik ale coś z netem było net padł więc zapisałem grę i zrestartowałem kompa gdy włonczyłem gra już nie działała i wyskakiwały mi takie oto 2 komunikaty i 3 tuż po reklamach podczas włanczania gry próby przinstalowania ściągania fm od nowa nic nie dają co zrobić???

BlUe_FaN Partyzant

15.02.2009 16:07    #14786     Sufler - Porady do gry - POMOCY! Co to jest!?
Dobra już nic ;] Dziękuję Jacek1506 że próbowałeś mi pomóc.
Jednak wystarczyło włączyć i wyłączyć grę
I problemu już nie ma.
Z góry dziękuję Ci za chęć pomocy.
Temat do zamknięcia

Jacek1506 Partyzant

15.02.2009 16:05    #14787     Sufler - Porady do gry - POMOCY! Co to jest!?
Piszesz tak, że nic nie mogę zrozumieć.

Na innej skórce też występuję ten problem?

BlUe_FaN Partyzant

15.02.2009 15:50    #14788     Sufler - Porady do gry - POMOCY! Co to jest!?
Mam pewien problem. Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi. Grałem sobie spokojnie Chelsea FC. Po kupieniu Ashleya Younga z Aston Vilii musiałem mu nadać numer. I przez przypadek zauważyłem takie dziwne zdarzenie jak na tym screenie:
http://i42.tinypic.com/nwc8qv.jpg
To jest screen z kariery Celticu ponieważ chciałem sprawdzić czy na innych karierach będzie podobnie. O dziwo tak :( Tak samo jest np. Celtic II to samo.
Próbowałem np. auto nadawanie numerów czy coś ale nie reaguje. ;( Proszę o pomoc! I dajcie coś normalnego nie chce instalowac od nowa!

Jeszcze chciałem dodać że oczywiście wszystkie wymagania spełniam ponieważ jako (hmm... podpowiedź?) Dodam że chciałem użyć innej skórki. W grze owszem skórka się zmieniła ale nie podobała mi się i ją wywaliłem. I nie zetknąłem się z tym.
Grając Chelsea w lecie kupiłem Keirrisona i Di Marię, dopiero potem skórka była. I już w zimie kupa ;/

pyras98 Partyzant

15.02.2009 09:58    #14789     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2009
Witam! Mam problem. Mianowicie chodzi o to: Instaluje FMa. OK, wszystko w porządku. Uruchamiam. Otwiera.... I wtedy wyskakuje komunikat: "OKRES PRÓBNY skończył się, odwiedź stronę internetową: www.sigames.com." Jest miejsce na wpisanie tego "klucza produktu". Na tyle instrukcji mam jakiś klucz, wpisuję. Wszystkie znaki pasują idealnie. Zatwierdzam. Trwa zatwierdzanie..... "Przetworzenie żądania odblokowania nie powiodło się. Aby uzyskac nowy klucz, odwiedź stronę internetową : www.sigames.com " Jestem całkowicie pewny, że klucz wpisałem prawidłowo. Dodam, że jest to oryginał. Z góry dziękuję za pomoc.

Kash Przodownik pracy

14.02.2009 23:01    #14790     Sufler - Porady do gry - Problem z Polską Ligą
Dzisiaj spotkał mnie ten sam problem. Nie mogę zgłosić żadnego gracza poniżej 21 roku życia do meczu, mimo że rzekomo nie musiałem tych zawodników rejestrować. Mam już wrzesień, myślałem, że może po ostatecznym zgłoszeniu składu naprawi się ten problem, ale nic nic nie pomogło. Drodzy rewolucjoniści, proszę Was o pomoc.
patch 9.2.0, oryginał rzecz jasna.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution