Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wojownik235 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.02.2009 16:20    #14761     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran. pomocy
mam problem. gdy wlaczam fm jest po reklamach czarny ekran. zauwazylem tez ze w folderze skins nie mam nic. jak to naprawic. Blad sie pojawil gdy zmienialem skina ale trwalo to ciagle wiec zresetowalem i od tej pory wystepuje ten blad

placek87krk Partyzant

18.02.2009 15:55    #14762     Sufler - Porady do gry - trenig tt08
wytumaczy mi ktos jak kozystac z trenig tt08 mam problem z napastnikami nie wiem gdzie ustawi kturego Gram obecnie newcastle i nie wiem jak dostosowac zawodników z napadu. za pomoc serdecznie dzienkówje

Ja wiem, że 'Polska język - trudna język', ale chociaż trochę się postaraj - to naprawdę nie boli... ~Grzelo

ACzyToWazne Partyzant

18.02.2009 10:26    #14763     Sufler - Porady do gry - Karnego...którego nie ma
Abdulinho a wiesz jakbym się postarał to nawet te zabezpieczenia to nie jest wiekszy problem;p I bez podejżeń mam orginalna;p

xkemalx Partyzant

17.02.2009 23:10    #14764     Sufler - Porady do gry - Problem w grze na Lan
Grałem z bratem na lanie w Fm. Ja Ajax on Psv. Oczywiście wszystko działało jak najbardziej dobrze. Pewnego dnia jednak nie mieliśmy do dyspozycji 2 komputerów wiec przełączyliśmy jego karierę na mój komputer i graliśmy we dwóch na jednym kompie. Teraz byśmy chcieli powrócić z powrotem do grania na lanie ale ja nie moge go wrzucić znów na neta. A nie chcę aby robić to na zasadzie dodaj nowego managera tylko aby było jak na początku. Wie ktoś jak to uczynić?

omega Młody aktywista

17.02.2009 22:46    #14765     Sufler - Porady do gry - Karnego...którego nie ma
od zawsze zastanawia mnie czemu ludzie zakladaja temat opisuja problem a pozniej wychodzi lub sami napisza ze nie maja najnowszego patcha....
Rozwiazanie problemu w 90% to: INSTALACJA LATKI NAJNOWSZEJ
Czemu FAQ nie ma najwazniejszego zdania (a jesli jest to czemu takie tematy admini olewaja) "przed zadaniem pytania zainstaluj najnowszy patch"

Besthopper Partyzant

[quote2=kuab][quote=Besthopper]Nie chcąc zakładać nowego tematu, napiszę tutaj.
Otóż jak pisałem w temacie który niedawno założyłem w suflerze, miałem problem z uruchomieniem FM, obecnie jak kliknę na ikonkę FM, wyświetla mi się napis "Fm 09 is arleady running" i co ciekawe nie mam go w pasku na dole ekranu...
Mam również drugi problem, otóż jak 1 raz udało mi się uruchomić dzisiaj grę, pojawił się napis "Gra nie została wczytana" na wszystkich kopiach.
Dodam jeszcze ze odinstalowywałem grę i znowu instalowałem kilka razy.
Wie ktoś jak mogę uzdrowić mojego FM :([/quote]

Może zapomniałeś zainstalować łatki/updaty i masz save'a powiedzmy na 8.02, a łatki nie ściągnąłeś.
[/quote2]

Dzięki, już działa :)

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Besthopper]Nie chcąc zakładać nowego tematu, napiszę tutaj.
Otóż jak pisałem w temacie który niedawno założyłem w suflerze, miałem problem z uruchomieniem FM, obecnie jak kliknę na ikonkę FM, wyświetla mi się napis "Fm 09 is arleady running" i co ciekawe nie mam go w pasku na dole ekranu...
Mam również drugi problem, otóż jak 1 raz udało mi się uruchomić dzisiaj grę, pojawił się napis "Gra nie została wczytana" na wszystkich kopiach.
Wie ktoś jak mogę uzdrowić mojego FM :([/quote]

Może zapomniałeś zainstalować łatki/updaty i masz save'a powiedzmy na 8.02, a łatki nie ściągnąłeś.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
[quote]Otóż jak pisałem w temacie który niedawno założyłem w suflerze, miałem problem z uruchomieniem FM, obecnie jak kliknę na ikonkę FM, wyświetla mi się napis "Fm 09 is arleady running" i co ciekawe nie mam go w pasku na dole ekranu...[/quote]
Sprawdź w procesach komputera - wydaje mi się, że tam się FM może ukrywać.. :>
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Besthopper Partyzant

Nie chcąc zakładać nowego tematu, napiszę tutaj.
Wie ktoś jak mogę uzdrowić mojego FM :(

matik133 Partyzant

16.02.2009 22:20    #14770     Sufler - Porady do gry - Backgroundy-pomoc
[quote2=TheStar][quote=Przemu$^^]a ja powiem, że żeby tła były, trzeba zaznaczyć opcję : pokazuj tła ;)[/quote]
Hah xD no to kolega Przemu$^^ Was podsumowal :PP Jeśli okaże się, że problem zniknie po wlączeniu tej opcji to padne ze smiechu xD a jeśli nie... nie ważne ;)[/quote2]
szanowny panie przeczytaj mój pierwszy post. Chyba wiem co pisze

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution