Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Peledona Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.02.2009 21:26    #14741     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie !
Każdego to czeka, a niektórzy mają większe problemy.

Radek15 Partyzant

20.02.2009 21:05    #14742     Sufler - Porady do gry - blad po aktualizacji
mam problem!!! prowadze druzyne kamerunu i gdy kochodzi do dnia meczu to zamiast ja grac zespolem, dzien przelatuje jak bym wogole nie byl trenerem kamerunu .pomozcie .OprocZ tego gram jeszcze klubem ale to nie powinoo przeszkadzac

biniu5152 Partyzant

20.02.2009 19:45    #14743     Sufler - Porady do gry - 3D brak ruchu na boisku
Witam. Od jakiegoś czasu gdy włączam mecz 3D zawodnicy na boisku się nie ruszają tzn. czas normalnie płynie komentarz wyświetla mi informacje o tym co się dzieje na murawie, a na boisku zero ruchu. Mam kartę G-force gtx 280 1gb, ramu mam 4gb, a procek 4- rdzeniowego Amd 2200mhz wiec to nie problem ze sprzętem czy sterami bo mam najnowsze. Jak to jeszcze pomoze to gram w oknie. Pozdrowienia.

Veni Partyzant

20.02.2009 12:20    #14744     Sufler - Porady do gry - zapis,wczytanie gry
A masz akademie? Może to jest problemem.

sirmichal16 Partyzant

20.02.2009 10:58    #14745     Sufler - Porady do gry - zapis,wczytanie gry
gram już w 2016 roku świtem, ale dziś próbowałem uruchomić grę i nagle wyskakuje :Error spile kann nicht geladen i nie da się włączyć..wiem że coś takiego ma miejsce w przypadku gdy podczas zapisywania nieoczekiwanie wyłączy się kompa itp ale ja nic takiego sobie nie przypominam ..czy ktoś potrafiłby mi pomóc?

Aha,mam jeszcze jeden problem ,po awansie do I ligi w 2 sezonie gry doszło do mnie (dosyć nie oczekiwanie ) wielu juniorów a przez następne 10 lat nie dostałem już ani jednego,oczywiście ma to swoje plusy bo gra jest utrudniona no ale jednak to wszystko zaczyna już trochę irytować

Abdulinho17 Młody aktywista

20.02.2009 10:55    #14746     Sufler - Porady do gry - Problem z Złotą Piłką FF
jaki tu problem ? Poprostu uznali Messiego za lepszego gracza.
Pozdro ;]
Visca el Barça !

Misiek14 Partyzant

20.02.2009 10:39    #14747     Sufler - Porady do gry - Problem z Złotą Piłką FF
Mam problem z Złotą Piłką France Football w FM 08 , nadszedł dzień 1 stycznia z niecierpliwością czekałem aż nagrodę dostanie zawodnik mojego Deportivo-Oscar Cardozo który jest poprostu fenomenalny w tym sezonie , a nagrode dostaje co by tu nie mówić gorzej spisujący się Leo Messi , a więc od czego zależy kto dostanie złotą piłke ? poniżej przedstawie screeny

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

(Mam mały problem... Lepiej by było gdybyś miał Trezegueta :P Z nim mógłbyś grać skrzydłami i dośrodkowywać) Gra szkrzydłami szeroka, ale nie wiem jak to sie będzie sprawdzać. Poczekamy na efekty, pewnie zaraz ktoś bardziej kompetentny się wypowie i będzie git. Ja sam jestem ciekaw swoich pomysłów ^^ a np. Iaquinta niech będzie odgrywającym do Aguero.
Zrób dośrodkowania częste na odgrywającego.

20.02.2009 00:19    #14749     Sufler - Porady do gry - Wyświetlanie meczów 3D
Mam tak samo, próbowałem już chyba wszyskiego, ale nie da się nic zrobić. (A tak a propos, to ja swoj problem rozwiązałem w 2 min. Wyszukiwarka nie boli)

Tu nie chodzi o problem w posiadaniu piłki w ustawieniu 4-4-2, tylko o twoja taktykę. Tylko ona tu zawodzi, nie widzę jej całej, ani Twojego składu, więc nic więcej Ci nie mogę powiedzieć :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.