Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.10.2009 11:22    #13501     Sufler - Porady do gry - DOSTAWA FM2010
[quote=Ayala]Ja dostałem kurierem przed godzinką wielkie pudło z Fm2010. Jest mały problem z instalacją przez Steam - wyrzuca komunikat, że jeszcze nie ma oficjalnej premiery gry i do tego czasu nie da się zainstalować:([/quote]

co ty gadasz? mi sie normalnie zainstalowalo a tez dzisiaj dostalem FM
(L)

Ayala Partyzant

29.10.2009 11:20    #13502     Sufler - Porady do gry - DOSTAWA FM2010
Ja dostałem kurierem przed godzinką wielkie pudło z Fm2010. Jest mały problem z instalacją przez Steam - wyrzuca komunikat, że jeszcze nie ma oficjalnej premiery gry i do tego czasu nie da się zainstalować:(

Scoth Partyzant

29.10.2009 11:14    #13503     Sufler - Porady do gry - FM 2010 przez gram.pl
I jak Emkey jakieś problemy z instalacją są??

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
A ja jednak zamknę temat. W suflerze rozwiązuje się problemy związane bezpośrednio z FM-em, jak napisał kuab.
lucasinho.blox.pl

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

To nie jest strona o piłce nożnej, tylko w manifestach pozwala się robić śmietnik, a to 2 różne rzeczy. Na suflerze rozwiązuje się problemy związane z FM.

p0rnstar Partyzant

28.10.2009 08:06    #13506     Sufler - Porady do gry - Kursor
Pewnie masz krakowanego fma . I nie jest to pocieszajaca wiadomosc dlatego ze za chwile eksploduje ci komputer . Dobra rada na przyszlosc > masz problem poradz sie dr.google.

damianmks1 Partyzant

28.10.2009 07:21    #13507     Sufler - Porady do gry - Kursor
Od wczoraj mam problem z kursorem. Nie jest on taki jak ma być tylko jest taki zwykły z windowsa i do tego mruga ciągle. co zrobić zeby było normalnie?

tomfrompl Partyzant

27.10.2009 18:04    #13508     Sufler - Porady do gry - Facepack nie działa!
Witam pewnie gdzieś był już taki problem ale: żaden logopack mi nie działa! wypakowuje go tam gdzie trzeba C:...DokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphicspictureslogos, odświeżam skórki i nic loga nie pojawiają się. Nawet kiedy wklejam tak: C:...DokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphicslogopack albo nawet graphicslogos także nie ma to różnicy bo nie działa, kitsy, facepacki działają tylko loga nie. Co zrobić? Pomocy.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

26.10.2009 17:25    #13509     Sufler - Porady do gry - Gra nie czyta łatki
[quote=przemkoo]NIE MAM PIRATA! Chciałbyś żebym podał ci kod z instrukcji?
EDIT: Na instrukcji nie ma kodu, ale serio mam oryginał.[/quote]

spoko ja tylko napisalem ze identyczna przygode mial moj kumpel majac pirata , możliwe ze w orginale jest taki sam problem.. nie denerwuj sie :) // mi sie wydaje po screenach ze zle ta latke instalujesz :
(L)

Szemek Ekspert

Mam mały kłopocik, crush wyskakuje mi podczas gry sieciowej - nie jestem hostem i nie mogę nic zrobić z sejwem, czyszczenie rejestru nie pomaga, usuwanie folderu crusha też.

Na "swoich" sejwach nie mam żadnego kłopotu z grą.

EDIT:

Crushem kończy się próba wejścia do skrzynki i kliknięcia na kontynuuj. Mogę poruszać się po pozostałych ekranach, dziwne. Nie wyrzuciło mnie też w momencie gdy host wymusił na mnie kontynuację.

Ktoś ma jakiś pomysł? Combofix nie pomaga.

EDIT2 - rozwiązałem swój problem sam - przejąłem inny klub i wtedy crush nie wystąpił, potem wszedłem na swoje konto i już wszystko grało. Oczywiście emeryturka nowo dodanego gracza i wszystko śmiga aż miło :)

Innym rozwiązaniem może być to, że w międzyczasie jeden ze współgraczy wszedł na moje konto i przeszedł kilka wirtualnych godzin, to też mogło pomóc.
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.