Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tomek89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie chciałem zakładać nowego tematu ale mam poważny problem - czy komukolwiek z Was zdarza się w nowym fm10 crash dumbs podczas rozgrywania meczu - mianowicie w sytuacji gdy klikacie w profil piłkarza i wracacie do ekranu meczowego ( np. w przerwie )? Bo mnie się to już zdarzyło dwukrotnie :-( gra jest spaczowana.

Marrcinusss Partyzant

30.10.2009 22:04    #13492     Sufler - Porady do gry - Edytor
[quote=damianmks1]Mam problem z edytorem w FM10 bo.. nie mogę go poprostu włączyć. Gdy klikam na ikonkę zamieszczoną w folderze tym gdzie jest zainstalowane to wyskakuje błąd.
Coś źle robię? [/quote]

Również tak miałem, zainstaluj ponownie grę mi pomogło ;)

damianmks1 Partyzant

30.10.2009 21:33    #13493     Sufler - Porady do gry - Edytor
Mam problem z edytorem w FM10 bo.. nie mogę go poprostu włączyć. Gdy klikam na ikonkę zamieszczoną w folderze tym gdzie jest zainstalowane to wyskakuje błąd.
Coś źle robię?

Przy okazji chciałbym spytać czy wie ktoś dlaczego kursor w czasie gry mi MIGA ? :>

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gumisson Partyzant

Mam problem z 2 rzeczmi,mianowicie chodzi o obraz na meczu,sa na nim 4 biale paski wzdluz boiska ktore przeszkadzaja...na poczatku tego nie bylo ale po kilku h sie nagle zrobilo i jest... a drugi problem jest gdy kolega gra mecz(gram przez siec) to nie moge wdiziec na zywo jego wyniku meczu,Prosze o pomoc

Qasqas Partyzant

30.10.2009 20:06    #13495     Sufler - Porady do gry - [FM10] Problem z analizą
Mam problem z analizą pomeczową. Otóż się ona w pełni nie wyświetla. Pojawia się tylko ilość strzałów. Nie wiem co jest, ponieważ komputer na FM'a mam bardzo dobry, gra chodzi płynnie i elegancko. Rzecz jasna posiadam oryginalną grę.
Coś gdzieś trzeba ustawić, przestawić ?
Screenshot załączony --> http://i35.tinypic.com/1zn7e3a.jpg

Archero Partyzant

30.10.2009 17:23    #13496     Sufler - Porady do gry - Baza Danych Fm2010
Rozwiazalem problem poprostu przez nieuwage zapisalem edycje w pilku config i wszystko sie posypalo :) wielkie dzieki dla amenokoyane bo dzieki niemu do tego doszlem ;) mozna zamknac

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Witam mam pewien problem bo nie wiem dokładnie jakie bugi wyeliminował ten patch???
Moze mi ktos napisać co dokładnie naprawił zebym sprawdzil???
(L)

Bruenor Partyzant

30.10.2009 15:58    #13498     Sufler - Porady do gry - SZtab szkoleniowy
Tez mam ten sam problem :D

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
29.10.2009 12:49    #13499     Sufler - Porady do gry - DOSTAŁEM fm JAKO 1 (chyba)
Nie wiem czy wszystkim dać reakcję czy tylko autorowi tematu... :] Gdzie tu problem i gdzie jego rozwiązanie?
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Scoth Partyzant

29.10.2009 11:29    #13500     Sufler - Porady do gry - DOSTAWA FM2010
Ja wole przez Steam łatki same sie pobierają w FM09 ze Steamem nie miałem problemów.Mam nadzieje że nie bedzie żadnych problemów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.