Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

spokej Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.10.2009 15:40    #13481     Sufler - Porady do gry - Baza Danych Fm2010
ludziska mam problem otórz po załaczeniu gry i wybraniu lig w ktorych chce grac i nacisnieciu dalej po pewnym czasie ładaowania bazy danych wyskakuje mi bład i wywala gre do pulpitu... i wyskakuje powiadomienie ze plik ze szczegółami bledu znajduje sie w moich dokumentach...

sefko1 Przodownik pracy

31.10.2009 15:27    #13482     Sufler - Porady do gry - CM Forum - problem z logowaniem
Mam od rana problem z zalogowaniem sie na CM Forum.
Próbowałem kontaktowac sie z administratorami, ale na razie zero odzewu.
Kiedy próbuje wejśc na stronke mam cos takiego (PATRZ OBRAZEK).
Nie sądze, żebym rzeczywiście był zbanowany (nie miałem nawet jednego ostrzeżenia). Ktoś ma ten sam problem?
Pozdrawiam.

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

No więc co tutaj za problem :) Dobierasz drużynę i grasz :)
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

[quote=Amler]Mam problem po zainstalowaniu patch 8.0.2 do fm 208 włączam grę i niby wszystko ok po pokazaniu się menu głównego wyskakuje komunikat "brak dysku" . Fm nie kończy pracy działa ale okna nie da się zamknąć co zrobić żeby działał prawidłowo?[/quote]

Stara sprawa :) Masz pirata i złego cracka ....

Amler Partyzant

Mam problem po zainstalowaniu patch 8.0.2 do fm 208 włączam grę i niby wszystko ok po pokazaniu się menu głównego wyskakuje komunikat "brak dysku" . Fm nie kończy pracy działa ale okna nie da się zamknąć co zrobić żeby działał prawidłowo?

31.10.2009 08:18    #13486     Sufler - Porady do gry - 2 liga polska
Kolego :) Ja już zrobiłem do III Ligi wszystkie grupy. Teraz to picuję :) Jeżeli jakieś masz problemy to pisz.

btw wróciłem na CMREV :)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

31.10.2009 08:00    #13487     Sufler - Porady do gry - FM 2010 PL ???
Witam....

Problem polega na tym ze najnowszy FM nie jest do konca spolszczony;| Czy wy też tak macie? dla pokazania daje wam screena : http://img44(...)rest.png
(L)

Dokers Partyzant

30.10.2009 23:55    #13488     Sufler - Porady do gry - 2 liga polska
są już na necie co najmniej 4 tego typu dodatki, sam również to zrobiłem, chociaż nie bez problemów
co konkretnie Ci nie wychodzi?

finki Partyzant

30.10.2009 23:33    #13489     Sufler - Porady do gry - FM2010 edytor bazy danych
witam,

mam problem z edycją danych w bazie gry w edytorze dołączonym do gry. Wczytuję bazę, dokonuję zmian np statystyk, składu itp i mimo kilku prób zapisu (nie wiem czym zatwierdzić je) po załadowaniu nowej gry lub ponownym wejściu w bazę w edytorze zmian nie widać... W 09 było to prostsze.

Jeśli ktokolwiek wie - please, napiszcie krok po kroku co gdzie i czym zapisujemy aby zmiany się dokonały

Szemek Ekspert

[quote3=M8_PL]w której grze masz pełno błędów? FM 2010 jest najbardziej bezbłędny od lat, więc nawet tak sobie nie żartuj.[/quote3]

Dopiero co został wydany - nie uważasz, że za szybko na takie stwierdzenia?

Edit. Poza tym, zamiast moralizować mógłbyś czasem pomóc - od tego jest ten temat.

[quote=tomek89]Nie chciałem zakładać nowego tematu ale mam poważny problem - czy komukolwiek z Was zdarza się w nowym fm10 crash dumbs podczas rozgrywania meczu - mianowicie w sytuacji gdy klikacie w profil piłkarza i wracacie do ekranu meczowego ( np. w przerwie )? Bo mnie się to już zdarzyło dwukrotnie :-( gra jest spaczowana.[/quote]

To zdarza się zawsze w tym samym momencie - np. zawsze w trakcie przerwy w meczu? Czy tylko czasami i po ponownym włączeniu gra bez kłopotów idzie dalej?
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.