Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

surimilion Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2009 14:47    #13221     Sufler - Porady do gry - Łączenie linie obrony z pomoca
GDyz przeczytalem i dalej mam z tym problem.Gdy ktos Mógł takimi porstymi slowami to napisac bede wdzieczny,boz tego co ja tam wyctzyalem to np linia pomocy jezeli ma ustawione max nastwienie ofensywne to obrona nie moze miec max defensywy?
Sex, przemoc i David Hasselhoff

surimilion Partyzant

26.11.2009 14:04    #13222     Sufler - Porady do gry - Łączenie linie obrony z pomoca
Witam! Mam pewien problem a raczej noe rozumiem.Przeczytalem gdzies ze nie moze byc luki miedzy linia defensywy a linia pomocy i tzreba ja polaczyc.PYtam sie w jakis sposob>Czy jezeli moi pomocnicy maja nastweinei ofensywen identyczne dac obroncom?
Sex, przemoc i David Hasselhoff

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
26.11.2009 12:36    #13223     Sufler - Porady do gry - kitspack pl
Takie prośby składa się TUTAJ
Temat do zamknięcia.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.11.2009 11:05    #13224     Sufler - Porady do gry - Rejestracja gracza
Wiem, że były podobne tematy, ale nie do FM 2010 i żaden z nich nie udzielił mi odpowiedzi na mój problem. Otóż grając w ekstraklasie Pogonią Szczecin ściągnąłem za darmo fantastycznego zawodnika, ale przyszedł on do mnie 1.09, już po rejestracji składu. Próbowałem wielu rzeczy, by go zarejestrować, ale żadna nie przyniosła skutku. W końcu, czytając podobne mojemu tematy do FM 09 postanowiłem ściągnąć edytor czasu rzeczywistego i tam zarejestrować gracza (zarabia najlepiej z całej mojej drużyny i nie chcę czekać pół roku by zgłosić go do składu). Tu też nie wychodzi, bo po zapisaniu zmian, dalej nie widzę, by zawodnik miał przypisany numer. Może coś źle robię?
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś podał mi sposób na zarejestrowanie tego gracza, a jeśli jest to niemożliwe to może chociaż ktoś wyjaśni mi co zrobić żeby te zmiany z edytora się zapisały.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

nic to nie pomoglo format też wiec teraz pozostaje tylko miec nadzieje ze to to bład Memory Leak i jak wyjdzie łatka to bedzie dobrze...

EDIT: tak jak juz pisalem wczesniej.... jak kupiłem gre to zagralem normalnie 4 sezony i nie mialem zadnych problemow... kumpel ma identyczny sprzet jak ja i nic mu sie nie dzieje to ja nie wiem co juz jest nie tak!;/
(L)

fisher37 Partyzant

25.11.2009 16:25    #13226     Sufler - Porady do gry - ustawienia bloga
[quote=qstosh]A może problem leży w rozszerzeniu pliku?
Jeśli logo masz zapisane jako *.jpg to prze-konwertuj je na *.png[/quote]
logo skopiowane z folderu graphics z gry - format png, 180x180 czy 120x120 nie wczytuje się...

84czarny Partyzant

25.11.2009 16:06    #13227     Sufler - Porady do gry - Skaut Problem
Co mam odznaczyc w ustawieniach bo mi nie chce wczytac wczytac save

bogdan89 Partyzant

ja mam podobny problem. gram Śląskiem Wrocław, aktualnie w 2019 roku.
Grałem w Lidze Mistrzów itd, więc zawodnik niby powinien zyskać na wartości, a okazało się wręcz przeciwnie. Nie będę pisał jak się nazywał bo to newgen. Kupiłem gościa z MKS Kluczbork za 400 tys. €, po jakimś czasie jego wartość była 0€. nieokreślona... dostawałem wiele ofert z innych klubów na wartość 0€. pomyślałem w końcu, że go oddam za darmo, bo jest jakiś dziwny. Oddałem go przez wolny transfer do Korony Kielce i tu dopiero dziwne rzeczy :D
zawodnik ten widnieje na mojej liście w składzie, ale nie mogę nic z nim zrobić. gdy klikam to przenosi mnie do jego profilu gdzie ewidentnie widać że jest w Koronie Kielce... to na pewno jest jakiś bug, czekam aż umrze czy coś, na razie ma 25 lat :)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
25.11.2009 10:14    #13229     Sufler - Porady do gry - ustawienia bloga
A może problem leży w rozszerzeniu pliku?
Jeśli logo masz zapisane jako *.jpg to prze-konwertuj je na *.png

amadeo Partyzant

Witam!
Ja też mam problem z crash dumps. Najbardziej denerwujące jest to, że "nie znam dnia ani godziny" pojawienia się tego błędu. Jedyna rzecz, jaka rzuciła mi się w oczy to to, że błąd pojawia się podczas kliknięcia "kontynuuj".
Czy ktoś wie, czy błąd "crash dumps" to błąd, który naprawiony może być przez łatkę, czy jest to problem z komputerem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution