Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cesar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.02.2010 21:15    #12731     Sufler - Porady do gry - Dobra taktyka
[quote=fabian]Witam
Mam podobny problem , też gram Man Utd tylko że u mnie doszła porażka z Chelsea 6-0 i z Liverpoolem 5-0 :[[

Pomóżcie (:[/quote]

Ciężko pomóc zwłaszcza , że nie przybliżyłeś nam z czego wynikają takie porażki, słaba forma. Napisz nieco konkretniej. Jak najczęściej tracisz bramki, w których meczach (gdy jesteś wyraźnym faworytem...) na "wyjeździe" czy w "domu", w których minutach meczu, przeciwko jakiej formacji...na pewno będzie łatwiej o podpowiedź. Chętnie pomogę, jak każdy mam tez swoje kłopociki:) Pozdrawiam.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

Tak jest od wielu wersji gry. W rzeczywistosci tez sa duze przekasowania po najwazniejszych imprezach. Przyklad naszej grupy na MS w Niemczech. Nie wiem jak bylo w Ekwadorze i w Kostaryce ale zarowno Niemcy jak i Polacy mieli po MS nowych selekcjonerow.

E1 Nie jestem pewny ale po Euro 2008 prace stracili lub zrezygnowali trenerzy takich reprezentacji jak Portugalia, Wlochy, Hiszpania, Holandia...czyli przesiew w rzeczywistosci tez jest. Ja tu nie widze problemu.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
07.02.2010 19:31    #12733     Sufler - Porady do gry - Treningi FM 2010
lucasinho.blox.pl

toporek Partyzant

czesc taz mam taki problem - fm2010 nie odpala - pojawia sie w menadzerze zadan... format i reinstalacja nie pomagaja, pls pomozcie

Dziecko12 Młody aktywista

07.02.2010 12:21    #12735     Sufler - Porady do gry - Xml passing error
problem rozwiązany, wystarczyło usunąć całą grafikę :)

fabian Partyzant

07.02.2010 11:49    #12736     Sufler - Porady do gry - Dobra taktyka
Witam
Mam podobny problem , też gram Man Utd tylko że u mnie doszła porażka z Chelsea 6-0 i z Liverpoolem 5-0 :[[

Pomóżcie (:

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2010 22:47    #12737     Sufler - Porady do gry - Gra nie została wczytana
7 sprawia wiele problemow... miałem na XP GTA 4 chodziło wszystko płynnie a zainstalowałem 7 to zaczeło sie ciąć wogole tragedia;/ zmienilem spowrotem i wszystko gra... wiec moje zdanie jest takie ze dla gier które wymagaja duzo RAMU lepszy jest XP... wiesz co? wrzuc na jakis serwer save i zobacze czy u mnie działa....
(L)

KaryPWA Partyzant

06.02.2010 20:51    #12738     Sufler - Porady do gry - Tworzenie nowych zawodników
Witam mam problem związany z nowymi juniorami którzy przychodzą do klubów wraz z początkiem nowego sezonu.Po 3 sezonach za uwarzyłem że we wszystkich klubach typu Barcelona Chelsea Londyn wszyscy juniorzy nie nadają cie do gry nawet na poziom 3 ligi nie mogę się doszukać ani jednego gracza który mógłby być w przyszłość być gwiazdą a i w słabszych klubach też jest tragicznie.Ostatnio kupiłem też FM 10 i też tak mam Grałem w przeszłość i takiej sytuacji nie miałem grę mam oryginalną Mógłby mi ktoś powiedziecie czemu tak mam.

KaryPWA Partyzant

06.02.2010 20:39    #12739     Sufler - Porady do gry - Tworzenie nowych zawodników
Witam mam problem związany z nowymi juniorami którzy przychodzą do klubów wraz z początkiem nowego sezonu.Po 3 sezonach za uwarzyłem że we wszystkich klubach typu Barcelona Chelsea Londyn wszyscy juniorzy nie nadają cie do gry nawet na poziom 3 ligi nie mogę się doszukać ani jednego gracza który mógłby być w przyszłość być gwiazdą a i w słabszych klubach też jest tragicznie.Ostatnio kupiłem też FM 10 i też tak mam Grałem w przeszłość i takiej sytuacji nie miałem grę mam oryginalną Mógłby mi ktoś powiedziecie czemu tak mam.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
06.02.2010 19:41    #12740     Sufler - Porady do gry - 4 liga polska.
Nie wiadomo. Na przyszłość pytaj tutaj
lucasinho.blox.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution