Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2010 14:56    #12471     Sufler - Porady do gry - Kogo kupić ?
Nie zaśmiecaj suflera i zanim założysz tu jakikolwiek temat zapoznaj się z zasadami jakie tu panują. Pytania o transfery i wzmocnienia kierujemy TUTAJ.
Do zamknięcia.

Nites Partyzant

Grupa: Użytkownik
28.03.2010 14:54    #12472     Sufler - Porady do gry - Kogo kupić ?
spróbuj spytać tu:
http://www.cmrev(...)l?page=0
Co to sygnatura?

jachimek Partyzant

28.03.2010 14:42    #12473     Sufler - Porady do gry - Kogo kupić ?
Witam.Właśnie zacząłem grać 2 ligę Angielską Newcastle United w FM 2010 na Patchu 10.3 .Mam problem , ponieważ nie wiem kogo kupić (budżet na transfery mam 5 mln).Potrzebuje kogoś dobrego i sprawdzonego już w innych słabszych Angielskich klubach .Najlepiej żeby to był pomocnik i napastnik ale inne pozycje tez mile widziane.
www.youtube.com/jachimek7 - mój kanał yt, zapraszam :)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

28.03.2010 14:24    #12474     Sufler - Porady do gry - Wybór Klubu
[quote=Bolson]Zależy. Możesz łatwo i bezproblemowo wygrać mistrza w Chelsea, albo walczyć do ostatniej kolejki o majstra z United. Ja bym brał United, nie dlatego, że to mój ulubiony klub, ale dlatego, że lubię wyzwania. ;)[/quote]

i chyba tak zrobie... lubie wyzwania a i nawet z angielskich zespołow najbardziej lubie MAN UTD :) wiec Chelsea goodbye:)
(L)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
28.03.2010 14:19    #12475     Sufler - Porady do gry - Wybór Klubu
Zależy. Możesz łatwo i bezproblemowo wygrać mistrza w Chelsea, albo walczyć do ostatniej kolejki o majstra z United. Ja bym brał United, nie dlatego, że to mój ulubiony klub, ale dlatego, że lubię wyzwania. ;)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Tu pytaj o takie rzeczy

Nawiasem mówiąc nie widziałem takiego dodatku.
lucasinho.blox.pl

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

27.03.2010 22:42    #12477     Sufler - Porady do gry - Przejdz kochany, przejdz...
zrobiłem tak dla próby tak jak w Twoim problemie :) zaczałem Man UTD wzialem Machede wystawiłem na liste transferowa , nie potrzebny, zaczałem go opiepszać bez powodu i dodałem nowego uzytkownika - Lech Poznan i przyszedł na wypozyczenie :) wiec taki sposob jest dobry:) sproboj tak...;p
(L)

N-Dubz Partyzant

27.03.2010 22:01    #12478     Sufler - Porady do gry - Przejdz kochany, przejdz...
no to juz wiem, trudno sie mowi, jednak ze slabszymi pilkarzami nie powinno chyba byc takich problemow... Z drugiej strony, gdybyl chcial go kupic, a w MU zaznaczylbym opcje ze juz nie jest mi potrzebny, bylby oburzony i moze by przeszedl do Lecha, bo trudno, pozyjemy zobaczymy.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Nie wiem co jest przyczyną tego, że ja NIGDY nie miałem żadnych problemów z kraszami. Nie wiem, co robię, a czego nie robię, co pozwala mi ich unikać.

Jedyny crush, jaki zdarzył mi się podczas gry w Fm 2010 to wtedy, kiedy jako kompletny laik w tym temacie, próbowałem zrobić dla szanownego kolegi Zachiego skina. Zajęło mi to chyba 2 godziny, podczas których uruchamiałem FM-a, lub przeładowywałem skórki setki razy, i wtedy, po włączeniu takowej, jeszcze nie do końca zrobionej skrórki, wyskoczyło mi parę błędów, po czym - crush. Może więc jest to związane z plikami innymi, niż FM-owe. Proponuję spróbować zagrać chociaż ten jeden dzień na podstawie, bez skinów i dodatkowych plików. Skoro jednak jest to konkretna data, widocznie coś się wtedy ważnego dzieje. Ja obstawiam jakieś losowanie, np. grup eliminacji do MŚ czy coś. Polecam sprawdzić co może w tej dacie się dziać, i obejrzeć dokładnie to wydarzenie. Może jest np. losowanie półfianłu jakiegoś pucharu, a z uwagi na deszcz jeden z meczy przeniesiono za tą datę. Nie ma zespołów do losowania - i bum.

Nie miałem z tym nigdy na poważnie do czynienia, więc to tylko domysły. Ale rzadko się zdarza, żebym z takimi problemami sobie nie poradził, więc desperatów zapraszam na gg - postaram się pomóc znając dokładnie okoliczności błędu :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

mistrzinho Partyzant

27.03.2010 13:23    #12480     Sufler - Porady do gry - Polskie karnety
Po raz kolejny chcę poruszyć kwestię, która mi się nie podoba podczas prowadzenia zespołów z polskiej ligi. Kiedyś grając w FM 2010 Leeds i doznałem niemałego szoku, gdy ujrzałem, że trzecioligowy klub angielski ma karnety w cenie ponad 1000 euro podczas, gdy mój Lech po kilku sezonach i dość dużych sukcesach na arenie międzynarodowej ma karnety kosztujące 112 euro i bilety w oszałamiającej cenie 9,40 euro:P Czy któremuś z was udało się osiągnąć lepsze wyniki? Ponieważ właśnie przez takie problemy jak ceny karnetów, omawiany w innym temacie sponsoring uczynienie z polskiej drużyny potęgi zarabiającej na siebie bez wyprzedaży gwiazd jest niemożliwe.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.