Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
06.04.2010 13:09    #12381     Sufler - Porady do gry - Problem z ekranem meczowym.
Derbak-MT ja na twoim miejscu spróbowałbym zainstalować TO.
Wpadnął mi do głowy jeszcze jeden pomysł. Nie wiem czy zadziała ale spróbować nie zaszkodzi. Mianowicie pobaw się z TYMI opcjami graficznymi tzn metodą prób i błędów odznaczaj po kolei kolejne i sprawdzaj czy dalej widok 3D nie działa. Np. odznacz "efekty pogodowe" i sprawdź, czy dalej będziesz miał czarny ekran w widoku 3D. Jeśli tak, odznacz "pokazywanie publiczności" itd.
Jeśli żadne z powyższych nie pomoże, napisz. Będziemy się dalej głowić jak rozwiązać ów problem.

Marek86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
06.04.2010 12:00    #12382     Sufler - Porady do gry - Problem z ekranem meczowym.
del3, z tym że na patchu 1.0 i 1.1 wszystko działa jak najlepiej, więc karta chyba nie jest problemem
parachutes, dzięki popróbuję

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

06.04.2010 11:25    #12383     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienia
http://www.cmrev(...)cje.html

tu masz do tego temat.
(L)

Rafaldinho97 Partyzant

06.04.2010 10:54    #12384     Sufler - Porady do gry - Poważny problem z edytorem
też mam ten problem nawet temat zakładałem lecz odpowiedzi sie nie odcxzekałem
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.04.2010 10:44    #12385     Sufler - Porady do gry - Poważny problem z edytorem
Otóż, mam taki problem - podczas włączania edytora dołączonego do FM-a 2010, wyskakuje mi invalid token i za nic edytor nie chcę odpalić. Co prawda były już podobne tematy, jednak one dotyczyły jedynie samego FM-a, a sposób na grę niestety nie ma zastosowania do edytora. Wie ktoś jak to naprawić?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

qstosh Przodownik pracy

przemkoo -> Łap

jaruone ->
Kitsy:
- 1.Bundesliga oraz 2.Bundesliga
- Po kitsy z ligi regionalnej Niemiec zapraszam do mojego posta #1460

Face:
- 1.Bundesliga
- 2.Bundesliga
Lub poszukaj za poszczególnymi klubami tutaj: 1, 2, 3, 4 oraz 5.

jimiH1967 Młody aktywista

06.04.2010 00:46    #12387     Sufler - Porady do gry - Nie chce przedłużyć kontraktu
[quote=Jacko]Jimi, nam z Bobim nie chodzi o to, żebyś go olał kompletnie. Tylko, żeby on tak myślał zobaczy że nikt go nie chce albo po prostu nie dostanie żadnej oferty i zmięknie.
Chodzi o tego grajka z Violi? Bodaj, Khouma Babacar?
Status? A daj mu, kluczowego i sporo za podpis - kasa potrafi zdziałać cuda. Tylko za parafkę od 300 K w górę.
Jak zaradzić? Najlepiej niech dużo gra, dużo go chwal, będzie się czuł potrzebny, dobrze by było sprowadzić (skoro wrzesień, jedynie free) jego krajana. Tylko nie wiem, czy miejsce w drużynie ma związek - jakikolwiek - z aklimatyzacją.
Aha i jeżeli jest to obywatel kraju spoza UE, będziesz miał także problemy z pozwoleniem na pracę, tak przy przedłużaniu kontraktu trzeba znowu składać papiury.[/quote]
Z tym olaniem to juz o tym myślałem. To może pomóc, ale nie musi, zobaczymy.
Tak,tak Khouma Babacar z Fiorentiny.;]
Jak mogę mu dać kluczowego, skoro jest u mnie na razie rezerwowym...?
Daje mu sporo szans w Pucharach ze słabszymi, wprowadzam go też na końcówki ważnych meczów Premiership, no ale dobra, postaram się dać mu jeszcze więcej dac grać.

Bobi były Premier Rewolucji

06.04.2010 00:41    #12388     Sufler - Porady do gry - Nie chce przedłużyć kontraktu
A jakiej on jest narodowości? Jeżeli jakiś egzotyczny kraj to może ma problemy z aklimatyzacją. W takim wypadku pomaga regularna gra w pierwszym składzie lub ściągnięcie kumpla o takiej samej narodowości.

Co do kontraktu, to żadnego kluczowego. Wskutek rotacji zawsze może ze składu wylecieć na kilka spotkań i obruszy się, że go oszukano przy podpisywaniu kontraktu. Spróbuj z premiami i kasą za podpis.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.04.2010 00:37    #12389     Sufler - Porady do gry - Nie chce przedłużyć kontraktu
Jimi, nam z Bobim nie chodzi o to, żebyś go olał kompletnie. Tylko, żeby on tak myślał zobaczy że nikt go nie chce albo po prostu nie dostanie żadnej oferty i zmięknie.
Chodzi o tego grajka z Violi? Bodaj, Khouma Babacar?
Status? A daj mu, kluczowego i sporo za podpis - kasa potrafi zdziałać cuda. Tylko za parafkę od 300 K w górę.
Jak zaradzić? Najlepiej niech dużo gra, dużo go chwal, będzie się czuł potrzebny, dobrze by było sprowadzić (skoro wrzesień, jedynie free) jego krajana. Tylko nie wiem, czy miejsce w drużynie ma związek - jakikolwiek - z aklimatyzacją.
Aha i jeżeli jest to obywatel kraju spoza UE, będziesz miał także problemy z pozwoleniem na pracę, tak przy przedłużaniu kontraktu trzeba znowu składać papiury.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

jimiH1967 Młody aktywista

06.04.2010 00:36    #12390     Sufler - Porady do gry - Nie chce przedłużyć kontraktu
Oj, sorry nie wspomniałem o tym... Kontrakt kończy mu się po sezonie, mam w tej chwili wrzesień. Gdyby miał jeszcze ze 3 lata jak mówisz, nie martwiłbym się. Zawsze przedłużam kontrakty z zawodnikami na rok przed jego upłynięciem bo przecież w styczniu ktoś już może mi go za free wyhaczyć...
Ale poczekajcie znalazłem coś - przed chwilą zacząłem mecz i w ekranie przedmeczowym w analizach przedmeczowych jest u góry, taka rubryka, w której asystent mówi, o tym, że ktoś nie przystosował się jeszcze do stylu drużyny, ma problem wskutek nie znajomości języka, jest tam napisane: "Babacar wciąż jeszcze nie znalazł dla siebie miejsca w drużynie".
Może to jest przyczyną? Tylko jak temu zaradzić? Dawać więcej grać w pierwszej 11?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.