Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

majkelini Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam serdecznie jeśli jest juz taki temat proszę o pokierowanie mnie.

Mam taki problem gram w FM2010,goła wersja 10.0. Chciałem przejąć jakąś Repre składałem podanie o pracę,odezwały się takie jak-Senegal,USA,Kamerun czy Nigeria.Problem w tym kiedy przyjmuję ofertę pracy nic się nie dzieje.Co 3-4 mecze pojawia się nowa wiadomość "imie i nazwisko" i np. Senegal wzywa,znów przyjmuje i nic,tak ciągle w kółko.Gram Realem 4 sezon rok 2014,co mam zrobić by nie stracić save-u a mieć jakaś Reprezentacje.Proszę pomóżcie!!

parachutes Młody aktywista

26.05.2010 18:39    #12042     Sufler - Porady do gry - Dochód klubu
Raczej niewielu z nas prowadzi Fishere Athletic.. Jak tak dokładnie opisałeś swój problem, to można śmiało Ci poradzić:
- ogranicz wydatki
- zwiększ przychody
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
25.05.2010 20:10    #12043     Sufler - Porady do gry - Brak meczów w FM 08
Spróbuj tego.
To link z tematu o FM 2010 [a opis jak poradzić sobie z problemem dotyczy wersji FM 2009 :P] ale w 2008 też powinno zadziałać.

maniutinho Młody aktywista

Mam pewien problem. Nie mogę dodać jakiegoś bloga do ulubionych. Wcześniej jak dodawałem to było normalnie, ale teraz w ogóle nie ma tego przycisku "dodaj bloga do ulubionych". Od razu mówię że bloga którego chcę dodać nie mam jeszcze w ulubionych. Czemu tak jest?

Lucasinho Ekspert

25.05.2010 17:35    #12045     Sufler - Porady do gry - Mistrzostwa Świata
Nie ma szans. Na przyszłość pytaj tutaj: http://www.cmrev(...)?page=94
lucasinho.blox.pl

pawlik09 Partyzant

25.05.2010 17:29    #12046     Sufler - Porady do gry - Brak meczów w FM 08
oto mój problem nie gram wogule meczy! tylko pp i puchar ekstraklasy wie ktoś jak to naprawić?
http://i47.tinypic.com/33wbfxk.jpg

Salmen Młody aktywista

Ponawiam prośbę z postu http://www.cmrev(...)#p275062
error 404 - not found

qstosh Przodownik pracy

25.05.2010 10:24    #12048     Sufler - Porady do gry - Plik

saramus Partyzant

Być może temat ten został gdzieś poruszony, ale jakoś nie mogłem się na niego natknąć. Chodzi mi mianowicie o taką rzecz: zaczynam sezon niezbyt bogatym klubem i od razu jestem na minusie, jeśli chodzi o płace. Wykombinowałem, że jak zgodzę się np. na środek tabeli, zarząd klubu sypnie większą kasą na zarobki moich grajków. A tu nic, nawet zwycięstwo w lidze nie gwarantuje zwiększenia budżetu płacowego. Co ciekawe, jeśli zacznę sezon tym samym klubem, ale bez kluczowych pracowników klubu (trenerzy, fizjoterapeuci) to wtedy owszem wraz z rosnącymi oczekiwaniami zarządu rośnie również pula pieniążków na pensje zawodników. Problem tylko w tym, że chciałbym zacząć i z trenerem (nawet jeśli miałbym go zaraz zwolnić zatrudniając lepszego) i tak pokombinować z kasą, żeby nie być pod krechą na samym początku... Reasumując - POMOCY!

simmon91 Partyzant

Witam, mam pewien problem... Mianowicie Vetr's Revolution Fake Patch v.4.0 nie działa... skopiowalem pliki jak w instrukcji a nazwy nie zmienione...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.