Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Stokrotka89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2010 22:31    #11891     Sufler - Porady do gry - Rozdzielczośc
Siema mam ten sam problem co piotrasPSŻ tyle tylko, że w FM 08.
Proszę ładnie o pomoc :-) Mam akurat fazę grupową mojej Francji na MŚ 2014 :-)

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

25.06.2010 21:37    #11892     Sufler - Porady do gry - 2 ligi czy 1
Nigdy nie gram na innych, niż oryginalne, bazach danych. W tym temacie nie pomogę. Wyślij może donosa do Kleya, czy ktoś zgłaszał mu podobne problemy.

Ponadto, dla Ciebie gra może zamulać, a dla mnie może ta sama prędkość być wystarczająca - kwestia percepcji. Ja przez dekadę zdążyłem już przywyknąć do zamulastości :)

Kiedy jeszcze FM był CM-em save z grą przestawał puchnąć po 5 sezonach, gryż niektóre dane były usuwane. W ostatnich FM-ach tego nie obserwowałem, więc nie wiem.

Pamiętaj, ze szybkość gry mocno zależy też od dysku (czy jest "szybki", w sensie czy szybko podaje dane do RAMu), od ilości pamięci wirtualnej, oraz (wiem, to brzmi śmiesznie) od jakości zasilacza. Ja kiedyś wyeliminowałem dość mocne przycinanie się PES-a tylko poprzez zakup dobrego zasilacza.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Zymon Partyzant

25.06.2010 20:58    #11893     Sufler - Porady do gry - 2 ligi czy 1
ooo kolego.Ja teraz gram w fm2008 na 5 ligach i malej bazie i nawet idzie.tylko kiedys gdy gralem na patchu Kleyo Update 08 (tam gdzie jest 3 liga polska zamiast brazylijskiej) to gra po 3 sezonach strasznie zmula, nawet w czasie meczu aby zmienic taktyke sporo nerwow stracilem.Czy patch moze powodowac ze gra zacznie mulic?miales juz kiedys taki problem?
był - będzie - jest zawsze IKS!

mateuszMessi Partyzant

25.06.2010 18:12    #11894     Sufler - Porady do gry - otrzymał promocję do kadra
otrzymał promocję do kadra Hiszpania :)
ma problem nie ma pomoc środek ze xavi kontuzja i Cesc Fabragras tez ma :)

mateuszmc Partyzant

25.06.2010 16:43    #11895     Sufler - Porady do gry - Drużyna do 4-1-2-3
Witam czy mógłby mi ktoś zaproponować jakąś drużynę do taktyki 4-1-2-3,wiem że Chelsea do tego się nadaje,ale chciałbym ją wypróbować do jakiegoś innego teamu ale nie mam pomysłu jakiego,gdyż największy problem mam z Środkowymi Pomocnikami,a bo to CR nie potrafi grać jako ŚP,a bo to Sneijder mnie jakoś do tego nie przekonuje,a bo to nie ma 2 dobrego ŚP a kasy też jak na lekarstwo,a więc proszę o pomoc :p

vivaldi9 Partyzant

Siema panowie. Mam wielki problem. Gram sobie a tu burdel. Gra wywala crash dumpsa jednego konkretnego dnia 1 sierpnia 2012. Próbowałem urlopu nie pomogło. robiłem reinstalla też nie pomogło. Usuwałem folder z moich dokumentów i też nie pomogło. Macie jakieś pomysły????? Pomóżcie panowie bo nie moge gra.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

mikusjuve Partyzant

Niedawno próbowałem dodać zrobione przez siebie koszulki Bałtyku Gdynia do fm10. Robiłem to wielokrotnie we wczesniejszych wersjach. Jednak tu napotkałem na problem. Stworzyłem koszulki i dodalem je w pliku config, odpalilem gre i wszystko ladnie dzialalo. Później postanowilem dodatkowo zmienic lekko barwy klubu w edytorze fm - a. Niestety jak odpalam na tej zmienionej db koszulki nie pokazują się. W czym może tkwić problem? Czy po edycji w edytorze zmienia sie id klubu czy rzecz jest w czymś innym?

Cope Partyzant

24.06.2010 19:54    #11898     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie managera.
Ok. To wybieram amatora. Dziękuje wszystkim. Problem z głowy :)

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
24.06.2010 16:24    #11899     Sufler - Porady do gry - błąd podczas uruchamiania
Jesteś mistrzem w robieniu durnych i nieczytelnych screenshotów. Takim wielkim problemem byłoby wycięcie tego prostokąta i wrzucenie jakiegoś czytelnego obrazka? W tej chwili nic nie widać.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

lew77 Partyzant

24.06.2010 12:51    #11900     Sufler - Porady do gry - Łatka
Chyba napisałem że tu ktoś prędzej odpowie niż w http://www.cmrev(...)cje.html
Widzew ole ,ole .xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.