Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

84czarny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No wiem problem wtym ze mam wlaczaona gre i nici

Yerdek Partyzant

Chciałem wrócić do wersji 11.1.1, przez około tydzień grałem na 11.2.1., który nie spełnił moich oczekiwań. Odinstalowałem FMa, wyczyściłem rejestr, zainstalowałem ponownie, zainstalowałem patch 11.1.1. Niestety po tej operacji nie mogę wczytać stanów gry zapisanych na 11.2.1., te wcześniejsze, których patch 11.2.1 nie dotknął się wczytują. Czy to oznacza, że jeśli save był używany pod 11.2.1 staje się on już niekompatybilny z 11.1.1?

krolik12345 Partyzant

31.12.2010 13:08    #10643     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem
Witam !
Mam mały problem dotyczący rośnięcia parametrów moich zawodników. Od dłuższego czasu zwracam uwagę na trening, staram się ułożyć jak najlepszy pod konkretne pozycje, aby zawodnicy rozwijali swoje umiejętności (tak, wiem, że tym starszym dużo się nie polepszy, chodzi mi tutaj o młodzież), ale mi się to nie udaje.
Oto mój trening :
http://img84(...)rocy.jpg

http://img82(...)cnik.jpg

http://img37(...)cnik.jpg

http://img71(...)lowy.jpg

http://img84(...)tnik.jpg

http://img52(...)erzy.jpg

Uważam, że ten trening nie jest zły, mimo to młodzi zamiast szlifować umiejętności, które wyróżniłem, tracą na tych, które z racji zajmowanej pozycji zaniedbałem. Najlepsze jest to, że jak dałem wszystkich na najzwyklejszy ,,ogólny" to natychmiast umiejętności zaczęły im rosnąć. Irytuje mnie to, bo sporo nad tym treningiem siedziałem. Ponadto przed tym sezonem nie zastosowałem treningu siłowego, jak to zwykle robiłem, tylko dałem wszystkich na ogólny, i wyszedłem na tym lepiej, bo forma była równa przez cały sezon. Macie pomysły na polepszenie tego ? (pytanie tyczy się też FM 11, choć nie wiem, jak tam jest z treningiem, bo jeszcze nie grałem. W fm 10 pogram jeszcze 1-2 sezony, a w najnowszym chcę zastosować podobny reżim, więc tyczy się też to pytanie FM 11). Poza tym uważam, że trening powinien być taki jaki był kiedyś, czyli nie żadne głupie suwaki, tylko konkretne ćwiczenia, jak np gra 5 na 5 itd ;d to było lepsze, no i w końcu taki Mourinho ustala trening, to nie przesuwa raczej żadnych suwaków, tylko daje konkretne ćwiczenia, ale to taki malutki szczególik ;)

84czarny Partyzant

Witam mam problem mam wszystkie pathe zains. i gre wlacz.a wyskakuje mi taki blad :

Make sure yorhave a new loaded game of FM2011 up and runing
Prosze o Pomoc !!!

JaroTheMaster Partyzant

Mam problem z FM10. Gdzie mam wstawić kitspacki, logopacki i facepacki ? Dodaje do Moje dok/FM10 i nic. Wchodzę w ustawienia i ich nie ma. Tak samo z uaktualnieniem składów. Gdzie mam rozpakować ? I jak potem to znalezc w FM ? Z góry dzięki ;)

dudek_9 Partyzant

31.12.2010 10:14    #10646     Sufler - Porady do gry - Problem z motywacją FM 2010
Pytanie brzmi krótko - Jak zmotywować zespół, żeby nie odpuścił sobie meczu ze słabiakami? Lech Poznań potrafił zremisować z Realem Madryt, wygrać z Man. Utd, by w Pucharze Polski ledwie, ledwie (w jednym z najsilniejszych składów!) wygrać 1:0 z Turem Turek. Później 0:1 z Cracovią i 1:3 z Górnikiem Zabrze.
Arsenal Londyn - odpadł w Pucharze Ligi z Swansea mimo iż 3 dni wcześniej pokonał Aston Villę 4:2. Proszę o pomoc
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

blackluk Partyzant

30.12.2010 21:50    #10647     Sufler - Porady do gry - Problem ze zmianą taktyk
Witam mam mały problem od wejscia w życie nowej łatki mam problem ze zmienianiem taktyk, mam 3 podstawowe taktyki i jak zmienie coś w jednej to zmienia sie to we wszystkich, i co chwile zapisuje mi sie taktyka Aktualna. Jak po przeskakuje kilka razy po nich to nagle we wszystkich mam to samo i muszę restartować grę. Ma ktoś rozwiązanie na to???

Zymon Partyzant

witam.od dluzszego czasu mam prblem.Otoz gram sobie Juventusem i wgóle jak gram kimkolwiek to mam problem z odrabianiem strat.Niezabardzo tez wiem jak np.przerywam 0:1 i jest 70 min. to trzeba ustawic zespol bardzie ofensywiniej.Ale jak?Czy 1-3-4-3 czt 1-3-3-4 a moze 1-4-2-4?Moglbym prosic a jakies rady i jakie dac polecenia zawodnikom.Wktorej minucie wy ustawiacie zespol ofensywnie.Bo ja jak przegrywam 0:1 to w 70min lub nawet 65 min ustawiam hiperofensywna i szybka predkoscia gry.Czesto dostaje wtedy na 0:2 i jest po meczu.Jakies rady? z gory dzieki za odp
był - będzie - jest zawsze IKS!

Bakerman Partyzant

30.12.2010 10:29    #10649     Sufler - Porady do gry - Pojawił się Wielki błąd
[quote=Slayer Warszawa]FM 2011 ma wieksze wymagania niz FM 2010, dziękuje i pozdrawiam.[/quote]
Znowu piszesz nie na temat? Co mnie obchodzi FM 11??

Przeinstalowałem FM na innej partycji tym razem, ogólnie gra mi się wyłącza na etapie "loading" Po deinstalacji w rejestrze windowsowym i przez program regcleaner. Usunąłem wszystkie pliki oprócz savów starych, ale je mam w innym miejscu. Spróbuje jeszcze zeskanować jakimś programem moją pamięć RAM, może jest uszkodzona i ew jeszcze sprawdzę, czy nic mi się w kompie nie odczepiło.
Chyba ten problem nie do usunięcia. Może po formacie.

matifootball95 Partyzant

30.12.2010 01:27    #10650     Sufler - Porady do gry - Bład fm11patch 11.1
mam ten problem, wiec sciagnalem patch 11.1.1 ty tez tak zrob, niestety mam jakis blad, uniemozliwiajacy zainstalowanie mi go, cos ze zgodnoscia, prowalem zrobic przez wlasciwosci, ale nic, moze ktos mi pomoc, nie wiem dlaczego tak mam, win 7 (gg 4591603)
Sokół Ostróda :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution