Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie grałem tymi klubami ale podejrzewam że Charlton ma problemy z zadłużeniem więc sądze że Millwall będzie łatwiejsze do prowadzenia.

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
[quote2=Guezmir][quote=Bambinos]Powiem ci że kłopot może tkwić w motywacji,grając widzewem przez niemal że całą rundę jesienna ugrałem 15 pkt.Postanowiłem że "poluzuję pompkę" grajom na ostatnie 3 kolejki i w szatni w każdym z 3 meczy mówiłem im aby grali na luzie.
W efekcie wygrałem każdy z tych meczy odpowiednio z Ruchem,Koroną i Śląskiem.Bilans bramkowy 8-2.Więc może problem tkwi w motywacji ?[/quote]

Ale o czym ty piszesz człowieku?
Przeczytałeś w ogóle o czym ta rozmowa???
Sorki, ale rozbroiłeś mnie :(

PS: Zmieniam nazwe tematu i treść. Wprowadza w błąd.[/quote2]

Guezmir, z tymże on może mieć rację - nawet kolega Brudi potwierdzi, że niskie morale i słaba motywacja sprawiają, że najlepsza taktyka bierze w łeb i nie odnosi takich wyników jak na wysokim morale.

depesh Partyzant

02.01.2011 05:48    #10623     Sufler - Porady do gry - Problem z Uruchomieniem
Mam problem, zakupiłem FM2011 przez steam zainstalowało grę ale jak próbuję ja odpalić klikając myszą komp niby zaczyna myśleć po chwili przestaje i nic się nie dzieje więc probuję jeszcze raz i wyskakuje mi komunikat: FM2011 is already running i faktycznie w procesach aoplikacja jest widoczna(normalnie wykorzystuje procesor i pamięć)
Dodam że z piartem 2010 jest tak samo.
Mój sprzęt to : Intel Atom 1.7 GHz, 1 Gb RAMu Windows XP, czy to może być wina sprzętu czy poprostu coś mogę pogrzebać bo się strasznie na FMa nakręciłem a tu taka lipa:(

Zymon Partyzant

02.01.2011 02:59    #10624     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
witam.mam problem.Gram juventusem turyn w fm2008.postanowilem ze bede grac systemem 1-4-3-1-2.Chodzi mi o to ze gdy gram to zawsze obojetnie jaki to bedzie przeciwnik czy Cagliari czy Roma ,zespol przeciny przez czly czas dominuje na boisku.Owszem wygrywam jakies mecze ale po meczarniach i ledwo.W kazdym meczu trace 1 bramke minimum.Ostatnio gralem sparing ze Stal Rzeszow i bylo 1:1!!a gralem najsliniejszym skadem.Ledwo zremisowalem,bylem wsciekly.Prosilbym o jakies porady,jak ustawic zespol i jakie im dac polecenia zespolu bo niemam pojecia.

aha i jeszcze jedno.Bardzo czesto trace bramki w sytuacji ze:przeciwnik mnie atakuje,a moji obroncy zamiast ich atakowac(wychodzic do nich,probowac odebrac pilke) to sie cofaja,przeciwnik strzela i bramka w plecy i tak caly czas.jak temu zaradzic?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Guezmir Młody aktywista

[quote=Bambinos]Powiem ci że kłopot może tkwić w motywacji,grając widzewem przez niemal że całą rundę jesienna ugrałem 15 pkt.Postanowiłem że "poluzuję pompkę" grajom na ostatnie 3 kolejki i w szatni w każdym z 3 meczy mówiłem im aby grali na luzie.
W efekcie wygrałem każdy z tych meczy odpowiednio z Ruchem,Koroną i Śląskiem.Bilans bramkowy 8-2.Więc może problem tkwi w motywacji ?[/quote]

Ale o czym ty piszesz człowieku?
Przeczytałeś w ogóle o czym ta rozmowa???
Sorki, ale rozbroiłeś mnie :(

PS: Zmieniam nazwe tematu i treść. Wprowadza w błąd.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Bambinos Partyzant

Powiem ci że kłopot może tkwić w motywacji,grając widzewem przez niemal że całą rundę jesienna ugrałem 15 pkt.Postanowiłem że "poluzuję pompkę" grajom na ostatnie 3 kolejki i w szatni w każdym z 3 meczy mówiłem im aby grali na luzie.
W efekcie wygrałem każdy z tych meczy odpowiednio z Ruchem,Koroną i Śląskiem.Bilans bramkowy 8-2.Więc może problem tkwi w motywacji ?

Mictlan Partyzant

01.01.2011 21:02    #10627     Sufler - Porady do gry - Klauzula transferu
Witam, mam pewne pytanie.

Na celowniku mam jeden z najlepszych talentów w grze - Davida de Gee. Skauci powiedzieli mi, że Atletico nie sprzeda tego zawodnika za żadne skarby, to dałem sobie spokój. Gdy zobaczyłem jednak, że ma klauzule w kontrakcie 17.5 miliona od razu poczułem się lepiej! Problem, a może nie problem w tym, że nie jest zainteresowany negocjacjami - może lepiej, przez sezon mam jeszcze Edwina van der Sara.

Jednak mniejsza z tym - mam pytanie. Przyjmijmy, że de Gea będzie zainteresowany negocjacjami za sezon. Kontrakt ważny ma do 2013 roku, więc czy klauzula 17.5 miliona dalej będzie zobowiązywała w przyszłym roku, czy działacze w każdej chwili mogą ją usunąć lub podwyższyć o 60 milionów.

Pozdrawiam

lew77 Partyzant

01.01.2011 18:31    #10628     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją :(
Próbowałem dziś zainstalować FM 06 ( w 2010 cholerny crash drumps) i pojawił się niespodziewany problem . Otóż gdy instalacja dochodzi do połowy przerywa i wyświetla się błąd z twarzą jednego regena ( gracza wygenerowanego przez grę ) próbowałem usunąć to zdjęcie ale się nie da :( Może macie jakieś rady jak to obejść ??
Widzew ole ,ole .xD

Baphometh Młody aktywista

01.01.2011 18:30    #10629     Sufler - Porady do gry - Akademia piłkarska
Mam dokładnie ten sam problem co ty, podam screeny jak to wygląda:

http://imm.io/2Rez

http://imm.io/2ReF
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

david121395 Partyzant

[quote2=kondi192][quote=david121395]Mam pytanie bardzo dla mnie ważne. Mianowicie przy wypakowywaniu paczki ze zdjęciami (facepacki, log itp) to tam gdzie plików config jest więcej niż jeden pokazuje się opcja "czy zamienić pliki". Jak mam to zrobić żeby wszystko ładnie wypakować, bez problemów a nie tylko część z powodu tej właśnie opcji? Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź.[/quote]

Widocznie wrzucasz je do jednego folderu bez dodatkowego katalogowania poszczególnych paczek.
[/quote2]

Właśnie mam osobne foldery na każdą paczkę (np. facepack/england/arsenal london) i tak na wszystko co miałem. Chodzi mi raczej o to jak jest jedna paczka a w niej 2 albo 3 pliki które nazywają się config to jak ją wypakowuję do folderu to mi się pojawia informacja czy zamienić istniejące. I wtedy nie wszytko jest. A jak natomiast wypakuję jeden i zmienię mu nazwę to nic nie chce działać. Więc prosiłbym o jakąś informację.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution