Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

danielos_87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2011 03:52    #10601     Sufler - Porady do gry - Zmiana statusu kraju
[quote=loswariatos]Czytanie ze zrozumieniem się kłania... Ty tak na serio czy chciałeś tylko sobie strzelić posta?[/quote]
hehehe, dobre:D ;-)

Co do Twojego problemu, to faktycznie sukcesy spokojnie przemawiają za tym, żeby zmienić status...ALE:) Będąc na Twoim miejscu nie zrobiłbym tego właśnie ze względu na tą moralność:P Jakoś źle bym się z tym czuł i chyba po jakimś czasie mógłbym stwierdzić, że to był cheat z mojej strony i zaczął grę od nowa nawet...Nie dość, że kac moralny, to jeszcze szansa na falę piłkarzy z zachodu i dopiero byś miał. Skoro się tego obawiasz, to proponuję nie ruszać edytora ;)) Innym wyjściem jest rozpoczęcie rozgrywki w FM2011 :) Jak uważasz

Kingsajz92 Partyzant

04.01.2011 23:38    #10602     Sufler - Porady do gry - Bug? w przerwie meczu
Mam następujący problem, grałem sparing przed sezonem i po zakończeniu I połowy przeprowadziłem rozmowę motywacyjną ale niestety nie mogę kontynułować, przycisk u w prawym górnym rogu nie zmienia się i dalej widnieje tam "Rozmowa motywacyjna" po kliknięciu na niego rozmowa którą już przeprowadziłem się "kasuje" i nie jestem w stanie rozpocząć II połowy meczu. Co robić? Szkoda mi wyłączać grę i wczytywać bo zapisywałem ją sporo czasu przed tym spotkaniem. Liczę na pomoc :)

zoki750 Partyzant

Interesuje mnie kwestia ustawien indywidualnych zawodnikow a w zasadzie problem z ustawieniami dla zawodnikow spoza pierwszej jedenastki. Mam np. w zespole dwoch bocznych obroncow grajacych powiedzmy na lewej stronie. Pierwszy, podstawowy zawodnik skladu, jest dobry technicznie, szybki, z parciem do przodu, ale dosc przecietnie grajacy w defensywie. W ustawieniach indywidualnych ustawilem mu suwaki przy tych cechach w ktorych jest dobry (czyli ma isc do przodu, moze "rajdowac" z pilka itp.) Drugi lewy obronca, zawodnik rezerwowy, jest przeciwienstwem pierwszego. Nie jest zbyt dobry technicznie, ani szybki, ale dobrze kryje, dobrze gra glowa i jest dosc wysoki. Wiadomo ze jego ustawienia indywidualne beda inne. Jednakze, poniewaz gra jako rezerwowy w oknie taktyki nie moge ustawic mu suwakami jego "zalety". I w czasie meczu, kiedy musze dokonac zmian on (rezerwowy) przejmuje ustawienia indywidualne tego pierwszego, co jest nie do przyjecia (no chyba ze sie myle to poprosze o sprostowanie).
W takiej sytuacji za kazdym razem kiedy zmieniam jakiegos zawodnika musze przejrzec wszystkie jego ustawienia indywidualne i pozmieniac je na wlasciwe. Jest to dosc frustrujace, poniewaz czesto mozna o tym zapomniec i cala gra bierze w leb.
Czy istnieje jakas mozliwosc by przypisac do kazdego zawodnika ktorego mam w skladzie ustawienia indywidualne? Jak dla mnie takie rozwiazanie jest logiczne i powinno byc zaimplementowane w grze.

Stokrotka89 Partyzant

04.01.2011 21:04    #10604     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
A czy wy też tak macie, że wasz zespół strasznie męczy się z ligowymi słabiakami? Bo u mnie ten problem jest od zawsze, nie ważne czy grałem Man Utd czy Jagiellonią Białystok, zawsze miałem spore kłopoty z wygrywaniem spotkań z teoretycznymi outsiderami. Niezależnie od tego, czy grałem pierwszym składem czy juniorami, ani od tego czy grałem na wyjazdach czy u siebie. Właśnie ledwo pokonałem u siebie Górnik Zabrze, który zamyka tabelę, a miał więcej strzałów i posiadania piłki w meczu ze mną niż Polonia Warszawa, która jest punkt przede mną i na 2. pozycji! I chyba nie chodzi o motwację, bo próbowałem już wszystkich opcji (fm 2008)

alasinho Partyzant

Witam!

Szukam klubiku(musi być zawodowy) grającego w 2-3 lidze krajów europejskich. Ważne by do klubu mogło bez problemu przyjść kilku zagranicznych grajków(czyli nie anglia), aby mógłbym mieć ich dużo w składzie(nie hiszpania ani włochy) i żeby miał chociaż te 250tys funtów na start na transfery. Najlepiej żeby nie był faworytem do awansu. Ważne żeby miał w miarę młody skład.

maanium Partyzant

04.01.2011 17:07    #10606     Sufler - Porady do gry - Czy warto?
i pojawił się kolejny problem. Wgrywam skórkę a ta nawet nie pojawia się na liście. Od razu mówię, że odznaczyłem buforowanie skórki i zaznaczyłem odświeżanie.

xziomusx Partyzant

04.01.2011 14:32    #10607     Sufler - Porady do gry - Problem. Nie ma stadionu!
Witam, mam taki problem mianowicie podczas meczów nie ma trybun! Gram każdy mecz na zielonej murawie i tyle... Wygląda to tak jak na obrazku poniżej...
Będę wdzięczny za pomoc.

seba1702 Młody aktywista

03.01.2011 19:43    #10608     Sufler - Porady do gry - FM2011 na Ubuntu
ja od chyba 4 lat gram na ubuntu przez emulator wine... Nie zauważyłem żadnych problemów z grą, a jednym z plusów gry na ubuntu jest to, że nie dopadły mnie nigdy problemy z tak zwanymi CRASH DUMPAMI :-).

Nie ma problemów. Był problem z wersją gry w której był jako pierwszy użyty tryb 3D, ale na forum SI później poradnik się pojawił jak sobie poradzić.

Jeśli będziesz miał problemy zaglądnij na forum SI tam pewnie coś też znajdziesz o ile angielski to dla Ciebie nie problem
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

sepski Partyzant

03.01.2011 17:19    #10609     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktem
Wszystko się zgadza mam 200 k wolnej placówki a transferowki 8 mln . Za piłkarza płace 2 mln wiec mogę mieć nawet 1.3 mln placówki czyli 500 tys wolnego placowego. Batpista zarabia 100 a Kalou ( tak ten z Chelsea ) moglem zaoferować nawet 150 k na miesiąc lecz wybrał Benfice . co jest grane jakie mam szanse aby kupić tego grajka . Prowadzę 3 sezon Sassuolo i Musze mieć skrzydłowych !
Za pomoc z góry dzieki : )

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Też teraz przestawiłem na agresywniejszy odbiór - pomimo tego, że powoduje to w przypadku kariery Arsenalem skok o kilka procent posiadania. W Kasztelanie miałem odbiór na domyślnym, bo zawodnicy za bardzo żółtkowali na ostrym i mieli problemy ze skutecznością wślizgów - ot, uroki 4. ligi :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.