Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

przetwarzanie Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2011 14:41    #10561     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji ... bug ?
Przepraszam, ale odświeżę stary temat. Jak wygląda sprawa kontuzji z najnowszą łatą 11.2.1??

Gram Barceloną, a więc mam najlepszych lekarzy, trenerów, bazę treningową. Obciążenia treningowe standardowe, bez żadnej modyfikacji. Taktyka Kyler ściągnięta z cmrev.
W ostatnim meczu złapałem 4 kontuzje! Po TRZECH kolejkach wypadli mi na długo długo: Dani Alves, Messi, Keita, Xavi, dos Santos, Rakitic, Villa.
Do tego często jest tak że łapią kontuzję w trakcie meczu i muszę ich zmienić, ale na następny są gotowi (całe szczęście bo gdyby to były dłuższe pauzy jak w przypadku wyżej wymienionych miałbym problem ze znalezieniem 11 zdrowych grajków).
Nie mam kim grać :(
W ataku zmuszony jestem wystawiać 20-letniego Bojana i 18-letniego Sanogo. Kończy mi się ławka rezerwowych... :(

Bl@dy Partyzant

11.01.2011 10:55    #10562     Sufler - Porady do gry - Mały problem prosze o pomoc !!!
Czy jest możliwość zarejestrowania zawodnika którego ściągnąłem z wolnego transferu dzień po zamknięciu okienka zimowego w Angli ? Szkoda bi mi było bo to Cassano a przydałby się bo mam szpital w zespole.Za pomoc z góry dzięki.

alasinho Partyzant

11.01.2011 00:05    #10563     Sufler - Porady do gry - Dostępne zespoły
Jeśli wybierzesz jakąś ligę jako grywalną, to masz dokładniejsze, bądź jakiekolwiek informacje na temat zawodników tam grających. Na przykład(mówię tutaj o fm11): wybrałeś sobie ligę włoską, angielską i chorwacką jako grywalne. Z tych lig będziesz miał dosyć dokładne informacje o umiejętnościach graczy. Jeśli chciałbyś kupić piłkarza z ligi polskiej to będzie problem. W większości polskich zespołów nie będzie ani jednego dostępnego piłkarza(tzn będą tylko ciemnoszare nazwiska wyssane z palca, których nie można kupić). gdybyś jednak wybrał ligę polską miałbyś wszystkich piłkarzy w niej występujących.

chomik1948 Partyzant

W żadnym wypadku zresztą masz screena u góry z terminarza pierwszego zespołu gdzie pierwszy zespół gra w 9 lidze premier league i jakimś śmiesznym pucharze dla amatorów zajmują 17 miejsce w lidze po kilkunastu kolejkach i jak już wspominałem problem jest również z City Chelsea Arsenalem i Liverpoolem czyli cała angielska czołówka.

P.S
Jeszcze jedna ważna uwaga w tej 9 lidze Man UTD rozpoczął zmagania dopiero od 10 kolejki

chomik1948 Partyzant

:jordaneq w bazie danych zmieniłem tylko ligę w której gra Oxford na 10 wyrzuciłem ze składu wszystkich podstawowych graczy i zmniejszyłem reputacje. Wcześniej bawiąc się tak samo tylko na oryginalnej bazie danych bez tych 10-ciu lig takiego problemu nigdy nie było.

miszka Partyzant

10.01.2011 15:30    #10566     Sufler - Porady do gry - Problem z w wylogowaniem
Nie mogę się wylogować. Ktoś wie dlaczego?

91adasko Partyzant

a wiec ..mam problem ze skorka do fm11 sciaga sie jak nalezy i pozniej robie tak jak jest napisane..i gdy wchodze do ustawienia..dziek i obraz to mam tylko standardowa skore...ne wiem o co biega pomóżcie

GG 5696837

Bakaland Partyzant

09.01.2011 20:17    #10568     Sufler - Porady do gry - Podstawy.
Witam Serdecznie.Od niedawna gram w FM 11,jest to moja pierwsza seria tej gry.Mam do Was takie pytanko.Rozpoczęłem grę w ekstraklasie,i jakoś mi do tej pory nie idzie,4 przegrane mecze 1 wygrana,transfery dokonane według naszej strony cmrev.Jak poustawić zespół abym mógł na dobrym poziomie grać w Ekstraklasie,możecie jakieś screeny podać itp.Pierwszy raz gram w FM i jest to dla mnie problem.Czytałem ciekawego artykuły ustawiłem według tego i nic nie pomogło.Jeśli chodzi do treningów.Jak ustawić aby zawodnik miał lepszą celność strzałow,aby lepiej wymieniał piłkę itp.Bo narazie za pola karnego nie zdobyłem ani 1 gola.Z góry dzięki za pomoc.

Yerdek Partyzant

Jakie uaktualnienie, jakiej 3 ligi? Trochę precyzji w opisywaniu problemów...

talvikko Partyzant

Grając w FM2010 na początku sezonu wygenerowałem kilkanaście mln zł minusu. Pojawiła się wiadomość, że zarząd (a ściślej prezes, bo tylko on u mnie jest w zarządzie) wpłacił 23 mln aby uniknąć zarządu komisarycznego.
Jestem obecnie na plusie, podczas sparingów na pewno zarobię więcej niż zarząd wpłacił. Tak więc faktycznego problemu finansowego nie będzie.
Czy ta pomoc finansowa zarządu będzie przy tym założeniu mieć jakieś konsekwencje w przyszłości? (osłabienie pozycji prezesa, mojej czy inne rzeczy?)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution