Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ziomalak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
problem rozwiązany, tzn udało mi się odzyskać starego save'a. mam nadzieje, że nie będzie więcej kłopotu z zapisywaniem stanu gry. dzięki za propozycję pomocy.

wasior Partyzant

13.01.2011 14:46    #10552     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Mam pytanie odnośnie przejęcia reprezentacji na łatce 11.2.1. Czy jest wogóle możliwe żeby przejąć reprezentację po roku gry? Chodzi mi o Polskę. W pierwszym sezonie zwyciężyłem w lidze niemieckiej, mam reputację kontynentalną, lecz nawet z pomocą edytora nie mogę przejąć reprezentacji. Dodam, że gram także jako Polak.
Ktoś spotkał się z tym problemem? Czy to wina łatki?

Youtuki Partyzant

13.01.2011 12:38    #10553     Sufler - Porady do gry - i mam problem saAudit2005MTdll
jak chce uruchomoc FM 11 to wyskakuje mi taki blad: fm.exe-Blad systemu

Nie mozna uruchomic programu poniewaz na komputerze nie znaleziono saAudit2005MT.dll. sprobuj ponownie zainstalowac program aby naprawic ten problem

wiec prosze o linka do tego saAudit2005MTdll. i gdzie mam go wklejic

ziomalak Partyzant

Mam problem. gdy próbuje zasejwować grę pojawia się komunikat: 'Zapisanie gry nie powiodło się. Zapis gry zakoczył się niepowodzeniem.' Gra działała wcześniej bez problemu. Próbowałem zapisać grę w innej lokalizacji ale nie pomaga. HELP!

LFC-MaCiek Partyzant

12.01.2011 19:57    #10555     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Witam... Pobrałem ostatnio łatkę fix 11.2.1 i otóż mam taki problem pewnie związany z BUG-iem (tak jak całą wersja 11). Gram już 2 sezon (końcówka) i nagle po wgraniu łatki co mecz mój zawodnik zostaje skoszony i co za tym idze kontuzjowany. Jak niemal nigdy nie miałem kontuzjowanych zawodników tak teraz mam ich aż 7 ! Spotkał się ktoś z takim błędem... ?

dada10 Partyzant

11.01.2011 23:08    #10556     Sufler - Porady do gry - Muli gra
Jej od jakiegos czasu mam problem z FMem. Gra sie zmuliła i chodzi powoli wszystko. Gram 3 sezon i nie wiem dlaczego tak sie stalo. komp wszystko okej. Chodzi dobrze. tylko ten FM. Pomocy

przetwarzanie Partyzant

[quote=pawlik010]Anglia najlepiej ale może być również Hiszpania[/quote]

Proponuję Tottenham Hotspur. Prognoza mediów to 6 miejsce, a więc za WIELKĄ PIĄTKĄ (Chelsea, Arsenal, Man Utd, Man City, Liverpool).
Budżet płacowy ma porównywalny do Liverpoolu i Arsenalu. Do tego ma świetny skład na początek i już od razu możesz mile zaskoczyć zarząd miejscem w pierwszej czwórce.

Jeśli nie, to Aston Villa - prognoza mediów 7 miejsce, budżet płacowy nieco mniejszy (siódmy w lidze) i na start powinieneś dostać 20mln na transfery. Klub z bogatą tradycją, zdobywca ligi mistrzów. Wielokrotny Mistrz Anglii.

Jeśli szukasz klub bez presji wyniku to definitywnie Sunderland. Świetny budżet płacowy, prognoza mediów 12 miejsce. Z kasą na transfery może być problem. Ale pomału kupując zdolnych graczy można stworzyć dream team.

huffyuv Partyzant

11.01.2011 16:31    #10558     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji ... bug ?
Ja nie mam problemu z kontuzjami. Zdarzają się co prawda ale nie jest to jakaś plaga. U Ciebie to pewnie przypadek. Zagraj cały sezon, zacznij grać drugi i daj znać czy dalej ten problem się pojawia.
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

przetwarzanie Partyzant

11.01.2011 16:29    #10559     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji ... bug ?
Pierwszy sezon. Zagrałem czwarty mecz Puyol kontuzji doznał i musiał zejść z boiska na szczęście po meczu nie wyświetliła mu się kontuzja :)
Może to jakiś wielki przypadek... pogram pół sezonu i zobaczę co dalej.
Chciałem tylko się dowiedzieć, czy więcej osób ma z tym problem na łacie 11.2.1

huffyuv Partyzant

11.01.2011 14:55    #10560     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji ... bug ?
[quote=przetwarzanie]Przepraszam, ale odświeżę stary temat. Jak wygląda sprawa kontuzji z najnowszą łatą 11.2.1??

Gram Barceloną, a więc mam najlepszych lekarzy, trenerów, bazę treningową. Obciążenia treningowe standardowe, bez żadnej modyfikacji. Taktyka Kyler ściągnięta z cmrev.
W ostatnim meczu złapałem 4 kontuzje! Po TRZECH kolejkach wypadli mi na długo długo: Dani Alves, Messi, Keita, Xavi, dos Santos, Rakitic, Villa.
Do tego często jest tak że łapią kontuzję w trakcie meczu i muszę ich zmienić, ale na następny są gotowi (całe szczęście bo gdyby to były dłuższe pauzy jak w przypadku wyżej wymienionych miałbym problem ze znalezieniem 11 zdrowych grajków).
Nie mam kim grać :(
W ataku zmuszony jestem wystawiać 20-letniego Bojana i 18-letniego Sanogo. Kończy mi się ławka rezerwowych... :([/quote]
Zmień obciążenia treningowe. Kolega wyżej już pisał o tym.
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution