Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja zrobilem tylko tak skopiowalem zdjecie na pulpit zeby latwo znalezc i weszledm do gry usunalem poprzedneigo managera i dalem dodaj nowy i tam wszystkise sa po kolei czynnosci i na koncy jest dodaj zdjecie i od razyu znalazlem z pulpitu i gotowe

folig8 Partyzant

Cześć!
Próbuje zrobić w grze swoje zdjęcie, postępuje zgodnie ze wskazówkami zamieszczonymi na forum. Doszedłem do momentu kiedy trzeba w pliku config wpisać ID zdjęcia.

Gdzie mogę je znaleźć? Zaznaczam ze fote mam juz zapisaną w formacie PNG. Tylko co z tym ID?
Dzięki za odp!

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.02.2007 16:30    #7443     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla ManU
Właściwie to sam nie wiem po co, przecież to żadna frajda grać taktyką podpowiedzianą przez innych managerów, do takich rzeczy powinno sie dojść samemu

SyZtem Przodownik pracy

13.02.2007 18:29    #7444     Sufler - Porady do gry - Puchar Lata ??? :/
bedzie dzialal z latkami jesli masz patcha 7.0.1 to wklejasz go te pliki tu Football Manager 2007datadb701lncall a jak 7.0.0 to tu Football Manager 2007datadb700lncall

SyZtem Przodownik pracy

nic nie podmieniasz, wklejasz ten folder tu: Football Manager 2007datadb i powinno dzialac.

folig8 Partyzant

Cześć!
Ściągnąłem plik który ma na celu uaktualnienie listy transferowej z ostatniego okna (31.01.2007). Problem polega na tym, że kiedy przegrywam pliki do folderu "E:Program filesSports InteractiveFootball Manager 2007datadb" aktualizacja okna transferowego nie następuje. W wymienionej przeze mnie lkalizacji znajduje się dodatkowo folder "700". Czy to w nim trzeba podmienić pliki? Czy też po wejściu w grę muszę coś ustawiać?
Z góry dzięki!

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

13.02.2007 12:35    #7447     Sufler - Porady do gry - Skauci
takiego czegoś to w managerze jeszcze nie ma :D

MiShA Partyzant

13.02.2007 00:24    #7448     Sufler - Porady do gry - Wolne transfery
Mam dwa pytania . Pierwsze... Czy oplaca sie zwalniac z kontraktow zawodnikow ktorzy sa bardzo slabi ??? chodzi mi o to ze gram Ślaskiem Wroclaw i zwolnilem 6 graczy bo nie mieszcza sie nawet do rezerw i musialem im zaplacic (tym 6 zawodnikom) bagatela jak na 2 lige polska 400 tys. zl... jest jakis latwiejszy sposob??? prosze o pomoc.
Moje drugie pytanie dotyczy tych menagerow ktorzy czesto sprowadzaja zawodnikow z wolnego transferu jak ja chce sprowadzic jakiegos to ma kiepskie staty:/ i nie moge znalesc na wolnym transferze zadnego godnego zawodnika:/ czy cos zle robie wpisuje no club w wyszukiwarce podczas gry i pokazuje mi sie 1000 zawodnikow tylko ze polowa to sienkie bolki a druga polowa nie hcce przejsc bo sa to przeterminowane gwiazdy... prosze o pomoc gram w managera 2007

msinter Młody aktywista

A mi się wydawało, że wystarczy w tym pliku zmienić:
...Football Manager 2007datadb701lncallfake.lnc
zamiast "1" napisać "0"

chelmianin Partyzant

12.02.2007 15:42    #7450     Sufler - Porady do gry - nowa gra
witam. mam taki problem: jak zainstalowalem sobie managera po raz piwerszy i wgralem do niego latke 7.0.1 to elegancko przy rozpoczynaniu gry moglem sobie wybrac, ktora wersje chce grac, 7.0.0, czy 7.0.1; kilka dni pozniej mialem formata, a managera pozyczylem koledze, ktory wyjechal i nie mialem jak od niego odebrac managera, to od innego kolegi skopiowalem sobie (przez siec lokalna) zawartosc folderu 'football manager', z program files i tak sobie chcialem pograc w managera, ale jak wgralem ta latke 7.0.1, a pozniej 'january transfer', to juz przy rozpoczeciu gry nie moglem wybrac wersji gry, w ktora chcialbym grac, tylko od razu mi sie ladowala wersja oryginalna 7.0.0; dzisiaj kolega oddal mi managera, zainstalowalem go sobie i dalej mam problem po wgraniu uaktualnien, ze nie moge wybrac wersji, w ktora chcialbym grac. czy ktos moze wie co mam zrobic, zeby wszystko bylo elegancko, zebym mogl wybierac wersje gry? pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution