Skauci

Stryju Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.02.2007, 10:58    Pytanie
Czy można zrobić tak aby jak wysyłasz skauta to on daje ci sprawozdania z obserwacji a nie żeby wchodzić do jego profilu i patrzeć kogo on obserwował ?? chodzi mi o coś w stylu jak w FM 06 że jak wysyłało się skauta to on pisał coś w stylu :

Ktoś oczarował go swoją grą i takie tam ;)

MARAZM Młody aktywista

0
13.02.2007 11:04    #1
nie . Ale zdarza się , że jak wysyłam scouta co by podejrzal jakiegos konkretnego zawodnika to on wtedy daje raport o tym o , którego prosiłem a następna wiadomośc brzmi żę piłkarz xxxx był by niezwykle przydatny twierdzi scout yyyy
czyli że jest pod wrażeniem innego który akurat frał w obserwowanym meczu .

Użytkownik uznał post za pomocny

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
13.02.2007 11:17    #2
Kilka razy zdarzyło mi się, że po wysłaniu scouta w jakiś region jeśli obserwował gracza, który był WYJĄTKOWO dobry to wtedy dostawałem raport o nim. Nie wiem odczego to jest uzależnione, bo teraz jak wchodzę w raporty o graczach obserwowanych przez scouta to są tam zawodnicy z 6 gwiazdkami, a jakoś o nich raportu (w wiadomościach) nie dostałem...

Użytkownik uznał post za pomocny

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.02.2007 11:39    #3
w FM07 jak wyślesz skauta, który ma obserwować danego zawodnika to zawsze, po pewnym czase, dostaniesz dokłądny raport o nim, a jeśli chodzi o wysyłanie scauta w jakiś region gdzie będzie duża ilość wyszukanych zawodników to raport w wiadomościach dostaniesz tylko o tym najlepszym, a żeby zobaczyć reszte graczy trzeba wejść w profil scauta

Stryju Młody aktywista

0
13.02.2007 12:33    #4
wojtalinho wiem to ale mi chodzi aby on dawał mi raport o każdym a nie żeby sam se sprawdzać :P

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.02.2007 12:35    #5
takiego czegoś to w managerze jeszcze nie ma :D

Stryju Młody aktywista

0
13.02.2007 14:19    #6
Jak byś grał w FM 06 to jak się wysyła scouta w teren to on co jakiś czas daje raport zawodników :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution