Wolne transfery

MiShA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.02.2007, 00:24    Pytanie
Mam dwa pytania . Pierwsze... Czy oplaca sie zwalniac z kontraktow zawodnikow ktorzy sa bardzo slabi ??? chodzi mi o to ze gram Ślaskiem Wroclaw i zwolnilem 6 graczy bo nie mieszcza sie nawet do rezerw i musialem im zaplacic (tym 6 zawodnikom) bagatela jak na 2 lige polska 400 tys. zl... jest jakis latwiejszy sposob??? prosze o pomoc.
Moje drugie pytanie dotyczy tych menagerow ktorzy czesto sprowadzaja zawodnikow z wolnego transferu jak ja chce sprowadzic jakiegos to ma kiepskie staty:/ i nie moge znalesc na wolnym transferze zadnego godnego zawodnika:/ czy cos zle robie wpisuje no club w wyszukiwarce podczas gry i pokazuje mi sie 1000 zawodnikow tylko ze polowa to sienkie bolki a druga polowa nie hcce przejsc bo sa to przeterminowane gwiazdy... prosze o pomoc gram w managera 2007

bury86 Młody aktywista

0
13.02.2007 00:32    #1
Ja gram Śląskiem 2 sezon właśnie, i w 1 jak w 2 lidze grałem to nie zwalaniałem zabardzo pilkarzy bo kasy szkoda,po jakims czasie mniejsze placi sie odszkodowania, no i zreszta jak zaoferujesz obustronne rozwiazanie kontraktu to przewaznie malo zechca kasy. A co do zawodnikow to w filtrze mozesz poustawiac z jakimi atrybutami chcesz pilkarzy,jak nie przesadzisz zawsze kogos znajdziesz kto zechce grac w Slasku.

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.02.2007 07:27    #2
1. Jezeli ten zawodnik dostaje duzo kasy na tyg. to oczywiscie, ze tak. tylko jezeli chesz placic mniej za zwalnianine zawodnikow to najpierw uzyj opcji "obustronne roziwązanie kontraktu"- jezli zawodnik się zgodzi to zaplacisz mniej :P (pamietaj, ze zawodnik, ktorego zwolniles przed zakonczeniem kontraktu juz nie bedzie chciał do Ciebie przyjsc)
2. Misha, wejdź w wyszukiwanie piłkarzy>filtr>dodaj>i tam sobie ustal jakiego zawodnika szukasz, bo takie szukanie poprzez "no club" na za wiele się nie zdaje

Użytkownik uznał post za pomocny

kurak69 Przodownik pracy

0
13.02.2007 08:04    #3
1. Mozesz sprobowac opcji "obustronne rozwiazanie kontraktu" ale na to sie rzadko zgadzaja. Lepsza metoda jest obnizenie ich wartosci i zaporoponowanie klubom za niska kase i albo za darmo. Jezeli tez nie przynosi efektu to wrzucasz do rezerw, dajesz ze sa niepotrzebni w kubie, lista transferowa, i dojezdzasz psychicznie czyli dajesz upomnienia za nic itd... wkoncu sami beda chcieli rozwiazac kontrakt.

2. Wolny transfer to super sprawa ale dopiero po 2 sezonach gry kiedy na wolny transfer trafiaja pierwsi dobzi newgeni. Ci zazwyczaj daja sie namowic nawet zeby grac w polskiej 2 lidze a maja konkretne umiejetnosci. No i musza byc z jakis biedniejszych krajow niz polska a nie np hiszpanie...

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.02.2007 08:15    #4
1. Lepiej przedsłużać kontrakty na najkrótszy termin na jaki się da- słabi zawodnicy niech odchodzą na wolnym po sezonie. Przynajmniej rekompensaty nie zrujnują budżetu.
2. Na wyszukiwarce daj s. kontraktu wygasający, poproś asystenta o usunięcie nierealisatycznych celów i już. Niestety do 2 ligi polskiej za dużo zawodników nie chce przechodzić...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution