Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

patzach Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.05.2007 20:21    #7181     Sufler - Porady do gry - FM 07 na komórkę
A to może polecicie jakiegoś dobrego managera na komórkę??

robinho09 Młody aktywista

24.05.2007 20:18    #7182     Sufler - Porady do gry - FM 07 na komórkę
Są gry podobne do Fify, ale o Managerach na komórkę nigdy nie słyszałem.

patzach Partyzant

24.05.2007 20:08    #7183     Sufler - Porady do gry - FM 07 na komórkę
Czy istnieje coś takiego jak Football Manager 07 na telefon komórkowy? Jeśli tak to gdzie go znaleźć:> Miałbym co na lekcjach robić:D

Proletariat

24.05.2007 01:04    #7184     Sufler - Porady do gry - Znów problem z grą w sieci.
Mam bardzo duży problem. Chcę zagrać z kolego w Football Managera przez siec a jak sie do niego podłaczam to jest że jest on jest ze serwer nie istnieje. Wiem, że do tego potrzebne jest Hamachi, ale ja je mam. Dowiedziałem się, że obok niku i IP muszą być dwie, zielone kropki. Przy nicku mam zieloną, ale przy IP wyskakuje mi żółta, lub niebieska. Bardzo proszę o pomoc, to sprawa życia i śmierci.

LOLECZeX Młody aktywista

23.05.2007 19:23    #7185     Sufler - Porady do gry - LM
dziwie się że nie masz Wroga Ludu bo założyłeś kilka tematów nie na sufler, a tak do tematu wystaw najlepszy skład niech się twoi pokarzą np. masz jakiegoś dobrego piłkarza ale u ciebie nie ma szans to go wystaw może wyjdzie mu mecz i zwróci uwagę na siebie z lepszych klubów i zarobisz sporo kasy do budżetu, ale jako manager wolałbym sam podejmować decyzje...

Szaman Partyzant

23.05.2007 19:21    #7186     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie ma za co ;) Managerowie powinni sobie pomagać nie??

fudi Przodownik pracy

22.05.2007 22:07    #7187     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
tutaj skopiuję. ale tylko co nowego w update, a instrukcje to se trzeba sciagnąć ;)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 Liga Polska Grywalna do Football Manager 2007 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Twórcy update :

- Fudi
- Menedżer_5
- Bartez_81

Pomagający ( za co chcę serdecznie podziękować)

- SeJu - lista ponad 300 aktualnych transferów, zmian itp aktualnych na dzień 22.05
- Wiśnia_Legia - Lista ze szczegółowymi danymi ponad 100 talentów z Polski i ze świata, których nie ma w pierwotnej wersjii FM
- Karpin - Twórca wszystkich składów, budżetów oraz wspołpracy pomiędzy klubami.

Co dodaje update :

Polska :

- wszelkie zmiany w sztabach szkoleniowych wszystkich klubów 1,2 i 3 ligi Polskiej aktualne na dzień 22.05.2007.
- wszelkie zmiany transferowe wśród pilkarzy 1,2 i 3 ligi w Polsce aktualne na dzień 22.05.2007
- możliwość grania drużyną z 3 ligi Polskiej w tejże dywizji.
- realne budżety klubów na wiosnę 2007
- współprace pomiędzy klubami
- dodanych ponad 50 talentów z Polski
- dodanych ponad 50 Polaków za granicą
- zminiejszenie/zwiększenie atrybutów niektórych zawodników
- dodanie 15 zespołów "nieligowych"
- dodanych 5 aren przyszłości - Euro 2012
- nowe media

Świat:

- wszelkie zmiany w sztabach szkoleniowych wszystkich klubów aktualne na dzień 22.05.2007.
- wszelkie zmiany transferowe wśród pilkarzy aktualne na dzień 22.05.2007 z lig:
Niemieckiej
Angielskiej
Francuskiej
Hiszpańskiej
Holenderskiej
Polskiej
Portugalksiej
Chorwackiej
Belgijskiej
Rosyjskiej
Ukraińskiej
Szkockiej
Tureckiej
Austriackiej
Włoskiej

- Transfery tzw. Future Transfer
- realne budżety
- współprace miedzy klubami
- dodanych ponad 50 talentów ze świata
- zminiejszenie/zwiększenie atrybutów niektórych zawodników
- nowe media
- dodanych 5 aren przyszłości - Euro 2012

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

22.05.2007 15:16    #7188     Sufler - Porady do gry - Czynniki
1. reputacja
2. czy ten pilkarz jest z kraju rozwiajacego przechodzi do nieroziwnietego nie da sie tak oczywiscie
3. reputacja ligi
4 reputacja klubu
5. reputacja managera
6. baza treningowa
7. wysokosc kontarktu

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

jezeli nie jest to pikarz z europy a na ty wychodzi to musi dotsac obywatekstwo jednego z krajow ue zeby to zrobic to zawodnik musi grac w jakis takim klubie najl;epiej jak sie ma klub filialny z eu i wtedy sie go tam wypozycza i po jakis czasie dostaje obywatelstwo a w faq i zasadach jest dokladniejszy opis tego co trezba zrobic w takich sytuacjach wiec trezba szukac i czytac ale zrob taki jak mowie ci ja i wielu innych managerow by ci powiedzialo

Carrot Młody aktywista

21.05.2007 23:10    #7190     Sufler - Porady do gry - Baraze w Holandi
ok ta tabela co ja pokazal pavlov99 jest zawaliscie pomocna, jest wszystko dobrze wytlumaczone, ale w grze jest zupelnie inaczej, chyba tego niedopracowali... bo z tego drzewka co je wkleilem w 2 poscie w barazach bral udzial tylko zespol z 7 miejsca a nie z 8 i 9... to jeden blad, a po 2 to w grze rzeczywiscie jest mozliwosc ze wicemistrz skonczy w intertoto, co w prawdziwym swiecie jest nierealne... heh... ach ten manager :/ ;P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution