Baraze w Holandi

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.05.2007, 03:31    Pytanie
Czy ktos moglby mi wytlumaczyc na czym polegaja baraze w holandi? czemu piaty zespol gra w Champions League zamiast drugiego ktory bedize gral tylko w pucharze ufa? a np zespol numer 7 w Intertoto a numer 6 zostal wogole bez pucharow... czy ktos moglby mi to jakas wytlumaczyc jak te baraze dzialaja?

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.05.2007 23:10    #10
ok ta tabela co ja pokazal pavlov99 jest zawaliscie pomocna, jest wszystko dobrze wytlumaczone, ale w grze jest zupelnie inaczej, chyba tego niedopracowali... bo z tego drzewka co je wkleilem w 2 poscie w barazach bral udzial tylko zespol z 7 miejsca a nie z 8 i 9... to jeden blad, a po 2 to w grze rzeczywiscie jest mozliwosc ze wicemistrz skonczy w intertoto, co w prawdziwym swiecie jest nierealne... heh... ach ten manager :/ ;P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution