Znów problem z grą w sieci.

supertaktyk Proletariat

0
24.05.2007, 01:04    Pytanie
Mam bardzo duży problem. Chcę zagrać z kolego w Football Managera przez siec a jak sie do niego podłaczam to jest że jest on jest ze serwer nie istnieje. Wiem, że do tego potrzebne jest Hamachi, ale ja je mam. Dowiedziałem się, że obok niku i IP muszą być dwie, zielone kropki. Przy nicku mam zieloną, ale przy IP wyskakuje mi żółta, lub niebieska. Bardzo proszę o pomoc, to sprawa życia i śmierci.

supertaktyk Proletariat

0
24.05.2007 01:05    #1
Sorka za literówki, ale pisałem to w pośpiechu.

Post pomocny

martin Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.05.2007 08:54    #2
to utwórz nową sieć. wybierz nazwę i hasło. daj je swojemu koledze żeby się do niej podłączył, włącz FM, wybierz sieć, i tam na dole wpisz IP tego Twojego serwera. a przyczyną tych kolorowych kropek może być to, że ktoś z was ma inną wersję Hamachi.

Post pomocny

supertaktyk Proletariat

0
24.05.2007 12:55    #3
Nie pomogło :(. Ale najgorsze jest to, że już raz nam się udało odpalić ligę portugalską. Jednak zachciało nam się włoskiej i zmieniliśmy na nią, a teraz za nic nie chce się zrobić od nowa. A robimy wszystko dokładnie jak jest w instrukcji.

Post pomocny

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
24.05.2007 16:53    #4
tutaj gdzies to wszystko jest opisane

Post pomocny

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.05.2007 16:58    #5
9557415 - ten gosc gra lata na hamachi, na pewno ci pomoze(ps lata ale nie w fma)

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution