Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1. Nie nie ma takiej latki, ale mam nadzieje ze SI zrozumie swoj blad i usunie ten blad w nastepnych wersjach managera...
2. Mnowstwo bylo takich tematow... poszukaj
3. Ja ogladam tylko final mistrzostw swiata, europy. A scoutow wysylam na mlodziezowe i u-19 zawsze znajduja cos ciekawego :D
4. lol :D nie mialem takiego czegos jeszce... ale jedyna sensowna odpowiedz jest taka ze mozne zmienili nazwe rozgrywek czy cos... no bo tak bylo naprawde ze byl ppuchar mistrzow a potem liga mistrzow i w pewnym sensie czasami tryjumfy w nich liczone sa osobno... innego rozwiazania nie mam;)

kali22 Partyzant

19.06.2007 17:13    #7112     Sufler - Porady do gry - Baza huge
baza huge dziala tylko na angielskiej wersji fm'a.http://d.turboupload.com/de/1346717/aj2ptvyvlg.html i wrzuc to do Football Manager 2007/data/db/700 lub 702/edt'

adson43 Partyzant

19.06.2007 16:09    #7113     Sufler - Porady do gry - Save'y w Football Manager 2007
Witajcie. Mam 2 sprawy:
pierwsza to: Czy da się zmniejszyć objętość save'a w FM2007. Prosze o odpowiedz ponieważ gram 2 sezon a save ma już prawie 300 mb a niestety mam dysk 40 giga
druga to co zrobić by na wyjeździe nie przegrywać bo ja gram schalke i każdy mecz na wyjeździe albo przegram albo remis

robinho09 Młody aktywista

Możesz dać swoje zdjęcie tylko na początku tworzenia profilu managera. W czasie gry już nie możesz dodać swojego zdjęcia.

hoody Przodownik pracy

Jak załadowała Ci się baza danych to powinien Ci wyskoczyć ten kreator w którym tworzysz managera! Wpisujesz tam imię, nazwisko, narodowość i tam jest gdzieś opcja edytuj zdjęcie! Trzeba brać DALEJ po prostu! :)

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

19.06.2007 12:58    #7116     Sufler - Porady do gry - Neutralizowanie taktyk
* Pilkarzy nie managerów

brucemajster Partyzant

19.06.2007 11:10    #7117     Sufler - Porady do gry - poradnik on line
tu zamieszczam linki do poradnika football managera 2007 jak by ktos potrzebował
http://www.kupuj-oryginaly.pl

Tores ReDevil Młody aktywista

1. Czy jest jakaś cecha piłkarza bądź atrybut informujący o jego podatności na kontuzję i szybkość powrotu do zdrowia ?
2. Co oznacza, gdy zawodnik w szatni po rozmowie motywacyjnej "puści uwagi mimo uszu", czy to źle wpływa na jego gre bądź morale, jeśli tak to jak można temu zapobiec ?
3. Dlaczego mało który klub zgadza się na wypożycznie zawodnika z możliwością kupna bądź na testy( nie chce zrobić pochopnego transferu, ale chyba muszę bo nikt się nie chce zgodzić na moje prop. mimo że biore płace: 100%, niezłą opłatę i wysoką cenę jeśli się zdecyduje na zakup).
4. Czy jest taka możliwość, że zawodnik na zakończenie kariery chciałby wrócić do swojego macierzystego klubu ?
5. To w zasadzie nie jest pytanie tylko uwaga, która pewnie wszyscy znają: mianowicie w finale LM w grze MU pokonał Barcę a w 11stce LM nie znalazł się ani jeden piłkarz MU i tylko jeden Barcy, reszta to jakieś cieniasy z Lewski, Steua, którzy poodpadali w fazie grupowej.
6. To chyba też jest bug, bo gdy przychodze do klubu jako nieznany manager to zarzad na kazde ultimatum sie zgadza jak bym byl nie wiadomo kim, a jak osiagne z klubem wszystko i jestem najlepszym managerem w historii to zarzad na prawie zadne ultimatum sie nie zgadza...

Fake Partyzant

17.06.2007 18:38    #7119     Sufler - Porady do gry - BUG jak się patrzy!
k**** h** k**** p******* z*** c*** p**** v***** p**** g** c**** c*** - według mnie są to Bugi języka polskiego. Dobrze, że w Football Managerze nie ma takich bógów. Co o tym sądzicie? peace

Zero tolerancji.
P.S. Podkreślone słowo piszemy przez "ch". - dop. Grzechoo

fudi Przodownik pracy

15.06.2007 14:21    #7120     Sufler - Porady do gry - konsorcjum finansowe
Ja kiedys wpedzilem umyslnie klub w dlugi i wtedy mi przyszedl nowy prezes ;) Ale musisz uwazac, bo jak prowadzisz klub a nie masz sukcesow i poparcia u kibicow to nowy prezes moze umiescic na stanowisku managera kogos "swojego" i polecisz na bruk.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution