Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Arcadius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2013 20:00    #2061     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
na reputacje w grze de facto skladaja sie 3 wartosci: akutalna reputacja, reputacja domowa (czyli w kraju ktorego narodowsc ma manager) oraz reputacje na swiecie. wydaje mi sie, ze w twoim przypadku liczyc sie bedzie wlasnie ta na swiecie. Ja aktualnie prowadze Slawutycz Czerkasy. Z 3 ukrainskiej ligi wlasnie awansowalem do Premier Lihi i wygralem puchar oraz superpuchar Ukrainy. Reputacje mam krajowa. Dostaje jakies oferty z zagranicy (mowie tu o ligach wschodnich bo takie wlaczylem), ale albo z zespolow z 1. ligi, ktore wlasnie spadly do drugiej z zespolow z lig nizszych.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Lepszą zabawą byłoby tworzenie za pomocą facegena swojej twarzy managera, tak żeby w 2040 roku nie być jedynym profilem w grze z prawdziwą gębą ;)

Oczywiście zachęcamy twórcę tematu do dalszych prób - jeśli zechce stworzyć jakiś facepack tą metodą, chętnie go opublikujemy :)
twitter.com/Ceyvol

Kilhor Partyzant

Football Manager: 12.0.2 (Jak dobrze pamiętam)
Klub: Lech Poznań
Pieniądze Przeznaczone na Transfery: 8 milionów €

A teraz! Więc poszukuję dobrego gracza do środka pola - czyli ŚP. Kupiłem sobie Imbułe z Francji. W składzie też mam Możdżenia, Krivetsa (No jakoś gra xD), Traore (z Lechi), Murawskiego, Kone i W. Króla. Przedostatni w tym sezonie (Rozpoczynam 4) idzie na wolny transfer, może wcześniej zdążę go sprzedać za niską cenę. Granica wieku? Tak do 26 lat, pamiętając, że na rozpoczęcie musiał mieć 3-4 lata mniej. Chciałbym dobrego pomocnika, takiego na skalę CL.

Szukam też kogoś do środka pola. Gdzie mam Kamińskiego, Wołąkiewicza, Nydaka, Wojtkowiaka (chwilami...).

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

24.03.2013 10:41    #2064     Sufler - Inne - Problem z uruchomieniem gry
zobacz w procesach (CTRL+SHIFT+ESC) czy masz wlączony proces fm.exe

W steamie wejdz we wlasciwosci FMa i sprawdx spójnosc plikow
Steam->Biblioteka gier->PPM na grze->Własciwosci->zakładka Pliki lokalne->Sprawdż spojnosc plikow.

Dla pewnosci usun tez folder setting z tej sciezki:
C:\Users\xyz\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2013\settings\Version 1302

Gra dziala tylko z włączonym steamem wiec nie wiem w czym masz problem(tak zrozumialem to zdanie z logowaniem przez steam...)

i napisz czy pomoglo ;)

ag-25 Partyzant

Dokładnie tak jak Stefan napisał :)

Ja swego czasu właśnie tak zrobiłem.

1. Zaznacz w opcjach interfejsu, by pokazywało ID
2. Spisz swoje ID, gdy wejdziesz na swój profil managera
3. Ściągnij/otwórz jakiś mały facepack - by nie było w configu dużo treści i bałaganu
4. W notatniku otwórz config
5. Skopiuj jedną z linijek przypisaną danemu piłkarzowi
6. Wklej na końcu - w miejscu ostatniego ID, wpisz swoje ID zamiast tego skopiowanego
7. Enjoy :)

Vitaliss Partyzant

Jak dodać swoje zdjęcie do profilu managera? Mam zdjęcie 180x180 px w formacie png. Może ktoś podać jak stworzyć plik config?

Sidorf Partyzant

22.03.2013 19:50    #2067     Inne - Gry i komputery - Inne managery
Polecam Out of the park baseball. Bardzo dobrze zrobiony manager. Śmiem powiedzieć, że lepszy nawet od FMa.

Arcadius Partyzant

22.03.2013 16:42    #2068     Inne - Gry i komputery - Inne managery
Kiedys byl manager koszykowki, zdaje sie, ze od tworcow Ligi Polskiej Managera. Od SI (chyba) byl z kolei manager hokeja na lodzie. Obawiam sie, ze zadna z tych gier nie jest aktualnie wydawana... :(

BeKaSiak Partyzant

22.03.2013 16:30    #2069     Inne - Gry i komputery - Inne managery
ProCycling Manager

Aciel Partyzant

22.03.2013 16:22    #2070     Inne - Gry i komputery - Inne managery
Witam,
szukam jakiekolwiek managera sportowego innego niż piłka nożna. Mile widziane skoki, f1 etc. Z góry dzięki.

PS: Nie chce żadnych gier przeglądarkowych!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution