Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

druid78 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="skazi"][quote="druid78"]
Jeśli chodzi o sterowniki nvidii (sam mam nvidie) to pierwsze słyszę żeby steam wymuszał konkretną wersję sterownika (sam mam nie najnowszą a problemów nie ma). Rozumiem że przeczytałeś i spróbowałeś sposób ze strony którą podałem? Dziwne że z jedna z najpopularniejszych dystrybucji ma takie problemy ze steamem zważywszy na to że na stronie steama jest polecane ubuntu :)[/quote]

Instalacja z managera aktualizacji to akurat żaden sposób, pisałem przecież że w repo ubuntu nie ma wersji, którą Steam sobie u mnie życzy. Po zainstalowaniu 3.10 krzyczał mi o 3.10.22. Załadowałem mu w końcu manualnie 3.19, to FM skreszował przed startem. Nie chce mi się dociekać dlaczego, może XFCE nie ładuje domyślnie jakichś bibliotek... póki co wracam do Windozy. Na święta pewnie spróbuję jeszcze raz.

Wieczór Partyzant

Ja na razie nie zamierzam kupować Fm 2014. W serię gram od 2005 roku (wcześniej CM), ale ostatnią zakupioną przeze mnie była 2013, która i tak kurzy się na półce. Cały czas pocinam w 2012, bo FM 13 nie przypadł mi do gustu. Było w nim sporo błędów.
Najnowszej wersji raczej nie kupie (no chyba, że za dwa-trzy miesiące mi się coś odmieni), bo moim zdaniem "dwunastka" spełnia moje wymagania. Ja i tak nie korzystałem z tego całego trybu 3D, a do szczęścia nie są mi również potrzebne jakieś wypasione skórki. W grach tego typu chodzi przede wszystkim o grywalność i realizm. Gdybym chciał sobie oglądać wypasione mecze w 3D to kupiłbym Fifa Managera.

Będę czytał na bieżąco Wasze opinie o najnowszej części Fm'a, ale jednak na razie zostane przy świetnej części z dwunastką w tytule :)

xAdiSuN Partyzant

20.10.2013 13:09    #1673     Sufler - Porady do gry - Niskie budżety transferowe
Witajcie! Mam nietypowy problem jeśli mogę to tak nazwać w Football Managerze. Albo ja coś muszę ustawić by było dobrze, albo jest to nieco nierealistyczne lub tak ma być. No więc gram choćby Realem Madryt, chciałem pograć, pokupować jakiś dobrych zawodników, wchodzę w mój budżet, a tam widzę, że mam nieco ponad 2 miliony na transfery i podobną na płace dla zawodników coś takiego. Gdy klikam edycję budżetu, mogę przydzielić maksymalnie 20 mln na transfery, co jak na Real i tak jest bardzo malutko, skoro przecież w prawdziwym futbolu są transfery za 70, 90 milionów? Więc dlaczego tak jest? Na początku gry, przy wyborze klubu pisze budżet czy coś, Real ma blisko 2 miliardy i około 290 milionów niespłaconych pożyczek. Da się temu jakoś zaradzić, żeby pojawiły się w takich klubach duuuużo większe budżety na transfery? Czy tak ma być po prostu? Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam!

owngen Partyzant

Ja to myślałem, że Fifa Manager to dno. Ale tam silnik jest dnem i ludzie to poprawiają poprzez plik do konfiguracji a tutaj .... Żal w to grać aktualnie.

Diouf77 Partyzant

Witam, Wczoraj zakupiłem FMa 14 w pre-orderze przez CMREV.COM. Jednak po dostaniu klucza i ściągnięcia pliku pojawił się problem "crush dumps".

1. Logged to channel: WARNINGS -AND-ERRORS "Advarsel: Failed to find a deafault database to use. Please make sure your installation is not corrupt."

2. "Bruger Fejl: Der er tilstodt en alvorlig fejl og systemet lukker ned. En fejl fil er opretter i:
C:\Users\Jacek\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\crash dumps\FM 2014 v14.0.2.431949 (2013.10.19 09.46.34).dmp

Czy ktoś mógłby mi pomóc ???? Proszę kontakt na priv, bądź wyjaśnienie tutaj.

alq Partyzant

[quote="maciejgluszek"][quote="czarnyafc"]A w wersji która wyjdzie 31 będzie np inna baza danych czy ta sama co w becie?[/quote]

Baza będzie ta sama. Gra już pewnie jest w drodze to wytłaczalni płyt, więc zmian więcej nie będzie ;)[/quote]

Niekoniecznie.
Pamiętajcie, że gra, niezależnie od tego czy jest sprzedawana w dystrybucji elektronicznej czy na płytce, wymaga i tak posiadania Steam i stałego podłączenia przez tą sieć, co gwarantuję bieżące uaktualnienia. Stąd jestem przekonany, że mimo iż tłocznie już powoli zabierają się do roboty, 31 października spotkamy się ze sporym uaktualnieniem tak aby finalny produkt był pozbawiony pierwszych błędów. Inna sprawa, czy obejmie ona samą bazę danych. Podejrzewam, że tak. Sporo jest jednak tutaj małych wpadek.
Jeśli nie, pozostaną autorskie uaktualnienia, które na pewno będą w pierwszych tygodniach rozgrywki.

Czy tylko ja odczuwam, że to może być jeden z najlepszych managerów od 2008 r.? Wersja Beta wygląda bardzo obiecująco, a przed nami jeszcze na pewno z kilka większych łatek.

nomev Partyzant

witam dostalem klucz do wersji beta FMa 2014 ale podczas proby instalacji wyskakuje mi blad: "Wystapil blad podczas instalowania Football Manager 2014 (nieznany blad)" mial ktos podobny problem lub wie ktos jak sie z tym uporac?

gregryszka Partyzant

Witam..poki co to niestety nie jest dobrze...szybkosc rozgrywki to jakas kpina...podobnie sam mecz-tnie-nie idzie na to patrzec..dodam ze FM 13 chodzilo jak zyleta...wogole jakies to takie sie zrobilo fifamanagero podobne...wielkie litery jakies kolory....silnik....hmmm zagram pare spotkan jeszcze i ocenie...poki co-jest slabo..mam nadzieje ze w wersjii ostatecznej poprawia to co zastalem w becie...tez mam wrazenie ze to alfa,w dodatku wczesna...coz,wracam do FM 13 i czekam na pierwszego patcha

Macias071 Partyzant

Witam,
też ostatnio postanowiłem odkurzyć FM.
Kupiłem więc FM2013 (oczywiście steam-key) na allegro w dość atrakcyjnej cenie.
Daję niżej link do aukcji:
http://alleg(...)153.html

mell89 Partyzant

14.10.2013 20:15    #1680     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
cześć wszystkim.
chcę zrobić niespodziankę dla mojego chłopaka i kupić mu Football Manager.
wiem, że premiera jest 31.10 bo słyszę o tym już kilka razy dziennie, (albo kilkanaście :P) ale z tego co tu Was czytam można dostać grę wcześniej?
napiszcie mi proszę prosto jak dla baby gdzie mam zamówić grę (najlepiej w wersji językowej angielskiej ) i w jaki sposób ja później mam mu to wręczyć? czy lepiej kupić tak normalnie w pudełku w empiku?
jak byście woleli dostać taki prezent?
byłabym wdzięczna za wskazówki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution