Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

poigazob Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tak jak w temacie. Wydaje mi się, że to się dzieje za często i to nawet u tych , którzy osiągają dobre rezultaty. Ciężko nawet powiedzieć , że odchodzą do zespołów lepszych. Bo ciężko tak nazwać Shalke w kontekście do MU ( no, może nie w tym sezonie ;) )

Ełkaesiak Partyzant

Witam, poszukuje klubu z :
- dobrym budżetem na transfery ( 5-20 mlm euro ),
- hojnym właścicielem,
- bez długów,
- z dobrymi wychowankami,
- ligi : POLSKA, ROSJA, FRANCJA, ANGLIA,
- dobra baza treningowa i młodzieżowa,
- średniak w swojej lidze

Wiem duże wymagania, ale mam jakąś taką chęć zagrać takim klubem. ^^

// Football Manager 2014 //

davasarman Partyzant

10.03.2014 09:40    #1373     Sufler - Porady do gry - problem z dodaniem managera.
I jak? nikt do tej pory nie miał takiego problemu? dlaczego nie mogę dodając kolejnego managera wybrać dla niego klubu? :( pomocy!

olmen Partyzant

09.03.2014 10:14    #1374     Sufler - Porady do gry - Klatkujący mecz.
Witam. W czwartek kupiłem nowego laptopa, Dell'a Inspiroon, i jest on całkiem dobry.
Posiadam na nim Windowsa 8.
Chcąc pograć w football managera, zainstalowałem go, po ten czynności po prostu odpalilem gre. Co się okazało, wszystko chodzi pięknie prócz samego meczu -_- klatkuje jak siemasz, samo wpatrywanie się w ekran przyprawia o nerwice. Próbowałem zmienić jakość grafiki lecz nie w tym tkwi problem.

Jakieś pomysły ?

IwoS Partyzant

Potrzebuję porady, bo nie wiem jaki klub wygrać. W grę wchodzą trzy ekipy z PL. Pierwszą z nich jest Tottenham (którego osobiście nienawidzę - wiadomo Gunner Till I die), ale w poprzednim managerze wygrywałem nimi wszystko każdego sezonu. Fajny pomysł miałem, chociaż ostatnio się zmieniło dużo w kadrze i sztabie. Klub, który nie jest legendą, nic nie osiągnął, a teraz nadal idzie im przeciętnie. Fajna ciekawa kadra, tylko duży tzw. misz masz. Można rywalizować o dominację w Londynie i w końcu wynieść ich na piedestał. Dobry stadion (zawsze wolę mniejsze, bo są pełne i lepiej to wygląda) i brak legend, a mógłbym zrobić coś w tym kierunku. Drugim klubem jest Fulham, drużyna z małym stadionem, który ma swój klimat. Historia tego klubu też nie jest kolorowa, klub podobny do Tottenhamu, jednak nieco słabszy - co może być fajnym wyzywaniem. Zdecydowanie podobny klub do Tottków, ale mniejszy pomysł na styl gry miałbym. No i ostatnim jest Crystal Palace, beniaminek, który jest skreślany i obstawiany do spadku. Kadra jest średnia, ale coś można z tego skleić i spokojnie powalczyć o środek, bo utrzymanie to raczej podstawa wymagań. Nie wiem, co wybrać. Pomocy!

medik03 Partyzant

07.03.2014 17:42    #1376     Sufler - Dodatki do gry - problem z treningiem
Spróbowałem ponownie uaktualnić sobie football manager 2014. Skopiowałem do głównego folderu z grą wszystkie pliki z update 14.3.0. Pojawił się problem który występował już wcześniej. Gdzieś wyczytałem że dodatki trzeba wrzucać do editor data, utworzyłem tam taki folder, skopiowałem tam także pliki z patcha ale problem jest dalej. Da się to jakoś naprawić ?

Lampris Partyzant

Napotkałem nieoczekiwany problem - "osiągnięcia w trakcie kariery" w profilu managera usunęły się, to samo stało się z biografią i historią prowadzonych przeze mnie klubów. Wygląda to tak jakbym dopiero zaczynał karierę menadżerską. Wie ktoś może na czym polega problem ? Proszę o pomoc !

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
06.03.2014 20:30    #1378     Sufler - Dodatki do gry - Pomocy !!!!!!!!!
Przy każdym pliku z grafiką masz opis instalacji, wystarczy tylko uważnie czytać:

"Sposób instalacji: Pobrany plik należy wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2014”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian”, a następnie kliknąć „zatwierdź”. "

I to nie jest powód do zakładania nowego tematu!

Dikej94 Partyzant

03.03.2014 22:38    #1379     Sufler - Porady do gry - Problem z budżetem transferowym
Witam otóż mam taki problem ,kiedy zaczynam karierę dowolnym klubem karierę i wybieram klub to jego budżet transferowy wynosi 0 albo max 2 mln(Jeśli wybieram z tych większych klubów jak real czy man c) czemu tak może być wcześniej ? wcześniej było normalnie.Gram w Football Manager 12.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
03.03.2014 21:28    #1380     Sufler - Edytor - Dlaczego nowy edytor nie widzi zmian?
[quote="kurupt"]Wydaje mi się, ale podkreślam, że są to tylko moje przypuszczenia, iż zmiana Jansena na van Gaala w edytorze nic nie pomoże. To chyba trzeba zmienić w pliku "fake".
Co do Dorny, ciężko stwierdzić, u mnie jest ok. Wejdź może w sztab szkoleniowy kadry albo w profil Dorny i zobacz, czy tam ma w historii wpisane "manager zespołu Polska U21".[/quote]

No tak - tylko, że przed łatką 14.3 normalnie w edytorze zastąpiłem Jansena van Gaalem i gra to "widziała". Teraz nie reaguje na zmianę.

Co do Dorny - wszedłem w profil Dorny w edytorze i ma tam kontrakt jako menadżer kadr U21. Tyle, że gra tego "nie widzi" no i w ogóle Dorny nie ma w świecie gry.

Mogę oczywiście z tym wszystkim żyć, mogę sobie wpisać "Louis van Gaal" jako pseudonim i będzie ok, tyle, że ciekawi mnie o co chodzi...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution