Potrzebuję porady, bo nie wiem jaki klub wygrać. W grę wchodzą trzy ekipy z PL. Pierwszą z nich jest Tottenham (którego osobiście nienawidzę - wiadomo Gunner Till I die), ale w poprzednim managerze wygrywałem nimi wszystko każdego sezonu. Fajny pomysł miałem, chociaż ostatnio się zmieniło dużo w kadrze i sztabie. Klub, który nie jest legendą, nic nie osiągnął, a teraz nadal idzie im przeciętnie. Fajna ciekawa kadra, tylko duży tzw. misz masz. Można rywalizować o dominację w Londynie i w końcu wynieść ich na piedestał. Dobry stadion (zawsze wolę mniejsze, bo są pełne i lepiej to wygląda) i brak legend, a mógłbym zrobić coś w tym kierunku. Drugim klubem jest Fulham, drużyna z małym stadionem, który ma swój klimat. Historia tego klubu też nie jest kolorowa, klub podobny do Tottenhamu, jednak nieco słabszy - co może być fajnym wyzywaniem. Zdecydowanie podobny klub do Tottków, ale mniejszy pomysł na styl gry miałbym. No i ostatnim jest Crystal Palace, beniaminek, który jest skreślany i obstawiany do spadku. Kadra jest średnia, ale coś można z tego skleić i spokojnie powalczyć o środek, bo utrzymanie to raczej podstawa wymagań. Nie wiem, co wybrać. Pomocy!
Najnowsze posty