Mam pytanie... W pierwszym sezonie (Arsenal Londyn) dostałem koło 15 mln F na transfery. Sprzedałem paru graczy, kilku kupiłem i wyszedłem na + zarabiając jeszcze na tych transakcjach, dzięki czemu miałem na koncie 21 mln F. Gdy sezon dobiegał ku końcowi otrzymałem ofertę przedłużenia kontraktu z klubem. Bardzo się ucieszyłem, gdy zobaczyłem, że jest w nim napisane: fundusze na transfery: 15,5 mln F. Z wielką radością i entuzjazmem podszedłem do końca sezonu. Odpocząłem równy tydzień [urlop] i wróciłem do przygotowań przedsezonowych [lipiec + sierpień = mecze towarzyskie + turnieje]. Z myślą o posiadaniu 36,5 mln F otworzyłem panel transferów i zorientowałem się ile kosztuje Robinho. 23 mln F - nie jest złą kwotą jak za niego. Pomyślałem - KUPUJĘ GO! Z przyzwyczajenia zerknąłem na dół okna, na ilość pieniędzy dostępnych na transfery. Szybkim wzrokiem połączonym z myślą o 36,5 mln F na koncie, otrzeźwiła mnie zaskakująca suma 15,5 mln F - czyli tyle ile miałem w kontrakcie. Byłem jakby to skromnie ująć wściekły - ucierpiało pudełko od FM - ach twarda pięść... - na zarząd. Gdzie są moje pieniądze z poprzedniego sezonu? 21 mln F poszło w kosmos? Ulotniło się? Dlaczego pieniądze się nie zsumowały i nie przystąpiłem do nowego sezonu z kwotą 36,5 mln F? Mój kolega od paru sezonów gra bez ruszania pieniędzy [transfery tylko darmowe - wolny transfer] i pieniądze sumują mu się sezon po sezonie [uzbierał ok. 120 mln F]. Dlaczego tak się dzieje? Czy zrobiłem coś źle? Powinienem coś zaznaczyć w kontrakcie? Dlaczego pieniądze transferowe z poprzedniego sezonu przepadły? Może mi ktoś to wyjaśnić?
Pozdrawiam
PS.
Gram drugi sezon [minęło mi 16 dni lipca, a ja z kwotą 15,5 mln F nie mogę kupić wielu potrzebnych mi zawodników] Arsenalem. Mam update 7.0.2 i skin Hellenic2007.
Pozdrawiam
PS.
Gram drugi sezon [minęło mi 16 dni lipca, a ja z kwotą 15,5 mln F nie mogę kupić wielu potrzebnych mi zawodników] Arsenalem. Mam update 7.0.2 i skin Hellenic2007.
Najnowsze posty