Siema.
Gram w fma od 2005 a teraz juz jakis czas gram w 2007 jestem juz doswadczonym graczem moze nawet weteranem
.Gram jagielloniom i calkiem nizle mi idze z 2ligi awansowalem do 1 i gram juz trzeci sezon wygralem juz 2razy puchar polski,2razy 1polska lige ,1 wygralem 2lige.I mam problem narazie nieodchodze z jagileloni wzbogacilem sie niezle klub jest wart 40mln zl mam rozbudowany stadion,baze treningowa ale malo jaki dobry zadowdnik domnie przychodzi mimo ze mam dobry sklad oto on: BR:Czaplinski,Po
rzemyslaw Kulig,Oś:Michal zawadzki - wielki talent,Oś:Juan Abarca,Lo:Anderson Silva, PP:Henry Quinteros, ŚP:Marcin Nowacki,ŚP:Lukasz Tralka mam kilku napstnikow ktozy walcza o sklad wiec napisze wsyzstkich :Wojciech Kobeszko,Andrey Khudyakov,Michal Gottwald,Lukasz Tyczkowski, w zespole ma takze kilka innych talentow.Moj zespol jest zaslaby zeby grac z takimi zespolami jak np.porto i w LM odpadlem w grupie do ktorej dostalem sie fartem ale przez LM nazbieralem tyle kasy ile mam.Prosze was o pomoc i podpowedz jakis kilku ciekawych zawodnikow ktorzy byli by sklonni domnie przejsc moje gg:9427944 dzienki.
Gram w fma od 2005 a teraz juz jakis czas gram w 2007 jestem juz doswadczonym graczem moze nawet weteranem

Najnowsze posty