Moja jagiellonia

bosslolkowy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.03.2007, 12:08    Pytanie
Siema.
Gram w fma od 2005 a teraz juz jakis czas gram w 2007 jestem juz doswadczonym graczem moze nawet weteranem :).Gram jagielloniom i calkiem nizle mi idze z 2ligi awansowalem do 1 i gram juz trzeci sezon wygralem juz 2razy puchar polski,2razy 1polska lige ,1 wygralem 2lige.I mam problem narazie nieodchodze z jagileloni wzbogacilem sie niezle klub jest wart 40mln zl mam rozbudowany stadion,baze treningowa ale malo jaki dobry zadowdnik domnie przychodzi mimo ze mam dobry sklad oto on: BR:Czaplinski,Po:Przemyslaw Kulig,Oś:Michal zawadzki - wielki talent,Oś:Juan Abarca,Lo:Anderson Silva, PP:Henry Quinteros, ŚP:Marcin Nowacki,ŚP:Lukasz Tralka mam kilku napstnikow ktozy walcza o sklad wiec napisze wsyzstkich :Wojciech Kobeszko,Andrey Khudyakov,Michal Gottwald,Lukasz Tyczkowski, w zespole ma takze kilka innych talentow.Moj zespol jest zaslaby zeby grac z takimi zespolami jak np.porto i w LM odpadlem w grupie do ktorej dostalem sie fartem ale przez LM nazbieralem tyle kasy ile mam.Prosze was o pomoc i podpowedz jakis kilku ciekawych zawodnikow ktorzy byli by sklonni domnie przejsc moje gg:9427944 dzienki.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.03.2007 12:43    #1
Hmmm...od czego masz dział talenty? Skoro jesteś takim "świetnym" graczem to powinieneś wiedzieć kogo kupić to swojej drużyny...i tradycyjnie...TO NIE JEST PYTANIE NA SUFLER!!!!

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
30.03.2007 12:43    #2
Kolego bosslolkowy, my niestety w suflerze nie podpowiadamy kogo kupić a kogo sprzedać, nie jest to problem z grą, a problem menedżera. Warto samemu poszukać albo przejrzeć nasz dział Talenty.
Pozdrawiam

EDIT: Adamoo007 - zadecydowały sekundy ;)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

jeziorakFAN Partyzant

0
30.03.2007 12:44    #3

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.03.2007 12:45    #4
Ludzie, to juz jest irytujace!!! przynajmniej 2 razy na dzien zakladany jest temat z pytaniem kogo kupic do klubu X. Jak sami nie potraficie znalezc talentow to przeszukajcie dział TALENTY, albo użyjce FM GENIE SCOUT'a:
http://cmrev(...)107.html
To wszystko na ten temat... ehh

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution