Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Michal144 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.12.2012 20:20    #10041
Szukam ofensywnego pomocnika do Legii Warszawa , młody ( do 25 lat ) utalentowany w stylu meliksona :P

Lamps8 Partyzant

0
11.12.2012 21:04    #10042
[quote="ens"]FM13 Sezon 12/13
Arsenal Londyn

Szukam wzmocnień na pozycje: NŚ / OPL - OPP / PŚ / OL

Wizja uporządkowania drużyny po Wengerze polega dla mnie na pozbyciu się balastu w postaci:
Chamakh / Diaby / Arshavin / Santos / Rosicky / Squillaci

Czego oczekuje od nowych?

NŚ - zmiennik dla Giroud. Zawodnik od którego oczekuję wykańczania wrzutek / zamieszania w polu karnym.
Partnerami dla niego będą Walcott / Podolski. Poważnie rozważam zakup Ba z NUFC.

ŚP - Zmiennik dla Artety. Pomocnik z nastawieniem defensywnym. Ma za zadanie rozbijać ataki przeciwników ale po przejęciu piłki może wykonać to kluczowe podanie. Partnerzy Ramsey / Wilshere. Dobrze żeby swoimi gabarytami nadawał się do stwarzania zagrożenia przy ofensywnych stałych fragmentach gry. Jednym słowem człowiek pokroju Fellaini'ego którego uwielbiam!.

OPL / OPP - zmiennik dla Cazorli / Gervinho. Kreatywny skrzydłowy który zagra kluczową piłkę lub dokładnie mierzone dośrodkowanie. Musi być szybki i nie bać się pojedynków sam na sam. W obwodzie mam Chamberlain więc wybór strony zostawiam wam ;)

OL - tu by się przydał ktoś kto będzie równomiernym lub lepszym rywalem dla Gibbs'a którego bardzo cenię i lubię.

NŚ - Demba Ba bierz i się nie zastanawiaj. ew. Ademilson ( Sou Paulo ) młody bardzo perspektywistyczny u mnie w 3 sezonie na prawdę dobrze wygląda a wyciągnąłem go za 5 mln
ŚP - Andre Ayew, Cabaye, Anita
OPL - Griezmann, Ben Arfa,
OL - Baines, u mnie Arsenal kupił Alabe za 18 mln i gra świetnie, Alex Sandro ( u mnie nie do wyciągnięcia ) może tobie się uda

Mar1992 Przodownik pracy

0
11.12.2012 21:12    #10043
Michal144 - może Mackay-Steven z Dundee? Bardzo dobry gracz. Równie dobry z Dundee jest napastnik Russell.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.12.2012 o godz. 21:15

Joel_Tshibamba Partyzant

0
11.12.2012 22:05    #10044
[quote="Michal144"]Szukam ofensywnego pomocnika do Legii Warszawa , młody ( do 25 lat ) utalentowany w stylu meliksona :P[/quote]

Nie napisałeś jaki FM, ale dam ci jedno nazwisko - Erton Fejzullahu. U mnie w Legii spisuje się świetnie, może grać też jako napastnik, choć nigdy nie sprawdzałem go na tej pozycji.
10 sezonów w As Roma. Zapraszam do czytania :)
http://tshib(...)ca_.html
Zapraszam do udziału w konkursie:
http://tshib(...)owadzeni

chris000 Partyzant

0
11.12.2012 23:07    #10045
Ja poszukuję zawodników do PARTIZANA FM2013, poczatek gry.
Cena za 1 to max 1mlnE
Potrzebuje przektycznie na każdą pozycję, wiec jak kogos polecacie to dawajcie :)

kajn Partyzant

0
12.12.2012 09:01    #10046
[quote]NŚ - zmiennik dla Giroud. Zawodnik od którego oczekuję wykańczania wrzutek / zamieszania w polu karnym.
Partnerami dla niego będą Walcott / Podolski. Poważnie rozważam zakup Ba z NUFC.[/quote]
Kweuke, Sanogo, może nawet Milik jak dasz mu trochę czasu

[quote]OPL / OPP - zmiennik dla Cazorli / Gervinho.[/quote]
Barazite, Eysseric, Salli, Sarabia,

[quote]OL[/quote]
Tagliafico, szybko się rozwinie

[quote]dobrego zmiennika na ŚP[/quote]
Henriksen

[quote] Dobry DP[/quote]
Sandro, Romulo, Casemiro

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.12.2012 o godz. 09:02

ens Partyzant

0
12.12.2012 10:35    #10047
@Lamps8
@kajn

Dzięki Panowie za porady. Kadra została naprawdę wzmocniona! Do klubu przybyli tacy oto zawodnicy: Ba, Ben Afra, Fellaini. Pozbyłem się już: Chamakh, Arshavin, Squillaci - do wystawienia pozostali jeszcze Diaby (brak chętnych), Rosicky (kontuzja), Santos (po zakupie zamiennika na OL).

W budżecie ostała się kwota 21mln E + to co zarobię na sprzedaży Diaby'ego (podejrzewam ok 5mln E).

Myślałem o zakupie GK (Mandanda - 13mln E), we wcześniej karierze grał lepiej niż Szczęsny. Nie miał takich wahań formy. Choć może Wojtkowi dam szansę... może lepszym rozwiązaniem będzie najpierw zapoznać się z zawodnikami podanymi przez kajn'a.

Z tego co pamiętam w FM13 Arsenal w zimę dostaje ok. kolejne 30mln E - miałem tak w poprzednim save który przepadł wraz z awarią dysku. Aktualnie na SSD (polecam każdemu! zupełnie inny wymiar gry w FM) rozpoczynam na nowo przygodę Arsenalem. Czas coś w końcu wygrać moim ukochanym klubem.

Aktualnie nie mam dostępu do FM (jestem w pracy), ale powstał mi taki zarys w głowie:

OL: Baines cholernie drogi, a Alabe nie jest w ogóle zainteresowany. Chcę sprzedać Santos'a i przymierzyć się do Tagliafico'na. Za jakie potencjalnie pieniądze można sprowadzić tego zawodnika? Za bardzo lubię Gibbs'a by skazać go na ławkę, a chłopak się dobrze i szybko rozwija :)

OPL: próba wyciągnięcia do klubu któregoś z: Barazite, Eysseric, Salli, Sarabia. Jakie orientacyjnie kwoty trzeba liczyć? Z racji przesunięcia Theo do linii ataku (uwielbiam go wystawiać na szpicy, jest skuteczny i często się urywa 1na1) potrzebuję wzmocnienia. Prawą stronę okupują Gervinho z Ben Afrą, ale na lewej stronie Ox jest tylko zmiennikiem, a nie rywalem dla Cazorli.

GK: dać szansę Szczęsnemu i liczyć na stabilną formę czy lepiej przymierzyć się do Mandanda?

Zobaczymy jak finansowo się uda wyrobić w letnim okienku... możliwe, że przebudowa składu zostanie zamknięta dopiero w zimę. Na przyszły sezon chciałbym wzmocnić defensywę lub ściągnąć jakiś filar do zespołu... czas pokaże co w trakcie całego sezonu wyjdzie :) gdzie będą braki... Chyba czas najwyższy zadebiutować z karierą na CMREV bo tak się niepotrzebnie rozpisałem w temacie o wzmocnieniach :E
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

mrc1899 Partyzant

0
12.12.2012 11:36    #10048
Postaw na Szczęsnego, sam go sprowadzałem do Milanu za 20 mln e i grał świetnie i szybko mu atrybuty szybowały w górę. Co do lewego obrońcy to w mojej karierze w QPR przed rozpoczęciem 3 sezonu sprzedałem dotychczasowych defensorów choć grali nieźle (Jaume Costa, Masilela) i wziąłem z wolnego transferu Monreala z Malagi oraz Evre z Man Utd, a także może grać na lewej De Sciglio którego udało mi się wyciągnąc za 15mln. Na prawej obronie mam Sebastien Corchia, ale w poprzednim sezonie grał na lewej i też dobrze sobie radził. Co do napastnika to moim pierwszym transferem w tej karierze było kupienie za 6 mln Ademilsona i jestem zadowolony z jego gry jako wysunięty napastnik lub jako partner Cisse. na lewą obronę sprawdź także Schenikova z bodajże CSKA (w każdym razie Rosjanin). a na skrzydło sprawdź James Rodzriguez z Porto

Lamps8 Partyzant

0
12.12.2012 20:58    #10049
Tagliafico do Arsenalu wy poważnie mówicie ? Tak zerknąłem na niego i to wg. mnie piłkarz na miarę QPR co najwyżej. Czasem wolę wydać więcej ale kupić kogoś poważniejszego. Ricardo Rodriguez?

Kogo mi polecicie do Tottenhamu 3 sezon na ŚP ? Zmiennik dla Andre Ayewa i Sandro ( pomocnik długodysnsowiec lub z nastawieniami defensywnymi ) Do 15 mln

dario338 Partyzant

0
12.12.2012 21:18    #10050
siemka
szukam obrąców lewego, środkowego i prawego oraz defensywnego pomocnika do afc wimbledon fm 2013 drugi sezon okno transferowe zima

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution