@Lamps8
@kajn
Dzięki Panowie za porady. Kadra została naprawdę wzmocniona! Do klubu przybyli tacy oto zawodnicy: Ba, Ben Afra, Fellaini. Pozbyłem się już: Chamakh, Arshavin, Squillaci - do wystawienia pozostali jeszcze Diaby (brak chętnych), Rosicky (kontuzja), Santos (po zakupie zamiennika na OL).
W budżecie ostała się kwota 21mln E + to co zarobię na sprzedaży Diaby'ego (podejrzewam ok 5mln E).
Myślałem o zakupie GK (Mandanda - 13mln E), we wcześniej karierze grał lepiej niż Szczęsny. Nie miał takich wahań formy. Choć może Wojtkowi dam szansę... może lepszym rozwiązaniem będzie najpierw zapoznać się z zawodnikami podanymi przez kajn'a.
Z tego co pamiętam w FM13 Arsenal w zimę dostaje ok. kolejne 30mln E - miałem tak w poprzednim save który przepadł wraz z awarią dysku. Aktualnie na SSD (polecam każdemu! zupełnie inny wymiar gry w FM) rozpoczynam na nowo przygodę Arsenalem. Czas coś w końcu wygrać moim ukochanym klubem.
Aktualnie nie mam dostępu do FM (jestem w pracy), ale powstał mi taki zarys w głowie:
OL: Baines cholernie drogi, a Alabe nie jest w ogóle zainteresowany. Chcę sprzedać Santos'a i przymierzyć się do Tagliafico'na. Za jakie potencjalnie pieniądze można sprowadzić tego zawodnika? Za bardzo lubię Gibbs'a by skazać go na ławkę, a chłopak się dobrze i szybko rozwija
OPL: próba wyciągnięcia do klubu któregoś z: Barazite, Eysseric, Salli, Sarabia. Jakie orientacyjnie kwoty trzeba liczyć? Z racji przesunięcia Theo do linii ataku (uwielbiam go wystawiać na szpicy, jest skuteczny i często się urywa 1na1) potrzebuję wzmocnienia. Prawą stronę okupują Gervinho z Ben Afrą, ale na lewej stronie Ox jest tylko zmiennikiem, a nie rywalem dla Cazorli.
GK: dać szansę Szczęsnemu i liczyć na stabilną formę czy lepiej przymierzyć się do Mandanda?
Zobaczymy jak finansowo się uda wyrobić w letnim okienku... możliwe, że przebudowa składu zostanie zamknięta dopiero w zimę. Na przyszły sezon chciałbym wzmocnić defensywę lub ściągnąć jakiś filar do zespołu... czas pokaże co w trakcie całego sezonu wyjdzie

gdzie będą braki... Chyba czas najwyższy zadebiutować z karierą na CMREV bo tak się niepotrzebnie rozpisałem w temacie o wzmocnieniach :E
Najnowsze posty