Strona

Zespół nie do przejścia

polonia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2007, 12:32    Pytanie
Walczę już 3 sezon Polonią Bytom,awans ,2 x Mistrz Polski, 2 x półfinał Ligi Mistrzów itp, ale zawsze !!!!!!!!! mam problem z Wisłą Kraków. Czy to pisał jakiś kibic Wisły ? rozegrałem 45 meczy, w różnych ustawieniach i nie potrafię w tej serii nawet zremisować !! ( średnia przed meczem u mnie w drużynie to 7,4, w Wiśle 6,9 ). Dotychczas przynajmniej remisowałem, ale teraz no odjazd. Tym bardziej że to kluczowy mecz dla tabeli na 3 rundy przed półmetkiem. Nawet prowadzenie dwoma bramkami kończy się porażką, a tego meczu nie mogę przegrać !!!Pomóżcie

zmijen Partyzant

0
15.04.2007 20:04    #80
nie mozemy zapomniec ze polonia jest tez selekcjonerem pewnie sam wszedl jako inny menago i zwolnil leo i wtedy soba wydal prosbe o przyjecie buahauhauh

a transfery do widzewa fabiniak buaahuauh za 2,5mln$ to pewnie widzew sprzedal grzelaka i budke czy kogos wszedles za miska probierza na momecik i odkupiles od siebie fabiniaka za to co udalo im sie zarobic na poprzedniej dwojce czt nawet jesze kims bo brakowalo ci szmalu na obronce z hiszpanii buaauhauha

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

0
15.04.2007 20:10    #81
Dokładnie gra na zasadzie saveload nie jest zadna satysfakcja nawet zajecie 15 miejsca w premiership zespolem ktory sie wyprowadzilo z conference bez "ulepszaczy" jest wieksza radoscia niz 12 LM na saveload

0
15.04.2007 20:11    #82
jedna druga mialo byc a nie 12

zmijen Partyzant

0
15.04.2007 20:17    #83
ogolnie bym sie nie czepial kolesia bo duzo jest tutaj takich od save/load i jeszcze gozej...

ale koles zaczepil akurat o lige polaska w ktorej klimatach siedze bardzo mocno i wiem co to jest gra drugo-ligowa ekipa i jak wyglada wygrywanie

wiec bylem zdumiony jego wynikami

pan selekcjoner hyhyhy

zenada

0
15.04.2007 20:22    #84
Chyba czas zamknąć temat

0
15.04.2007 20:26    #85
Tylko jedno mnie zastanawia jak można dojść dwa razy do półfinału LM a z wisłą sobie nie radzić pomimo że na save load może nie masz cierpliwości a tak pozatym save load to nie zabawa

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
0
15.04.2007 20:27    #86
Nie będziemy zamykali tematu dlatego, że ktoś ma przyjemność z takiego sposobu gry. Przecież FM nie polega na chwaleniu się swoimi rezultatami na CMRev, ale gra się w tę grę dla własnej przyjemności, a skoro ten sposób sprawia przyjemność autorowi tematu, to proszę bardzo.
myspace.com/marneszanse

damianisko Partyzant

0
15.04.2007 20:32    #87
Reaper ma zacje ... ale prosze bez kretactw Polonia...przyznaj sie ze oszukiwales troche bardziej niz "tylko" save/load
pozdro i zycze wiecej sukcesow Polonia moze uda Ci sie wygrac i puchar UEFA i LM w jednym sezonie hahaha :D

polonia Partyzant

0
15.04.2007 22:24    #88
widzę że jestem na tapecie więc - nie oszukiwalem !!! żadnych kombinacji z kasą na lewych kadrowiczów itp ( dopiero tu o tym poczytałem). Po prostu czasem mocno kombinowalem z ustawieniem ( bywało 5 obrońcó +LB lub 6 OP i N ) i czasam ( raz w finale PP w pierwszym sezonie ) czekałem na mecz życia bramkarza. A przed chwilką bez save awansowalem z grupy LM ( Manchester, Stuttgart i Debreczyn ) na wg Was przeciętnym składzie. A poza tym save 'y to też zabawa - dojdź logicznie do sposobu na wygranie mimo słabszego składu to też satysfakcja. Dlatego tak wk.. mnie ta Wisła, ale dzięki suflerowi - przeszło, na remis, ale wystarczy. Ale ciekawiło mnie czy gra jako produkt nie ma "ukrytych" preferencji autorów, bo tak mi to wygląda

polonia Partyzant

0
15.04.2007 22:29    #89
wiecie,najbardziej nie lubię tych posądzeń że coś pooszukiwałem - chętnie jakiemuś mentorowi prześlę plik z save'm . Niech mnie zlustruje - może Reaper?

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution