Strona

Zespół nie do przejścia

polonia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2007, 12:32    Pytanie
Walczę już 3 sezon Polonią Bytom,awans ,2 x Mistrz Polski, 2 x półfinał Ligi Mistrzów itp, ale zawsze !!!!!!!!! mam problem z Wisłą Kraków. Czy to pisał jakiś kibic Wisły ? rozegrałem 45 meczy, w różnych ustawieniach i nie potrafię w tej serii nawet zremisować !! ( średnia przed meczem u mnie w drużynie to 7,4, w Wiśle 6,9 ). Dotychczas przynajmniej remisowałem, ale teraz no odjazd. Tym bardziej że to kluczowy mecz dla tabeli na 3 rundy przed półmetkiem. Nawet prowadzenie dwoma bramkami kończy się porażką, a tego meczu nie mogę przegrać !!!Pomóżcie

polonia Partyzant

0
14.04.2007 23:46    #70
EEj Aktywisto , czytaj poprzednie posty. Przyznaję że czasem to robię !! Zwłaszcza w kluczowych momentach

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.04.2007 00:01    #71
A mógłbyś do mnie pisać po prostu Adamoo? No to aktywisto mnie denerwuje:) Sorry mogłem nie doczytać...

polonia Partyzant

0
15.04.2007 00:02    #72
OK, as You wish Adamoo

zmijen Partyzant

0
15.04.2007 15:34    #73
"EEj Aktywisto , czytaj poprzednie posty. Przyznaję że czasem to robię !! Zwłaszcza w kluczowych momentach"

Ludzie ja nie wiem o co tu chodzi koles sie przyznaje ze wali w chu... wiec tak samo zrobil z tymi swoimi sukcesami no zalosne ale nie o to chodzi

stary chodzi o to ze masz przeslac transfery z pierwszego sezonu jakie zrobiles po awansie po zdobyciu mistrzostwa i sklad w jakim zdobyles mistrzostwo i polfinal LM(za 1 razem)

interesuje mnie jaki miales sklad i skad kase na tych zawodnikow bo nigdy nie uwierze w to ze 2polskich bramkarzy sprzedales za 4mln$ ludzie no nie oszukujmy sie fabiniak no ok przy super lotach i cudownym sezonie i przy jakiejs sparcie praga jako kupiec poszedlby za 1mln funtow(nie wiecej)ale suchomski czy jako on sie tam nazywal no sorry31lat bramkarz dobry na 2lige polska!!!

nie wiem jaki jest przelicznik w FM07 z $ na Funty bo jak gram w funtach i nie wiem ile to by bylo z4mln$ no ale na pewno nie malo...

i w ogole tyc wjebal 30iles tam brmake w sezonie no sorry nawet jak mi sceerena pokazesz to nie uwierze.

Nie wiem stary krecisz oszukujesz itp widac masz duzo czasu by rozgrywac jeden sezon i szybkiego kompa bo chyba grasz na przeogromnej bazie i do tego ciagle save&load

szkoda mi slow poprostu na ten temat co mi po tym ze mi przeslesz screeny z lm ktora wygrales po save&load mnie interesuja transfery kogo i za ile opchnoles i skad miles na takie transfery siano jak na zawodnika z ligi hiszpaniskiej(to juz pewnie po pierwszeym pol-finale lm bo za to ma sie juz siano bo to jest osiagniecie)ale tak jak mowie mnie interesuje

1sezon transfery
2sezon transfery,sklad jakim zdobyles mistrzostwo,kogo kupiles po mistrzostwie
3sklad w jakim zdobyles 1!!!!!! pol-final LM

dokladnie chce wiedziec kto naprzyklad kupil twojego rezerwowego bramkarza za1,5mln$ bo chyba za tyle poszedl czy jakos tak bo za2,5mln$ fabinski do widzewa ale chcial bym to zobaczyc i inne twoje transfery

polonia Partyzant

0
15.04.2007 19:42    #74
zmijen, wk..wiłaś mnie , mialem być wczoraj wieczorem - byłem. Coś było problemem z załączaniem obrazków - kto chciał - dał adres mailowy i dostał te screeny jakie chciał - poczytaj posty to potwierdzą. A że jesteś zapatrzony w siebie do rusz głową i popatrz - piszę od początku - GRAM W DOLARACH !!! a za Suchańskiego dostałem 2.5mln !!!dostanisz screena jak poczytasz posty - tam jest mój adres - wyślij pusty mail. Aha, jeżeli chcesz skład z półfinału LM to powiedz gdzie go szukać. Jedyne co znalazłm to All Stars z tego czasu z 3 moimi zawodnikami w !! i Ronaldinho na rezerwie, hehe

0
15.04.2007 19:55    #75
Polonia jeżeli chodzi o twój problem to nie widzę problemu...bierzesz nowego menadżera do wisły ustawiasz bramkarza np. Brożka i grasz...przecież już jesteś przyzwyczajony do tego...;/

sm1leY Młody aktywista

0
15.04.2007 19:57    #76
[quote]2 x półfinał Ligi Mistrzów itp[/quote]
taaa , a moj brat to Ronaldinho...

zmijen Partyzant

0
15.04.2007 19:59    #77
buahauhauha rozbawiles mnie buahauha sluchaj jestes proetym oszutem i klamca buahauha

myslisz ze ja nie mam co k... robic w piatkowy wieczor tylko czekac az jakis oszust i klamca wroci do domciu i laskawie mi napisze i przesle screeny buahauhauha

czytam dokladnie twoje posty i sam sie gubisz powiedziales a raczej napisales ze za4mln sprzedales 2bramkarzy

pozniej napisales "Suchański zagrał u mnie 2 sezony, Fabiniak - jeden( kupił go Widzew, a oferta przyszła po finale PP w którym dostał10 za mecz z Widzewem , zaczęli od 1,5 ale dotargowałem do 2,5 i 10%kolejnego transferu. Suchy poszedł prawem serii i wtedy szkałem mocno tego bramkarza aż wyszukałem tego Mebale"
z tego co ja widze to fabiniak poszedl za 2,5mln a nie suchy ale jesli suchy tez to 2,5 i 2,5 rowna sie raczej 5mln niz 4 buahahuauh wyzsza mata widze

ale nie bede uszczpiliwy bo to mnie nie obchodzi jak sie gubisz w wlasnym sciemnianiu
Samo to ze suchego ktos od ciebei kupil za2,5mln za tyle samo za ile ty kupiles zajebistego!!!!!! obronce o11lat mlodszego z ligi hiszpanskiej jest poprostu smieszne

"Aha, jeżeli chcesz skład z półfinału LM to powiedz gdzie go szukać. Jedyne co znalazłm to All Stars z tego czasu z 3 moimi zawodnikami w !! i Ronaldinho na rezerwie, hehe"

stary lecz sie bauahauhauha co moze tyc zostal jeszcze krolem strzelcow LM a giza najlepszym rozgrywajacym??!! buahauhauhauha

jakos nikt sie nie wypowiedzial na temat tych screenow jak juz napisalem wyze wiesz co mnie interesuje moj meil to

pozdro

sm1leY Młody aktywista

0
15.04.2007 20:00    #78
do tego dziwie sie ,ze temat jeszcze nie zamkniety , bo rownie dobrze jak piractwo ja bym tępił jeszcze save/load...

0
15.04.2007 20:02    #79
Jeżeli ktoś chcę grać save&load niech sobie gra...ale niech się tym nie chwali bo nie ma czym bo na nas to wrażenia nie robi...

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution