[quote3=tosmielc][quote2=parachutes][quote=oldgunz]Moim zdaniem to przez słabą reputację ligi. Skoro grasz Legią, ale nie odnosisz sukcesów na arenie międzynarodowej (wnoszę, że Wisła ani Lech również), to spada reputacja polskiej Ekstraklasy. Im dłużej przebywasz w lidze o reputacji niższej niż klub, to reputacja klubu równa w dół do reputacji ligi. To samo dzieje się za granicą - spuszczając do drugiej ligi (nawet angielskiej czy hiszpańskiej) klub z ekstraklasy i nie awansując od razu, reputacja również poleci w dół.
Przed Tobą dość trudne zadanie - tylko sukcesy polskich zespołów spowodują, że reputacja ligi wzrośnie, a co za tym idzie - wzrośnie również reputacja Twojego zespołu, o ile będziesz w kraju odnosił sukcesy.[/quote]
Porady mądre, tyle że nie mające nic wspólnego z FM-em

Reputacja ligi się nie zmienia w tej grze.
tosmielc, to nie reputacja wpływa na Twoje wyniki, tylko Twoje wyniki na reputację

[/quote2]
Mylisz sie bo kiedys dla zartow w Fmie 2009 zmienilem reputacje Realowi i dostal z Partizanem 0:5 u siebie. Po za tym reputacja ma kluczowe znaczenie jak chcesz kogos kupic[/quote3]
Nie wydaje mi się, że reputacja jest schrzaniona. Po prostu przyznaje reputacji drużyny jakąś tam rangę przy obliczaniu prawdopodobieństwa zwycięstwa drużyny X. Większą rangę mają umiejętności, ale mieszając w edytorze sprawiasz, że silnik jest oszukiwany. Jedyne co z reputacją jest schrzanione, to fakt, że reputacja lig się nie zmienia.
tosmielc, dalej się z Tobą nie zgadzam, że reputacja klubu wpływa na wyniki bardziej niż wyniki na reputację. Jeśli nie wyniki, to co Twoim zdaniem determinuje zmiany reputacji klubu?
oldgunz napisał, że zmienia się reputacja lig, napisałem, że to nieprawda. Mam nadzieję, że przynajmniej z tym się zgadzamy.
Najnowsze posty