Spadająca reputacja Legii w FM2010

tosmielc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.05.2010, 11:52    Pytanie
Witam
Mam taki problem ,że prowadzę polski klub (Legie) 10 lat w FMie 2010. Mozna powiedziec ze odnoszę sukcesy, chociaz LM jeszcze nie wygralem ,a nie wygralem bo wciaz spada mi reputacja. Na poczatku bylo 6000 teraz jest 5115 co mnie ogromnie denerwuje bo coraz mniej zawodnikow chce ze mna podpisac kontrakt. U innych klubow sytuacja wyglada podobnie lechowi spadlo do 4793.Gram na latce 10.3

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 13.05.2010, 12:01

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.05.2010 12:22    #1
Moim zdaniem to przez słabą reputację ligi. Skoro grasz Legią, ale nie odnosisz sukcesów na arenie międzynarodowej (wnoszę, że Wisła ani Lech również), to spada reputacja polskiej Ekstraklasy. Im dłużej przebywasz w lidze o reputacji niższej niż klub, to reputacja klubu równa w dół do reputacji ligi. To samo dzieje się za granicą - spuszczając do drugiej ligi (nawet angielskiej czy hiszpańskiej) klub z ekstraklasy i nie awansując od razu, reputacja również poleci w dół.

Przed Tobą dość trudne zadanie - tylko sukcesy polskich zespołów spowodują, że reputacja ligi wzrośnie, a co za tym idzie - wzrośnie również reputacja Twojego zespołu, o ile będziesz w kraju odnosił sukcesy.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

tosmielc Partyzant

0
13.05.2010 12:38    #2
Ja z Legią zawsze gramy w LM i zdarza sie nam dochodzic do 1/4 LM a Wisła też była w LM. Kiedy było tak dobrze z polską piła ,ze dwa kluby graly w LM? Po za tym ostatnio sprzedalem jednego typa za 45 mln euro co tez powinno podniesc moja reputacje. Pamietam z FMa ze tylko gra w finale jakiegos europejskiego pucharu podnosila reputacje a jak ja mam wygrac LM skoro niedlugo bede mial reputacje 4000

parachutes Młody aktywista

0
13.05.2010 14:55    #3
[quote=oldgunz]Moim zdaniem to przez słabą reputację ligi. Skoro grasz Legią, ale nie odnosisz sukcesów na arenie międzynarodowej (wnoszę, że Wisła ani Lech również), to spada reputacja polskiej Ekstraklasy. Im dłużej przebywasz w lidze o reputacji niższej niż klub, to reputacja klubu równa w dół do reputacji ligi. To samo dzieje się za granicą - spuszczając do drugiej ligi (nawet angielskiej czy hiszpańskiej) klub z ekstraklasy i nie awansując od razu, reputacja również poleci w dół.

Przed Tobą dość trudne zadanie - tylko sukcesy polskich zespołów spowodują, że reputacja ligi wzrośnie, a co za tym idzie - wzrośnie również reputacja Twojego zespołu, o ile będziesz w kraju odnosił sukcesy.[/quote]
Porady mądre, tyle że nie mające nic wspólnego z FM-em :) Reputacja ligi się nie zmienia w tej grze.

tosmielc, to nie reputacja wpływa na Twoje wyniki, tylko Twoje wyniki na reputację :)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Me4You Młody aktywista

0
13.05.2010 19:02    #4
Mi osobiście reputacja Lechem po występach w europejskichpucharach wzrosła. Może poprostu spada dla tego, że liga jest coraz słabsza....

Me4You Młody aktywista

0
13.05.2010 19:02    #5
Mi osobiście reputacja Lechem po występach w europejskichpucharach wzrosła. Może poprostu spada dla tego, że liga jest coraz słabsza....

Me4You Młody aktywista

0
13.05.2010 19:02    #6
Sorry was, że napisałem to samo 3 razy ale to wina mojego komputera bo ma zwiechy, wiem że będzie ban więc mówi się trudno ;(

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.05.2010 o godz. 19:05

Craxa fan Młody aktywista

0
13.05.2010 19:19    #7
[quote=Me4You]Mi osobiście reputacja Lechem po występach w europejskichpucharach wzrosła. Może poprostu spada dla tego, że liga jest coraz słabsza....[/quote]
[quote=Me4You]Sorry was, że napisałem to samo 3 razy ale to wina mojego komputera bo ma zwiechy, wiem że będzie ban więc mówi się trudno ;([/quote]
Me4You, jeteś debeściak :-))
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

szfedo Przodownik pracy

0
13.05.2010 20:02    #8
[quote=Me4You]Sorry was, że napisałem to samo 3 razy ale to wina mojego komputera bo ma zwiechy, wiem że będzie ban więc mówi się trudno ;([/quote]

Wystarczyło edytować ten drugi post wpisując uzasadnienie zdublowanej wypowiedzi zamiast pisać trzeci :P

tosmielc Partyzant

0
13.05.2010 21:52    #9
[quote2=parachutes][quote=oldgunz]Moim zdaniem to przez słabą reputację ligi. Skoro grasz Legią, ale nie odnosisz sukcesów na arenie międzynarodowej (wnoszę, że Wisła ani Lech również), to spada reputacja polskiej Ekstraklasy. Im dłużej przebywasz w lidze o reputacji niższej niż klub, to reputacja klubu równa w dół do reputacji ligi. To samo dzieje się za granicą - spuszczając do drugiej ligi (nawet angielskiej czy hiszpańskiej) klub z ekstraklasy i nie awansując od razu, reputacja również poleci w dół.

Przed Tobą dość trudne zadanie - tylko sukcesy polskich zespołów spowodują, że reputacja ligi wzrośnie, a co za tym idzie - wzrośnie również reputacja Twojego zespołu, o ile będziesz w kraju odnosił sukcesy.[/quote]
Porady mądre, tyle że nie mające nic wspólnego z FM-em :) Reputacja ligi się nie zmienia w tej grze.

tosmielc, to nie reputacja wpływa na Twoje wyniki, tylko Twoje wyniki na reputację :)[/quote2]

Mylisz sie bo kiedys dla zartow w Fmie 2009 zmienilem reputacje Realowi i dostal z Partizanem 0:5 u siebie. Po za tym reputacja ma kluczowe znaczenie jak chcesz kogos kupic

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 13.05.2010 o godz. 21:58

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution