Klub i jego manager

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.05.2007, 09:18    Pytanie
... otóż : mam problem z wybraniem klubu ale nie taki jak myślicie że bedziecie tu proponować kluby ... wiec zaczynam : chciałbym sobie zagrac francuska Toulousa lecz martiwe sie tym ze w niej za bardzo nic nie osiagne i nawet po kilku sezonach nie bedzie chciał do mnie przejsc jakiś lepszy gracz jak np. Quaresma, po przeczytaniu opowiadania Bartosha zawsze bierze mnie cheć na wyspy ale jakos nie ma tam dla mnie odpowiedniego klubu ... jak myślicie : da sie cos osiagnac Toulousa po kilku sezonach gry tak jak Bartosh Newcastle czy nie za bardzo ??? ( to pytanie dotyczy równiez tego czy lepsi gracze do takiego zespołu beda przechodzili ) ...

Tores ReDevil Młody aktywista

0
13.05.2007 18:34    #10
Nawet do Wisły sprowadzisz Ronaldinho tylko pod warunkiem że wygrasz LM i to kilka razy, jeśli opublikują moje opowiadanie to zobaczycie jak się "żyje we Francji" :))

kyczy7 Przodownik pracy

0
13.05.2007 19:38    #11
Tores ReDevil nie ma takiej możliwości ze do jakiegokolwiek klubu polskiego przejdzie taka gwiazda jak ronaldinho ... myśle ze niemozliwości jest również przejście mniej znanego gracza jak np. Snejder czy Van der Vaart a co tu mowić o Ronaldinho ... po prostu ta gra jest juz tak zrobiona nawet jak wygrywasz i wygrywasz ( polskim klubem oczywiscie ) to gracz takiego formatu na poziomie europejskim do ciebie nie przejdzie ... :/ ale ciekawi mnie równiez druga czesc twojej wypowiedzi bo z tego wynika ze wysłałes juz opka do adminów ... możesz zdradzic jaką drużyne z Francji prowadzisz ???

sefko1 Przodownik pracy

0
13.05.2007 20:01    #12
Każdym klubem da się coś osignąć. Ja gram klubem Nuechatel Xamax (start w 2 Lidze Szwajcarskiej) i w 3 sezonie w fazie grupowej LM mam takie rezultaty:

(D) Barcelona 3-3
(W) Juventus 2-1
(D) Dortmund 1-0

Więc co dopiero można osiągnąć klubem z 1 ligi francuskiej.
BTW we Francji wolę Sochaux

kyczy7 Przodownik pracy

0
13.05.2007 20:11    #13
sefiko1 to jestem godny podziwu dla Ciebie za takie wyniki z druzynami tak znanymi jak w/w ... ale ja niew odważylbym sie grac takim klubem jakos ... co prawda grałem juz w CM4 FM05 FM06 i teraz FM07 ale jakos nigdy sie takiego zadania nie podjałem ... wiec co po przeczytaniu kariery Bartosha bierze mnie chec na wyspy i chyba tak zrobie ( konkretnie Sunderland ) wiec dzieki wszystkim za odpowiedzi ... POMOGLISCIE >>> :D ... a teraz wyruszam na wyspy i droge do PREMIERSHIP :) ... ( ps chyba zaczne pisac opka )

sefko1 Przodownik pracy

0
13.05.2007 21:32    #14
@kyczy7
Jak bedziesz w Sunderlandzie przyjrzyj sie graczom z Ligi Szwajcarskiej. Mozna tam znalezć prawdziwe perełki (Doudin, Bertolina, Marazzi, Nuzzolo, Elia, Sablic)
A co do wyników to nie jest aż tak słodko. Wciąż nie mogę w lidze przeskoczyć Basel. A do LM dostałem się po fartownych karnych z FC Brugge. Nie mniej gra kimś mniej znanym to spora satysfakcja. W Anglii zwykle gram Nottinghan Forest. Z tego klubu polecam Tysona i Commonsa.

MikaS Partyzant

0
13.05.2007 21:36    #15
ja powiem tak w pierwszym sezonie Tuluza zdobylem 3 miejsce.Podkreslam ze nie sprowadzilem zadnego pilkarza.

0
13.05.2007 22:25    #16
Uchylę Wam rąbka tajemnicy :)) Prowadzę klub "Księcia Alberta" wiecie o który zespół chodzi ??

martin Przodownik pracy

0
13.05.2007 22:26    #17
MONACO ?

0
13.05.2007 22:39    #18
ta ;)

bury86 Młody aktywista

0
13.05.2007 22:50    #19
PSG , gra sie super , a co do pytania czy da sie cos osiagnac..., oczywiscie ze tak, jak ja gram kims slabszym np w 1 lidze, to 1 sezon proboje scigac mlodych pilkarzy, staram sie zajac miejsce prmiowane pucharami i nie wydaje duzo kasy, w 2 sezonie jak juz mlodiz ograni idzie duzo lepiej, dokupuje kogo trzeba i spokojnie mozna walczyc i miejsca 1-3 , 3 sezon w pucharach idzie naprawde dobrze przewarznie, no mialem tez wpadki ale jak to w pilce=)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.