Klub i jego manager

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.05.2007, 09:18    Pytanie
... otóż : mam problem z wybraniem klubu ale nie taki jak myślicie że bedziecie tu proponować kluby ... wiec zaczynam : chciałbym sobie zagrac francuska Toulousa lecz martiwe sie tym ze w niej za bardzo nic nie osiagne i nawet po kilku sezonach nie bedzie chciał do mnie przejsc jakiś lepszy gracz jak np. Quaresma, po przeczytaniu opowiadania Bartosha zawsze bierze mnie cheć na wyspy ale jakos nie ma tam dla mnie odpowiedniego klubu ... jak myślicie : da sie cos osiagnac Toulousa po kilku sezonach gry tak jak Bartosh Newcastle czy nie za bardzo ??? ( to pytanie dotyczy równiez tego czy lepsi gracze do takiego zespołu beda przechodzili ) ...

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
13.05.2007 09:26    #1
Pomijając fakt, że nie jest to pytanie na sufler, oczywiście, każdym klubem można coś wielkiego siągnąć, a jak są sukcesy, to są i piłkarze. Newcastle jest oczywiście nieporównywalnie lepsze niż Toulouse, ale mimo to, po paru sezonach ciężkiej pracy jest szansa nawet na zwycięstwo w Champions Leauge

Użytkownik uznał post za pomocny

Scout Młody aktywista

0
13.05.2007 09:29    #2
Myślę że powinni. U mnie Ol. Lyon sprowadził Rafaela van der Vaarta. Jeśli będziesz wygrywał, to jak najbardziej możesz stworzyć klub liczący się w Europie.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
13.05.2007 09:32    #3
Scout- tylko że Ol. Lyon jest bardzo dobrym klubem i może sobie pozwolić na tego tyupu zawodników, poza tym, patrz pkt. 1

DeMichels Partyzant

0
13.05.2007 09:54    #4
Początkowo sprowadź sobie bardzo utalentowanych zawodników np. przy pomocy bazy talentów na cmrev, którzy w klubie mają status junior, a u ciebie będą pierwszy skład. Po paru sezonach kiedy ukształtują się piłkarsko może uda ci się coś ugrać, a wtedy i kasa, i transfery będą.

martin Przodownik pracy

0
13.05.2007 10:10    #5
jeśli będziesz dobrze prowadził klub to będą sukcesy. nawet z Tuluzą.myślę że nawet z obecnym składem mógłbyś awansować do pucharu UEFA i tam wypromować swój zespół.w rzeczywistości przecież ten klub walczy o ligę mistrzów.a jak awansujesz do LM to coraz lepsi piłkarze będą chcieli do Ciebie przychodzić

Scout Młody aktywista

0
13.05.2007 11:50    #6
TZ chyba źle zrozumiałeś. Chodziło mi o to że jak będzie wygrywał, to będzie mógł ściągać bardzo dobrych grajków, podobnie jak Ol. Lyon obecnie. Nic nie mówiłem że już w pierwszym sezonie, ale po np. 4. W końcu to ta sama liga.

Maaty86 Partyzant

0
13.05.2007 12:52    #7
Nie przesadzajcie!Liga francuska wcale nie jest aż tak nisko notowana żeby nie można było sprowadzać do niej dobrych piłkarzay!Ja gram obecnie juz czwarty sezon lens (w 3 nawet zdetronizowałem lyon ale teraz sie juz nie uda) i przechodzą do mnie całkiem niezli gracze!Oczywiście nie mówie tu o ronaldinho, messim ,c.ronaldo i takich tam ale piłkarze pokroju vanden borre, modric, lucas są jak najbardziej w zasięgu!No i nalezy pamiętac że w samej francji jest wielu świetnych graczy!Jeśli zaczniesz grać tuluzą polecam osobiście połowe składu drugoligowego metz:) i zycze sukcesów

sachen Młody aktywista

0
13.05.2007 13:56    #8
poszukaj sobie dużo młodych utalentowanych grajków i po paru sezonach opchniesz ich za dużą kasiore i będziesz miał siano na transfery :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.05.2007 14:02    #9
beda bo gralem tuluza.po 3 sezonach przedl do mnie lucas i anderson z porto.mimo ze nigdy nie wywalczylem mistrzostwa.gralem ze to w cwiercfinale lm.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.