Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Piroxen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.06.2015 22:20    #2081     Sufler - Porady do gry - Liga Europy się zamroziła
Oczywiscie, ze tak. Zreszta nie widze zwiazku bo problem nie zaistnial zaraz na poczatku rozgrywki lecz duzo duzo pozniej.

Piroxen Partyzant

02.06.2015 17:16    #2082     Sufler - Porady do gry - Liga Europy się zamroziła
http://oi59.tinypic.com/b3wj0x.jpg

Jak na obrazku.

Problem polega na tym, iż mimo że mam już 2016 rok w grze, Liga Europy zatrzymała się na roku 2014. Kluby, które się do niej zakwalifikowały mają napisane, że uczestniczą w UEFA LIGA EUROPY, chociaż tak naprawdę rozgrywki te wcale się nie odbywają. Co więcej, nie zaaktualizował się mistrz z 2015 roku.

Nie jest to jakiś ogromny problem, szczególnie, że Liga Europy nie dotyczyła mnie aż do teraz, kiedy trafiłem na bardzo ciężką grupę w LM i zająłem 3. miejsce - co powinno premiować mnie awansem do 1/16 Ligi Europy. Na ekranie klubowym jest napisane, że w tych właśnie rozgrywkach uczestniczę, co nie jest w ogóle prawdą.

Mam ciągle cichą nadzieję, że po ukończeniu aktualnego sezonu Liga Europy jakby 'zrestartuje się' i będzie wszystko w porządku. Warty odnotowania jest również fakt, iż na ekranie ligi krajowej zaznaczone mam kluby, które zajęły w poprzednim sezonie miejsca premiowane awansem do LE, a przy ich nazwach widnieją litery ULE (mimo że jestem już w połowie sezonu, a litery te widnieją przez krótki okres czasu pod koniec sezonu, gdy drużyny zagwarantują sobie udział w rozgrywkach europejskich.)

Prosiłbym o szybką pomoc każdemu, kto posiada jakąś wiedzę na ten temat. Pierwszy spotkałem się z takim 'freezem' Ligi Europy mimo że gram w tę grę stosunkowo długo.

diabel9292 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
02.06.2015 15:01    #2083     Sufler - Edytor - Edytor FM2014
Tylko jest mały problem, bo mam pirata.

mickozak Partyzant

01.06.2015 20:57    #2084     Sufler - Inne - FM 2006
Czy nie widział ktoś przypadkiem gdzieś FM 06 ? Chętnie bym zakupił ze względu na sentyment i chęć pogrania , jednak mam ogromny problem z dostaniem tej części gry :(

Gajek22 Partyzant

31.05.2015 12:41    #2085     Sufler - Porady do gry - Problem z trybem 2D
Siema, dopiero wczoraj skusiłem się na zakup fm'a, dzisiaj grając jednak coś mi się nie podoba. Kamera 3d śmiga, klasyczne 2d śmiga, w poprzednich wersjach każda kamera bez zarzutu, a tu nagle takie cuś

ktoś wie o co może chodzić?
"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy."

"W życiu piękne są tylko chwile."

Dafy Partyzant

31.05.2015 12:35    #2086     Sufler - Porady do gry - Problem z raportami scoutów
Witam.
Mam mały problem w swoim FM 2015.

Nie wiem dlaczego, ale w pewnym momencie raporty scoutów zostały wymieszane podczas segregacji raportów pod kątem oceny danego piłkarza.

Chodzi mi o to, że gdy wejdę w scouting i chce posegregować raporty wg. rekomendacji raporty te zostają wymieszane. Mianowicie najpierw pokazują mi się raporty dla lepszych piłkarzy, potem tych trochę gorszych, potem wyświetlają się Ci, którzy są najbardziej rekomendowani przez scouta i dalej już znów Ci gorsi.

Czy ktoś wie jak można to ustawić tak by leciało to od najlepszego do najgorszego?

Troszkę pomieszałem, ale mam nadzieję, że jakoś mnie zrozumieliście :)

Z góry dzięki za pomoc ;)

dygi84 Partyzant

29.05.2015 23:58    #2087     Sufler - Dodatki do gry - TCM15 Logo Megapack
Witajcie, ściągnąłem TCM15 Logo Megapack. Gram z updatem dodającym polskie niższe ligi i mam drobny problem, loga wszystkich drużyn rezerw wyświetlają się prawidłowo poza logiem Legii II. W czym może być problem? Logo pierwszego zespołu Legii jak i U-18 wyświetla się ok.

ndz91 Partyzant

29.05.2015 23:56    #2088     Football Manager - Świat taktyki - Kontratak w FM 15
Przypominam się, bo dalej nic sensownego ustawić nie mogę. Totalnie tego nie rozumiem. Taktyki oparte o posiadanie piłki, długie klepanie, więcej ofensywnych zawodników idą jak nóż w masło.
Zrobić cokolwiek defensywnego, to nie lada wyzwanie. Im więcej defensywnych zawodników w drużynie, tym gorszy wynik i więcej strzałów przeciwnika. Testowo sobie taktykę z registą i dwoma walczącymi o piłkę + linia obrony ustawiona jako obrona. Efekt? Ponad 30 strzałów przeciwnika, w tym kilkanaście celnych. Jest problem z utrzymaniem się przy piłce i zawodnicy po prostu wywalają ją na oślep nie patrząc na nic, przez co non stop przeciwnik jest pod piłką. Nawet dając polecenie utrzymania piłki i bezpośrednich tylko dla bocznych zawodników. Jestem w kropce. Poważnie nikt poza robalem nie próbował czegoś podobnego stworzyć?

NeroTFP Partyzant

Witam,

mam oryginalnego FM12 na Steamie i mam pewien problem. Gram na domnyślnej bazie danych z updatem bartkar. Rozpoczynam właśnie piąty sezon i za każdym razem w tym samym momencie wywala mi taki oto błąd, gra się wyłącza i ponownie uruchamia. Nie potrafię niestety przejść dalej, gdyż za każdym razem błąd jest w tym samym momencie, gdy daje kontynuuj, zacięło się na tym jednym dniu... WCześniej dwa razy zdarzały mi się błędy takie, ale po włączeniu wszystko działało normalnie. Da się coś poradzić? Nie ukrywam, że bardzo zależy mi nam tym, gdyż przez długi czas budowałem silną drużynę...

Tutaj zdjęcie błędu:

http://i61.tinypic.com/t5lmv6.jpg

Dejvid3112 Partyzant

Też mam ten problem ze po wykakowaniu skórek do folderu skins niema ich wogóle w ustawieniach tylko jest oryginalna skórka juz próbowalem wszystkiego i dalej nic:// macie jakies pomysły jak to zrobic zeby działaly te skórki??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution