Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sicarios Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dograłem sezon do konca- na 23 mecze, 10 na zero z tyłu.. 2 ost kolejki dramat,ale udało się zdobyć mistrza:D Problem ze strzelaniem goli zaczął się w koncówce sezonu, gdy przeciwnik zaczął grać 5 pomocnikami:D Trzeba coś temu zaradzić.

http://www.fotos(...)120ad551

http://www.fotos(...)b4f9d094

Pozdrawiam:)

gucioprawda Młody aktywista

[quote="Makaronczterojajeczny"][quote="gucioprawda"]A ja mam kilka pytań.
Czy "hejterzy":
- korzystają z możliwości karania piłkarzy, za kiepski występ
- posiadają oryginalne gry?
Czytałem gdzieś (chyba na forum SI) dość długi wywód zakończony postem kogoś z SI, że problemy z silnikiem meczowym i np. przesadnymi kontuzjami są w pirackich wersjach gry. Jedno z zabezpieczeń ;)[/quote]

Jak widzę wracamy do korzenia. Nie do korzeni. Bo korzenie są dwa. dochodzi zła taktyka. Oczywiście panie specjalisto. Mam piracką wersję i chyba dlatego identyczne warunki brzegowe generują diametralnie różne wyniki. A takie działanie jest cechą układów losowych. Gra jest niczym innym jak atraktorem, dla komputera, a dla gracza nie jest.[/quote]

Specjalistą nie jestem, ale nie notuję tych samych problemów, co hejterzy. Stąd mnie zastanawia, który z nas ma problem :)

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="gucioprawda"]A ja mam kilka pytań.
Czy "hejterzy":
Czytałem gdzieś (chyba na forum SI) dość długi wywód zakończony postem kogoś z SI, że problemy z silnikiem meczowym i np. przesadnymi kontuzjami są w pirackich wersjach gry. Jedno z zabezpieczeń ;)[/quote]

Jak widzę wracamy do korzenia. Nie do korzeni. Bo korzenie są dwa. dochodzi zła taktyka. Oczywiście panie specjalisto. Mam piracką wersję i chyba dlatego identyczne warunki brzegowe generują diametralnie różne wyniki. A takie działanie jest cechą układów losowych. Gra jest niczym innym jak atraktorem, dla komputera, a dla gracza nie jest.

gucioprawda Młody aktywista

A ja mam kilka pytań.
Czy "hejterzy":
Czytałem gdzieś (chyba na forum SI) dość długi wywód zakończony postem kogoś z SI, że problemy z silnikiem meczowym i np. przesadnymi kontuzjami są w pirackich wersjach gry. Jedno z zabezpieczeń ;)

onemoresong92 Partyzant

18.09.2015 19:52    #1955     Sufler - Problemy techniczne - Crash podczas grania
Witam,

Po długiej przerwie od fma, postanowiłem go zainstalować od nowa. Odpaliłem steam, pobrałem i odpalam grę, lecz po jakimś czasie wyskakuje mi crash i wywala mi całkowicie grę. Mój komp jest b.mocny wcześniej nie miałem żadnych problemów z fmem, teraz nie ważne czy przewinę gre czy chwilę postoi i tak wywala mi i jest to bardzo irytujące. Dodam, że ponowna reinstalacja nie pomaga. Oto screen z problemem :

Keson85 Partyzant

Nie będę dawał własnych screenów bo te od Robala pokazują problem. Gdyby taki mecz zdarzał się raz na kilka miesięcy to ok, napastnicy mieli gorszy dzień, przeciwnik miał szczęście itp. Ale jak taka sytuacja występuje co chwilę to człowiek wymięka. Dochodzi do tego, że wolę grać z Liverpoolem czy Arsenalem (mecze są wyrównane i nie ma wałków) niż z jakimś Burnley czy inną "potęgą" bo wtedy często występuje znany schemat. Ja 11 sytuacji 100%, 35 strzałów z czego 18 celnych, 3 słupki, 2 poprzeczki i zero bramek. Przeciwnik 1 strzał i jedna bramka. I proszę nie pisać, że to zła taktyka lub lekceważenie rywala, bo wtedy nie byłoby tak drastycznej przewagi. Dla mnie to po prostu zwykłe oszustwo. Tym bardziej, że dopóki mamy przeciętny zespół i takiej przewagi nie mamy w meczach to sytuacje 100% są wykorzystywane w zadawalającym stopniu. Problem pojawia się gdy mamy piłkarzy wysokiej klasy i zaczynamy dominować w meczu.

Sicarios Partyzant

Ja tam nie wiem,u mnie nie ma takich problemow,ba cieżko nawet przeciwnik ma dosrodkować piłke,heh. Dla mnie ten FM jest dobry. 2012 była fajna,ale jedna taktą wygrywało sie wszystko. pozdro

Keson85 Partyzant

[quote="robal15"]A mi się marzy, żeby w tej grze każdy miał równe szanse. Im lepszy staje się mój zespół, tym gorzej jest ze skutecznością moich napastników oraz brakiem obronionych strzałów... jeden przykład z wielu:

https://gyazo(...)69e7ad4b
https://gyazo(...)69e7ad4b

*Bramkarz z TOPu, a nie potrafi niczego obronić
*Światowej klasy napastnicy, a marnują setkę po setce

Dopóki mecze były wyrównane, to moi bramkarze bronili, a napastnicy prawie każdą setkę wykorzystywali, pomimo że byli słabi. Gdzie jest tutaj logika? Teraz posiadam jeden z najlepszych zespołów na świecie, ale wygrać do zera nie potrafię, bo praktycznie jakikolwiek strzał to gol. Mój bramkarz żadnej setki nie potrafi obronić, a przeciwnika bolek broni jak cyborg, nawet dobitki wyjmuje z metra... Dzisiaj się przelała czara goryczy. W tego fma już nie mam zamiaru grać, przerzucam się na MGSV, bo ile, kurwa, można?! Ja już mam dosyć tego.

A co do założeń taktycznych, to większość z Was gra na akcjach kluczowych, a tam "gówno" można zobaczyć.
Przepraszam za brzydkie słowo, ale taka jest prawda. [/quote]

Dokładnie. Kolejny mecz gdzie oddaje 18 celnych strzałów na bramkę, a przeciwnik jeden. Wynik? 0-1. Rozumiem, że takie mecze się zdarzają. Problem w tym, że w FM zdarzają się co chwilę. Tak jak Robal pisał, wszystko fajnie jak budujemy drużynę, mecze są wyrównane. Ale gdy tylko uda nam się zbudować już całkiem niezłą ekipę zaczynają się jaja. Mecze w których mamy po 35 strzałów na bramkę, a przeciwnik robi jedną wrzutkę na aferę z połowy boiska i wygrywa 0-1. Czasem jak widzę fenomenalne parady przeciętnego bramkarza rywali już wiem, że za jakiś czas będzie długa piłka albo jakiś stały fragment gry i przegram lub w najlepszym razie zremisuje z ogórkami.

Reasumując - obecny FM to gra dla frajerów, niestety też tym frajerem byłem. Gram w Managera od CM gdzie w Arsenalu biegał Overmars i Petit, ale takich cyrków jak w 15 nie widziałem.

Stalker.1255 Partyzant

Witam ludzie!

Potrzebuje Waszej pomocy bo utknąłem na ogromnym transferze. A mianowicie mam rok 2017 i udało mi się namówić CR7 na przejście do Juventusu. Żeby to zrobić musiałem mu dać ogromny hajs [a sam wykup to prawie 50mln]. No i właśnie tu mam problem bo warunki jakie musiałem przedstawić są prze ogromne:

Zostanie kapitanem
350tysięcy euro tygodniowo
175tysięcy za występ
175tysięcy za bramkę
75tysięcy za niewykorzystanego rezerwowego
1,7mln za wygranie ligi mistrzów
10,5mln gotówki za podpisanie
1,6mln dla agenta

O.o kasa jak cholera, ale kurde jednak to CR7. Druga opcja to Benzema:

245tys tygodniowo
46tysięcy za występ
58tysięcy za bramke
15,25tysięcy za niewykorzystanego rezerwowego
1,6mln za wygranie ligi mistrzów
9,5 za podpisanie kontraktu
4,6 dla agenta

Kurde co robić brać, któregoś czy szukać dalej O.o dodam tyle, że potrzebuje napastnika z prawdziwego zdarzenia i właściwie nie potrzebuje więcej wzmocnień. [Co prawda CR7 to skrzydłowy, ale jako napastnik tez grać może].

Viique Młody aktywista

Jaki problem pobrać sobie herby klubów i wgrać je sobie do gry?
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.