Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
Wiele. Zazwyczaj wszystkie europejskie, około 125 tys. piłkarzy.

Odinstalowanie gry w Steam sprawi, że pliki gry znikną z dysku (z wyjątkiem save'ów i generalnie wszystkiego co w "Dokumentach" ), natomiast w każdym momencie możesz grę zainstalować ponownie będąc zalogowanym w Steam (musisz być tylko połączony z Internetem, Steam pobiera pliki ze swoich serwerów). Inna broszka, to że jeśli w 2016 nie wiesz jak działa Steam, to albo nie grasz w żadne inne gry, albo... ;)
twitter.com/Ceyvol

quiff92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
a ile lig zwykle wybierasz ? Bo jak ja chciałbym zacząć 2 ligą polską to też chciałbym przy okazji włączyć słowackie, białoruskie, czeskie itp żeby można było jakichś fajnych grajków pościągać,

ustawiłem FM jako priorytet, ściągnąłem GameBoostera i dalej mam pół gwiazdki... a jak już mówiłem - jeszcze 2 dni temu dawało mi 2,5. Może spróbować to odinstalować ? Tylko nie wiem na jakiej zasadzie ten cały Steam działa bo jak ostatni raz grałem w FM to jeszcze tego gówna nie było (stare dobre czasy)...

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Zależy przede wszystkim od procesora - może spróbuj ustawić fm.exe jako priorytet w procesach w menedżerze zadań.

Natomiast ja na twoim miejscu bym się tymi gwiazdkami nie przejmował i nie sugerował - one są bardzo surowe, sam od lat gram na pół gwiazdki i jakoś żyję ;)
twitter.com/Ceyvol

quiff92 Partyzant

Witam. Mam mały problem z FM16. Otóż cały czas zmienia mi się wydajność komputera kiedy próbuję rozpocząć nową karierę. Na początku miałem 2 gwiazdki, później spadło do jednej, następnie do 2,5 a obecnie do pół gwiazdki (!) . Wszystkie programy mam pozamykane gdy uruchamiam FM , więc mógłby mi ktoś powiedzieć od czego to zależy ?

Viique Młody aktywista

Musisz pobrać pliki zawierający obrazki stadionów, albo samemu je sobie przygotować.
Przykładowy: http://www.fmsco(...)015.html (jest ich oczywiście więcej - wystarczy wpisać w google "stadiums pack fm" ); dokładną instrukcje jak wgrać tę paczkę masz podaną w linku.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

DontBeShy13 Partyzant

Witam, dopiero co zacząłem moją przygodę z Football Managerem gram na dodatku PLU 0.9 Wartą Poznań i mam tylko jedno zmartwienie otóż klubowe finanse. Co miesiąc wychodzę na duży "-" i nie mam pojęcia jak to zrobić żeby, odnotowywać jakikolwiek zysk macie jakieś porady?. Dodam jeszcze że, ośmioro kluczowych zawodników nie chcę przedłużyć kontraktu i czeka Mnie w przyszłym sezonie gruntowna przebudowa składu i mógł by ktoś poradzić jak to mądrze rozegrać?

Poniżej dodaje ss'y finansów:
http://i.imgur.com/M2OgtPk.png - Ogólny widok na finanse.
http://i.imgur.com/khBN2lW.png - Prognoza
http://i.imgur.com/ufQlWfh.png - Zawodnicy którzy, nie chcą przedłużyć kontraktu

Pozdrawiam :)

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
01.07.2016 23:31    #3777     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
zwłaszcza, że nie zagra Ramsey.

01.07.2016 22:49    #3778     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Im dalej w turniej, tym sędziowie coraz słabsi. Belgia zagrała iście jak w FM - sędzie nie pomagał (a raczej szkodził tylko jednej stronie), przeważali (optycznie), a przez cienką obronę (i braci Lukaku) przegrali.

Sidorf Partyzant

01.07.2016 22:20    #3779     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Ta gra to bardziej komedia niż super poważne i "głębokie" fantasy. No i nie jest trudna :P Polecam orka z jak najniższą inteligencją. Fajnie się gra takimi postaciami we wszystkie stare erpegi.

01.07.2016 22:14    #3780     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
pożyczyłem ją kiedyś od kolegi, ale że byłem małym szczylem to w życiu jej nie przeszedłem, bo nie była to prosta gra. Pamiętam tylko początek świetnie - mroczny, zapada w pamięć. Pograłbym teraz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.