Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Jamall87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.07.2017 12:54    #1981     Sufler - Porady do gry - Legendarni piłkarze
Gram w FM17 stało mi się tak po aktualizacji do wersji jak się nie mylę 17.3. czyli najnowszej. Skąd mam wiedzieć który plik usunąć żeby nie zepsuć gry ?. Ci gracze "legendarni" zostali dodani do jednego stworzonego przez grę klubu któraś tam liga angielska....

Viique Młody aktywista

12.07.2017 12:46    #1982     Sufler - Porady do gry - Legendarni piłkarze
O ile nie grasz w jakąś starszą wersję FMa (gdy Ci piłkarze byli jeszcze aktywnymi zawodnikami) to najprawdopodobniej wcześniej wgrywałeś jakiś dodatek zmieniający bazę danych gry. Niestety musisz zacząć karierę od nowa. Przed rozpoczęciem upewnij się, że nie wczytujesz ponownie tego dodatku lub całkowicie go usuń z folderu editor data.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Jamall87 Partyzant

12.07.2017 10:15    #1983     Sufler - Porady do gry - Legendarni piłkarze
Witam,
Nie wiem czy piszę o tym w dobrym temacie ale bardzo potrzebuje waszej pomocy. Chciałem zacząć nową karierę gdy przymierzałem się do transferów zauważyłem że pojawili się tacy zawodnicy jak Cafu, Del Piero,Ronaldo(gruby). Jak mam zrobić żeby grać bez nich na prawdziwych piłkarzach?. Bardzo proszę o pomoc.

Dumlooo Partyzant

ja mialem taki problem jak kupilem FM z allegro na kogos konto i gralem offline. Pocilem sie i trzaslem przez ten brak statystyk jak jakis paralityk, wiec kupilem swoj egzemplarz gry i steam jest online i wszystko jest w porzadalu.

mrmee6 Partyzant

Witam. Mam dziwny problem, otóż gra nie uwzględnia poprzednich zwyciężców lig i pucharów (wszystkie ligi, liga mistrzów, euro itd.), a tym samym klub/reprezentacja zostaje pozbawiony/a historii i rekordów z przeszłości.

Przykład:
http://imgur.com/a/5kcIC

I tak jest z każdą ligą i klubem w grze. Historia zdobytych trofeów zaczyna się od sezonu 2015/16.

Gra odpalana na win xp, na domyślnej i najnowszej bazie danych (17.3.1) i standardowych skinach.

Zwolay Partyzant

11.07.2017 08:51    #1986     Inne - Gry i komputery - Blondynka kupuje grę!
[quote="chmurka_ka"]
A w razie problemów dotyczących uzależnienia, to na to też znajdę sposób: spalony procesor, zgubiona płyta, moja wyobraźnia jest nieograniczona :-)[/quote]

Huehuehue-tak to sobie tłumacz :) Proponuję kupić kamerę i zacząć kręcić serial "Był sobie mąż" ;)

R.Baggio Partyzant

[quote="bjaly"]Moze mi ktos powiedziec chociarz jak mozna zwiekszyc zasieg siatki wyszukiwania juniorow, bo z zarządem nie moge na ten temat rozmawiac.[/quote]

Możesz zwiększyć poprzez zmianę taktyki klubu.

U mnie (Lechia Gdańsk) początkowo zarząd chciał abym drużynę opierał na sprawdzonych, doświadczonych graczach. Po roku udało mi się namówić zarząd do zmiany strategii i ustawienie: "szkól piłkarzy z wykorzystaniem klubowego pionu juniorskiego".
W momencie zmiany strategii siatka podniosła się z 'ponadprzeciętnej' na 'dobra', tak samo jak i poziom szkolenia młodzieży.

Adrian1711 Partyzant

10.07.2017 23:40    #1988     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Ja z chęcią pogram

mateo3340 Partyzant

10.07.2017 23:34    #1989     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam,

ostatnio wciągnąłem się w Turniej Gwiazd. Zazwyczaj gram Puchar (finałowy mecz) lub dwumecz. Gram dużą bazę danych i max $$$. Ale to jest do dogadania. Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam steam: mateo33.

Nuken_2016 Partyzant

10.07.2017 21:23    #1990     Inne - Gry i komputery - Blondynka kupuje grę!
[quote="chmurka_ka"]It's too late. FM17 kupiony, zainstalowany. Wszystko sprawnie śmiga. Radość w oczach męża, jak u dziecka po otwarciu ulubionych, dwulitrowych lodów. Chyba na kilka sekund przestał oddychać przy pierwszym uruchomieniu.
A w razie problemów dotyczących uzależnienia, to na to też znajdę sposób: spalony procesor, zgubiona płyta, moja wyobraźnia jest nieograniczona :-)[/quote]
Wystarczy że ubierzesz na siebie coś seksownego i uzależnienie przestanie istnieć .Do uruchomienia gry płyta nie potrzebna ,gra jest na platformie Steam .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.