Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
siema!
zapragnąłem zrobic z polskeigo klubu topowy europejski zespół. ale na przeszkodzie staje tutaj reputacja naszej ligi. mam więc małe pytanka :
- czy ta reputacja nie zmienia sie W OGÓLE?
- czy nawet tak niska reputacja pozwoli mi ściągnąc do klubu zawodników gwarantujących dotarcie do finału Champions League? < czytałem ze piłklarze pokroju Messiego czy Ronaldo nie przejdą do Polski, ale np Porto kilka lat temu wygrało Lige Mistrzów mając w skłądzie tylko kilku klasowych zawodników i o to mi włąśnie chodzi; nie bierzmy pod uwage moich menegerskich umiejetnosci>

mam nadzieje ze zrozumieliscie moje pytanie :)
oczywiscie rozumiem ze proces budowania takiej druzyny trwa dluugo, jestem na to gotów
wiem, ze moze to nie jest temat na sufler tylko na forum, ale prosze o porade!

pzdr.!!!

tejdzik Partyzant

03.07.2009 14:22    #1122     Sufler - Porady do gry - Potencjalne wzmocnienia
Ja wiem że tak sie da. Mi chodzi oto ze np. jak prowadze słaby klub co ma słabych scoutów to oni chyba? nie znajduja wszystkich piłkarzy. Wiec czy istnieje jakis program który mi taką liste przedstawic?
Bawiłem sie troche genie scoutem. Jest tam mozliwosc wyszukiwania zawodnikow po reputacji. Teraz mam kolejne pytanie do was. Czy wiecie moze jaka musi byc reputacja piłkarza chetnego do przejscia np do klubu z reputacja 2500? Wiem ze reputacja pilkarza składa sie z Home, Current i World. Mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Pozdrawiam

Anfild Partyzant

28.06.2009 18:18    #1123     Sufler - Porady do gry - Nagrody dla piłkarzy.
Według mnie nagrode tę zdobywająpiłkarze już "zasłużeni", nie wystarczy że rozegra jeden dobry zeson. musi mieć dobrą reputacje i dobry sezon.
Reputacja tu odgrywa dużą role.

ziarnok Partyzant

27.06.2009 19:48    #1124     Sufler - Porady do gry - Cechy menedżera
A jak wzrasta reputacja (i czy w ogóle)?

devil11 Przodownik pracy

27.06.2009 15:21    #1125     Sufler - Porady do gry - Data edytor
1.Nie da sie w data editor ustalic ceny zawodnika, ale wplyw na nia ma reputacja.
2. coowned by oznacza, ze zawodnik jest wspolwlasoscia jakis klubow(opcja aktywna tylko we Wloszech).
3.Da sie zmienic, ale nie w data editor, tylko w samej grze.
4. Tak samo jak w punkcie 3 :)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

reputacja i osiągane wyniki też mają znaczenie... oczywiście mam na myśli reputację menedżera

szfedo Przodownik pracy

23.06.2009 18:31    #1127     Sufler - Porady do gry - wyszukiwarka talentów - filtr OE
Bardziej z reputacją zawodnika i ligi, no i przefiltrować tego się raczej nie da ;)

Mar1992 Przodownik pracy

Przykład:
Jest zawodnik X. Tym zawodnikiem interesują się dwa kluby. Klub Y ma reputacje 4000, a liga w której gra ma rep. 3000. Klub Z ma rep. 3000, a liga w której gra ma rep. 4000. Oba kluby złożą identyczne oferty. Moje pytanie brzmi: który klub wybierze zawodnik (którą rep. zawodnik weźmie jako pierwszą pod uwage)?

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
08.06.2009 20:04    #1129     Sufler - Porady do gry - Reputacja
http://www.cmrev(...)&y=0
Masz sporo takich tematów, zapytaj tam.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

McMoney Młody aktywista

08.06.2009 19:52    #1130     Sufler - Porady do gry - Reputacja
mam pytanko
czemu takie kluby jak Santos Laguna,America (MEX) czy Boca maja reputacje kontynetalna? rozumiem ze juz zaczynajac rozgrywke takimi klubami moge sciagac najlepszych?
Glory, Glory MAN UNITED !!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.