Strona

Pomysły do wprowadzenia w FM 2007

FManager Proletariat

0
09.04.2006, 12:56    Pytanie
Jakie nowe opcje chcielibyście zobaczyć w FM07. Wpisujcie swoje propozycje.

yyyy Proletariat

0
13.06.2006 14:23    #100
Mam nadzieję że moje niektóre propozycje się sprawdzą :P :P

Post pomocny

yyyy Proletariat

0
13.06.2006 14:33    #101
Myślę że powinniśmy mieć także do kazdego z zarządu kontakt.Powinny zostać wprowadzone kary na klubów jak i zawodników.Albo powinny ukazywać się raportaże z treningów, a nie jak co miesiąc wyskakują.Trzeba wiedzieć nabierząco co się dzieje w klubie, nie jedna informacja na miesiąc. Asystent także powinien mieć duży wpływ na drużynę.Proponowałby jakim ustawieniem grac przeciw drużynie lub stylem gry.Kogo trzeba się obawiać w czasie meczu i takie tam pierdółki.Fajnie by było także ustalać termianrz zgrupowania:gidze? kiedy? o której? Można byłoby wprowadzić taką informację gdzie znajdował się zawodnik w czasie urlopy.Taka ciekawsotka :).

Post pomocny

yyyy Proletariat

0
13.06.2006 14:40    #102
Co do wydawania zarabiającej kasy przez menedżera myslę że to kiepski pomysł.Tak jak wcześniej pisali przedmówcy to NIE SIMSY!! Powiedzmy że możesz sobie kupić jacht.Kupisz i co dalej????? i co z nim zrobisz.Wypłyniesz na ocean i będzież se żeglował.Nie no to już przesada .Nie wiem co można konkretnego wymyślec z tym kupywaniem. ale dobrze bedzie jak najlepiej nic nie bedziemy kupować.Bo bardziej jesteśmy podeksytowani kiedy kupimy jakiegoś grajka czy zdobędziemy mistrza niż kupywanie jachtów no nie prawda???!!!!

Post pomocny

Koleś Proletariat

0
14.06.2006 06:20    #103
Powinny też zrobić coś moim zdaniem z pozycjami zawodników. Np. taki Riquelme jest jak najbardziej ofensywnym pomocnikiem czyli wg FM powinien grać zaraz za napastnikami. A tak wcale nie jest, on gra na swojej połowie, wcale tak często nie wchodzi w pole karne itp. Podobny przykład to Pirlo.
To samo tyczy się napastników. Nie można ich ustawić, tak, że jeden jest wysunięty, a drugi troszkę z tyłu, bo jak cofniemy jednego to już jest ofensywnym pomocnikiem. Można mu dać strzałkę, ale to nie to samo.
W ogóle jak dla mnie to za mało jest tych "kółeczek", na których można ustawić zawodników i za mało poleceń indywidualnych dla zawodników.
Powinien być większy kontakt z zawodnikiem, jakies opcje, żeby pogadać z nim, np. po podpisaniu kontraktu czego się oczekuje od niego, albo żeby powiedzieć czemu nie gra itp. Możliwości jest wiele

Post pomocny

yyyy Proletariat

0
14.06.2006 07:08    #104
Najbardziej mnie denerwuje jak piłkarze opuszczają treningi.Powinna być opcja i pogadać czemu nie chodzi co się stało.I powinno być więcej kar dla zawodników.

Post pomocny

pibi84 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.06.2006 11:42    #105
Football Manager 2006 jest już całkiem dobry i realistczny. Jednak brakuje mu kilku rzeczy. Brakuje mu np. meczow w 3D, grafa nie musi byc super, sciagnieta z fify albo innej gierki. Najwazniejsze jest zeby nie byla monotomna z duza iloscia roznych akcji tak jak np. w player manager 2000. Kolejna rzecza jest zmniejszenie ilosci statystyk bo jest ich za duzo i mozna dostac oczoplasu, proponuje takze lepszy wykres paskowy statysyk taki jak z LA Premier Manager na PS. Koleja rzecza jest rozbodowa stadionu, gram zespolem holenderskim 3 razy z rzedu w lidze mistrzow a stadion rozbodowali z 8000 na 10000 to jest smieszne. Kazda zmiana powinna byc conajmiej o 10000 wieksza i nie chcialbym yeby deczdowal o tym zarzad tylko ja bo zarzad sie prawie nigdy nie zgadza na rozbudowe. Chcialbym tez zobaczyc moj stadion w 3d, jesli chodzi o sprawe stadionu to najlesze jest rozwiazanie z football manager 2000 od EA Sports. Gdyby byly wprowadzone te zmiany to gra bylaby kompletna.

Post pomocny

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
17.06.2006 14:03    #106
Pewnie juz ktoś to pisał, ale to nie szkodzi ;]

Ja chciałbym w FM 2007 trzeciej ligi polskiej i nowych, bardziej egzotycznych krajów, np. Cypr, Estonia czy Łotwa.

Post pomocny

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.06.2006 17:53    #107
jak jest losowanie np. do fazy grupowej ligii mistrzów to powinni pokazać te 8 grup i jak po kolei do każdej z nich jest przydzielana drużyna, niby nib ale jednak by ucieszyło :P

Post pomocny

Cint Proletariat

0
20.06.2006 12:09    #108
A ja chciałbym aby w pierwszej kolejności naprawili wszystkie bugi, których jest niestety całkiem dużo.

Post pomocny

bartex55 Przodownik pracy

0
20.06.2006 12:13    #109
popieram Clint (ale nie przesadzajmy z tym "całkiem dużo" , no może jest kilka, lecz takich drobnych). Warto byłoby się pokusic o zlikwidowanie bugów, bo przeciez utrudniają one grę

Post pomocny

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.