Data edytor

Delle_Alpi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.06.2009, 15:13    Pytanie
Mam parę pytania dotyczące data edytora. 1. Jak mam zmienić cenę zawodnika, nie za bardzo wiem jak to zrobić jakby ktoś mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku. 2. Co oznacza Coowned By, ta opcja jest w profilu zawodnika w zakładce contract. 3. Czy da się zmieć w status zawodnika np. z Szerokiego składu do Kluczowego. 4. Czy można za pomocą Data Edytora wystawić danego zawodnika na listę transferową?. Byłbym ogromnie wdzięczny osobie która odpowiedziała na moje pytania, i wytłumaczyła gdzie mam wejść aby zmienić status, cenę, wystawić na listę.

devil11 Przodownik pracy

0
27.06.2009 15:21    #1
1.Nie da sie w data editor ustalic ceny zawodnika, ale wplyw na nia ma reputacja.
2. coowned by oznacza, ze zawodnik jest wspolwlasoscia jakis klubow(opcja aktywna tylko we Wloszech).
3.Da sie zmienic, ale nie w data editor, tylko w samej grze.
4. Tak samo jak w punkcie 3 :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Delle_Alpi Partyzant

0
27.06.2009 15:50    #2
Szkoda, bo właśnie próbuje zrobić taki mały update na własne potrzeby, zrobiłem transfery, pozmieniałem budżety, PA, właśnie miałem zabierać się za kontrakty i chciałem pozmieniać ceny zawodników, no ale jak się nie da to trudno. I tak dzięki za pomoc.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution