Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Proletariat

Fajnie, jakby do każdego państwa były przypisane regiony, a do nich-duże firmy,koncerny,itd. (nawet fikcyjne). Po osiągnięciu dużego sukcesu takie firmy dawałyby konkretną kasę na sponsoring,a nie jak do tej pory, że nawet zdobywając PUEFA jakimiś ogórkami nie ma szans na kasę na chociaż jednego wartościowego zawodnika.
W lidze angielskiej powinna być opcja, że kiedy zawodnik nie ma szans na dostanie work permit, to kupujemy go mimo wszystko i wypozyczamy do klubu z innej europejskiej ligi.
Atrybuty zawodników częściej powinny mieć wpływ na rozwój sytuacji na boisku, powinno to być uwzględniane w komentarzu (ew. powinna być opcja przepytania po meczu jakiegoś lokalnego Jacka Gmocha,co szwankowało w grze drużyny). Zmierzam do tego, że jeśli np. tracę dużo bramek po strzałach głową, to powinienem w końcu móc ustalić, czy po prostu słaba skoczność, krycie, ustawianie się, itd., jets tego dowodem.
Animacje powinny zostac wzbogacone o dryblingi z obiegiem, zastawianie piłki wylatującej na aut..
Brakuje mi strasznie opcji pozyczki kasy od sponsora,lub z banku na rozbudowe stadionu, kupno jakiegos wymiatacza,itd.
Fajna byłaby opcja ustawiania kilku schematów rozgrywania-jeśli nie specyficznych akcji meczowych (np. dośrodkowań z przepuszcznaiem piłki, markownaiem strzału,itd.), to chociaż stałych fragmentów gry.
W przypadku młodych zawodników z naszej u-21 fajne byłoby, gdyby nie od razu byli opisywani normlanymi wartościami atrybutów, tylko wynikami testów..założmy, że chcemy wiedzieć jak młody pomocnik strzela rzuty wolne-robimy mu test, wyznaczamy bramkarza,ustawiamy mur,odległość od bramki i kolo strzela np. 20 razy,a a podstawie takiego testu asystent menadżera podaje nam w jakich granicach może być ten atrybut (np. zawiasy 11-16) i dopiero kolejnymi testami i treningami ustalalibyśmy, jak chłopak jest utalentowany.

szymek(L) Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.06.2006 21:09    #1742     Sufler - Porady do gry - POMOCY!
Ja gram Rapidem Bukareszt :] Wlidze ciagle mistrz (4 sezon gram) a w europie tak srednio... gram wLM i jestem 3 w grupie a popzneij PUEFA i tutaj jest roznie...

Proletariat

04.06.2006 14:51    #1743     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
dziex, ja wybralem duza albo normalna baze danych. Zaczynam trzeci sezon Legia, bylem najwyzej chyba w 1/16 Pucharu Uefa, 2 i 3 miejsce w lidze, i final pucharu polski, reputacja kontynentalna, nie wiem czy to wystarczy??

Proletariat

02.06.2006 14:33    #1744     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Czy można w jakiś sposób usunąć następującego buga z FM2006: na początku rozgrywki historia ligi mistrzów i pucharu uefa to tylko zapis historyczny finalistów, ale po zakończeniu pierwszego sezonu w historii pojawia się obok tegp kraj-gospodarz, ale zamiast kraju powinien być pokazywany stadion na którym rozegrany był dany finał. Mam orgyginalnego FM-a kupionego w Wielkiej Brytanii plus 3 patch z uaktualnioną bazą danych. Bawiłem się trochę edytorem, ponieważ zauważyłem że baza danych jest niekompletna. Np. brakowało w bazie danych stadionu rozegrania finału ligi mistrzów poniżej 2002 roku. Pogrzebałem trochę w necie i te braki w historii finałów ligi mistrzów i pucharu uefa (oraz braki związane z historią ligi północno-irlandzkiej, w której obecnie gram) uzupełniłem. Czy to że używałem edytora może mieć wpływ na bug który opisałem wyżej?

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

02.06.2006 12:52    #1745     Sufler - Porady do gry - II liga
Śląskiem! :D ja koncze 4 sezon i idzie mi bardzo dobrze :) 3 razy gralem w PUEFA, 3 razy odpadlem w 1/4 :/ teraz wygram najprawdopodobniej mistrza Polski (1 raz w ciagu 4 lat! :P) ogolnie ciekawie sie nimi gra :)

Lenor Partyzant

02.06.2006 10:58    #1746     Sufler - Porady do gry - Jakim cudem to możliwe??
Mam pytanie gram 3 sezon w Fm 2006 (Valencia)i mam powazny problem , a wiec:
Przed rewanzowym meczem z Monaco(1/8) Ligi MIstrzow(pierwszy 3-2 , moich 8 (oraz 2 rezerw) podstawowych zawodnikow zostalo powolanych do reprezentacji na mecze eliminacyjne do MS 2010!!! Wytłumaczcie mi to bo ja tego nie rozumiem jak mozna dopuscic do czegos takiego !!?? i co mam pozegnac sie z LM (dodam ze w 1 sezonie wygralem Puchar Uefa, w 2 odpadlem w 1/8 LM) i teraz mam czekac kolejny rok i jaka mam pewnosc ze nie stanie sie to samo?? co mam robic sa jakies patche likwidujace ten blad??dodam ze mecze Premiera Division sa przesuwane ze wzgledu meczow miedzynarodowych !!!!
Z gory thx za odpowiedz i pozdr

Proletariat

01.06.2006 13:36    #1747     Sufler - Porady do gry - Propozycje
Jakim klubem zaproponujecie mi zagtrac? prosze rowniez o taktyke dla danego klubu. zeby nie bylo gralem wisla i zdobylem uefa w sezonie 2009/2010 wiec mam juz doswiadczenie ;) i prosze o taktyke dla klubow ;D

Proletariat

01.06.2006 10:32    #1748     Sufler - Porady do gry - Kogo dokupić?
na bramkę: Janukiewicz obrona: Łakomy (lewy, środek), Łągiewka, Golański, Radler (prawy, środek) pomoc: Gołoś (środek - lewa strona), Freddy Guarin (def. pomocnik - Kolumbia), Zganiacz (środek), Smoliński, Siedlarz, Plizga, Mysona, Peszko (lewe skrzydło), Szałachowski, Gudewicz, atak: Grosicki, Korzym, Ulatowski Krzysztof, Felipe Flores i Andrij Pereplyotkin (niektórzy muszą trochę potrenować, co by potem podbijać świat) Ja takim składem wygrałem UEFA Cup i Superpuchar bez metody save-and-load, tylko całkiem uczciwie i pojechałem takie kapele jak Espanyol, PSG, Szachtar, Ath. Bilbao, Everton i Liverpool, a w Superpucharze Chelsea! Warto opierać grę na polskich zawodnikach :) U mnie polska młodzieżówka jechała ze wszystkimi (mistrzostwo Europy U21), a ja miałem tam 8 reprezentantów. Nie zawsze dużo wydanej kasy oznacza dobrą grę zespołu :) Pozdrowienia ŁKS ŁÓDŹ

Proletariat

01.06.2006 10:32    #1749     Sufler - Porady do gry - Kogo dokupić?
na bramkę: Janukiewicz obrona: Łakomy (lewy, środek), Łągiewka, Golański, Radler (prawy, środek) pomoc: Gołoś (środek - lewa strona), Freddy Guarin (def. pomocnik - Kolumbia), Zganiacz (środek), Smoliński, Siedlarz, Plizga, Mysona, Peszko (lewe skrzydło), Szałachowski, Gudewicz, atak: Grosicki, Korzym, Ulatowski Krzysztof, Felipe Flores i Andrij Pereplyotkin (niektórzy muszą trochę potrenować, co by potem podbijać świat) Ja takim składem wygrałem UEFA Cup i Superpuchar bez metody save-and-load, tylko całkiem uczciwie i pojechałem takie kapele jak Espanyol, PSG, Szachtar, Ath. Bilbao, Everton i Liverpool, a w Superpucharze Chelsea! Warto opierać grę na polskich zawodnikach :) U mnie polska młodzieżówka jechała ze wszystkimi (mistrzostwo Europy U21), a ja miałem tam 8 reprezentantów. Nie zawsze dużo wydanej kasy oznacza dobrą grę zespołu :) Pozdrowienia ŁKS ŁÓDŹ

Stiopa... Partyzant

27.05.2006 17:50    #1750     Sufler - Porady do gry - Polska Liga
ebi - zadnego dodawania menagerow i zadne tam sejw end load czy jeszcze cos tam, dajcie mi serwer na ktory moge sejwa wrzucic i 3 taktyki i wtedy pogadamy

woltko - bo w 1 sezonie wygralem puchar Polski co mnie premiowalo do gry w UEFA

gosc - jedynym talenciakiem podpatrzonym byl Bajdziak ale i tak nie spisywal mi sie zbyt dobrze

poler - normalnie, gra najczesciej z kontry, dobzi trenerzy, swiezi pilkarze (na koniec sezonu warto trzynac paru ktorzy w wieksosci meczy nie grali)

V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution