Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

fifi22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2007 20:31    #1441     Sufler - Porady do gry - Miejsca w pucharach
jest tak: 1- liga mistrzów
2- puchar uefa
4-puchar uefa
5-puchar lata
+ zwycięzca puchar polski(jeśłi jest w pierwszej trójce to przejmuje to finalista)

matulik Partyzant

07.04.2007 20:27    #1442     Sufler - Porady do gry - Miejsca w pucharach
Jak w tej chwili sa rozstawione miejsca w pucharach w Polsce.. Bo jeszcze chyba w tamtym sezonie bylo tak ze 1-LM 2-UEFA 3-UEFA + dla pucharu polski - UEFA (jezeli ktos z pierwszej trojki wygral puchar polski to miejsce przechodzilo do 4 ekipy).

Tak mi sie wydawalo ze tak bylo, do dzis gdy pod koniec gry 2 sezonu Pojawilo mi sie:
1 - LM
2 - UEFA
3 - UEFA
4 - Puchar Lata

Z czego druzyna 2 wygrala Puchar Polski....

kaczy Młody aktywista

07.04.2007 19:19    #1443     Sufler - Porady do gry - Ajax Amsterdam
Mam do was kilka pytań.
1.Co sądzicie o moim składzie http://img40(...)udu3.jpg
Mam szanse w takim składzie wygrac lige holenderską, puchar holandi i dośc daleko dojśc w pucharze uefa(tzn ok półfinału)??
2.Jakie cechy powininen miec dobry trener strzelecki??
3.Uważacie że dobrze zrobiłem sprzedając Luisa Fabiano, ponieważ zarabiał najwięcej, zagrał 17meczy i strzelił 3bramki i niezaklimatyzował się w nowym otoczeniu??
4.Dobrze robie starając się zatrudnic Shunsuke Nakamure??

Sirch Partyzant

07.04.2007 18:51    #1444     Sufler - Porady do gry - korupcja
A ja mam taką sytuację: gram Groclinem 3 sezon, pierwszy był słaby ale w drugim dostałem się do UEFA, teraz mam zamiar walczyć o mistrza. I jest dziwna sprawa: w każdym meczu przeciwnik dostaje czerwoną kartkę! I to w pierwszej połowie. To chyba bug, ale jeżeli zarząd maczał w tym palce? I jeszcze jedna sprawa: jakoś zawsze ciężko wygrać z przewagą liczbną...

matulik Partyzant

07.04.2007 18:39    #1445     Sufler - Porady do gry - Liga Brazylijska
CONCACAF w ameryce to jak UEFA w europie, a Puchar CONCACAF to podobnie jak u nas Mistrzostwa Europy.

Znaczy chodzi o ameryke polnocna i srodkowa (USA, Meksyk etc).

matulik Partyzant

tak, tylko ze wygrac puchar uefa to tez niejest tak hop-siup. proponuje poprosic zarzad o dodatkowe fundusze na pensje, sproboj tez wywalic niepotrzebnie sciagajacych kase w rezerwach graczy - zawsze to pare groszy.

moze ewentualnie jak ci sie konczy kontrakt to popros o nowy i wez sobie zamiast na transfery to pieniadz na pensje.

ps. swoja droga, to dziwne ze za wygranie uefa jest mniej kasy niz za dostanie sie do fazy grupowej LM.. wiec sredniakiem najlepiej dostac sie do grup LM, zdobyc 3 miejsce i grac w uefa i jeszcze wiecej kasy ;-)

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

wydaje mi sie, ze powiekszy sie stan klubowej kasy a co za tym idzie twoj budzet transferowy, ale jeszcze nigdy nie wygralem pucharu uefa

fudi Przodownik pracy

ener a w ktorym sezonie zdobyłeś P UEFA ?

ener Partyzant

ja zwisłą wygrałem UEFA CAP za wygrany finał dostałem około 8.000.000 mln pln za całą UEFE około 15.000.000 mln pln i za transmisje na żywo coś dostaniesz ja dostałem 2.500.000 mln pln sprzedaj niepotrzebnych starych zawodników sprubuj za nich wyciągna jakoś pokźną kase :d powodzonka

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Jeżeli osiągniesz sukcsy to napewno twoje finanse wzrosną. Najlepiej jakby w Uefa wygrałeś wszystkie mecze to dostałbyś dużo kasy, za mistrzostwo Włoch też mało nie dają więc głowa do góry bo napewno to się zmieni, a jeżeli pędziesz miał jakieś poważne kłopoty to zawsze możesz kogos sprzedać :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution