Siema jestem tu nowy i od razu mam pare pytań dotyczących Juve. Otóż bez problemów wszedłem do Serie A, wcześniej udało mi sie wygrać nawet Puchar Włoch, który mi pozwala grać w Pucharze Uefa. Po awansie myślałem, że będzie już tylko lepiej, jednak mam spore kłopoty z kasą w klubie, a dokładniej z płacami. Niedość, że z 20 zawodników wróciło z wypożyczenia to każdy zawodnik u mnie w zespole miał klauzulę w kontrakcie, że po awansie zarobki wzrosną o 25%. Teraz taki Buffon i Trezeguet zarabiają po 80tys. Po sezonie kończy mi się kontrakt z Del Piero, a mimo, że ma 33 lata to nieźle sobie radzi. Napiszę, że różnica miedzy wydatkami na płace wynosi -136tys. Trochę mnie to martwi, bo nie chcem stracić zawodników nie podpisując z nimi kontraktu. Co z tego, że jestem chyba z 12 z najbogatrzych klubów na świecie skoro mam takie duże problemy. Ale teraz nasuwa się pytanie jakbym wygrał Puchar uefa i zdobył mistrza włoch to klub zdecydowałby się podwyższyć kase na płace?????? W 2008 jeszcze wracam na stadion Delle Alpi, bo obecnie kiszę sie na jakimś Olimpico, który ma pojemność ok.24tys. Proszę o pomoc i z góry dzięki.
Najnowsze posty