Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

szakal_1985 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
i jak Ci idzie kacper ja wcześniej prowadziłem 2 sezony legie ale mnie wywalili:) i zatrudniła mnie Korona kielce. Koroną zagrałem 7 sezonów w tym 4 mistrzostwa 2 razy puchar polski i raz nawet puchar UEFA. puzniej miałem awarie kompa przez 0,5 roku niegrałem z zaczełem od FM.05

LuQar Partyzant

21.05.2007 12:22    #1352     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Anderlecht 33 sezony

32 Mistrzostwa kraju
31 razy wygrany puchar Belgii
30 razy wygrana LM
1 raz wygrany puchar UEFA

Doprowadziłem klub do bezwzględnej dominacji nad resztą zespołów,Anderlecht był klubem najlepszym na świecie i na dodatek między moim a następnymi zespołami była już naprawdę przepaść.Patrząc na stan z 33 sezonu to w Europie poza mną mogłbym wyróżnić 3 zespoły,FC Kopenhaga,AC Milan i AS Roma,po tylu latach gry można zaobserwować dziwne zjawiska np Man Utd z potęgi stał sie nic nie znaczącym w Europie słabeuszem mającym problemy od 20 lat z załapaniem sie do jakiegokolwiek pucharu.Anderlecht był także najbogatszym klubem na świecie i mającym wszystkich najlepszych zawodników świata.

Najdłuższa seria zwycięstw 168 meczy pod rząd
Meczy bez porażki 281 pod rząd

Grałem na defaultowej dacie.

W połowie 34 sezonu opuściłem klub w poszukiwaniu nowych wyzwań i objąłem kontrolę nad klubem zajmującym ostatnie miejsce w drugiej lidze tego samego kraju i w ciągu drugiej połowy sezonu odrobiłem stratę i awansowałem do 1 ligi i ją jako beniaminek wygrałem.

Dodatkowo zrobiłem potęgę z Polskiej reprezentacji,była najlepszą reprą na świecie i kilkukrotnie wygrałem mistrzostwa Swiata i Europy(mała ciekawostka 2 pod wzgledem jakości byla Walia !!! a potem Urugwaj)

Jestem dumny z tego sav'a ale niestety dawno już go utraciłem poprzez format dysku twardegi i idiota zapomniąłem go przedtem skopiować i do dzisiaj żałuję bo fantastycznie mi szło,jedyne co mi zostało to wszystkie statsy wydrukowane w drukarce ale dobre i to :/

ener Partyzant

20.05.2007 23:19    #1353     Sufler - Porady do gry - Gospodarze finałów LM i P. Uefa
jest możliwe żeby na polskim stadionie był odegrany jakiś finał LM lub UEFA ??

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
20.05.2007 21:53    #1354     Sufler - Porady do gry - Gospodarze finałów LM i P. Uefa
Raczej nie ma szans, żeby na stadionie Groclinu Grodzisk Wlkp. odbył się finał jakiejś dużej, europejskiej imprezy piłkarskiej, ale na innych stadionach... czemu nie ;) Podejrzewam, że stadiony, na których są rozgrywane finały, są w grze rozlosowywane spośród wybranych wcześniej przez twórców. Ale to zagadnienie mogłyby rozwinąć osoby, które mają za sobą długie kariery, w których grały w finałach LM czy P. UEFA i mogłyby podzielić się spostrzeżeniami.

Tores ReDevil Młody aktywista

20.05.2007 20:18    #1355     Sufler - Porady do gry - Gospodarze finałów LM i P. Uefa
Czy zdarzyło Wam się kiedyś być gospodarzami finału LM bądź PUEFA ? Jeśli tak to czy mieliście rozbudowywany stadion, przynosiło to jakieś kokosy ? I wogóle co było z tym związane, najlepiej jakby ktoś mógłby wrzucić screena, pozdro :D

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.05.2007 08:35    #1356     Sufler - Porady do gry - Transfery z zagranicy
Ale po latach dobrych występów polskich klubów w Lm i UEFA oraz wzrost atrakcyjności ligi SPOWODUJE możliwość sprowadzania lepszych zawodników. A być może kiedyś Polska stanie się rozwiniętym krajem (w FM)

ener Partyzant

18.05.2007 23:19    #1357     Sufler - Porady do gry - Transfery z zagranicy
Ja gram Wisłą zaczynam piąty sezon raz wygrałem puchar UEFA i odpadłem w półfinale LM z chealsa London domnie przeszedł młody reprezentant włoskiej narodów ki U-20 Luciano lewy obrońca zamieniam go często z Golańskim ! ! ! Więc przy odrobinie szczęście znajdziesz może jakiegoś chętnego do śląska ap ropo jestem z Wrocławia :D Tego Luciano z jakiejś meksykańskiej drużyny kupiłem :D

krolik_vv Młody aktywista

17.05.2007 17:49    #1358     Sufler - Porady do gry - Scouting
no europie nie mialem genialnych sukcesow, ale 2 razy gralem w UEFA, gdzie doszedlem raz do polfinalu, i co rok gralem w LM gdzie tez doszedlem do polfinalu. Nawet zalatwilem polsce 2 mijsce w LM. A budzet mialem wysoki. Zadnych dlugow i mi jeszcze stadion rozbudowywali. Wiec chyba nie o to chodzilo

martin Przodownik pracy

13.05.2007 10:10    #1359     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
jeśli będziesz dobrze prowadził klub to będą sukcesy. nawet z Tuluzą.myślę że nawet z obecnym składem mógłbyś awansować do pucharu UEFA i tam wypromować swój zespół.w rzeczywistości przecież ten klub walczy o ligę mistrzów.a jak awansujesz do LM to coraz lepsi piłkarze będą chcieli do Ciebie przychodzić

Charlie89 Partyzant

12.05.2007 22:54    #1360     Sufler - Porady do gry - Bug w FM
Wygrali 2 lige i dostali szanse :D a tak serio to raczej bug bo tylko jesli wygra ktos narodowy puchar to jest w UEFA albo jesli dosatnie Nagrode FAIR PLAY... wiec najwyrazniej to bug

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution